[quote=jurgita081,2006 04 19, 15:48]
[FONT=Arial][SIZE=7] Sveikutes merginos. Norejau pora zodziu negraziu pasakyti apie vestuviniu sukneliu nuoma Vievyje. Buvau nuvaziavusios, issirinkau is katalogo, pasake pasius per 3 menesius, praejo net menuo laiko skambina ta ponia ir pareiskia, kad jau nebesius, nes baltos medziagos neturi ir kazkas pan.
Ir as noreciau papasakoti apie apsilankyma Vievyje sukneliu nuomoje. Pries keleta metu man reikejo pamerges sukneles. PAzistamos sake, kad sukneliu galima issinuomoti ten daug pigiau nei VIlniuje ar KAune. NA tai as nutariau pataupyti. NUvaziavau i Vievi pries 3 sav. iki reikiamos sventes. MAn viena is darbuotoju rode sukneles , kurias galetu man pataisyti, pagal mano kuno sudejima. Rinktis teko is 5-6 sukneliu, ju tarpe buvo viena , kuri be galo man patiko. KOnsultante su kita siuveja apziurejo, apsitare kaip ka pataisys ir liepe atvaziuoti ketvirtad. vakare ( man vestuves buvo sestadieni).
Atejo tas nelemtas ketvirtadienis. NUvykau geros nuotaikos, bet... UZsivilkau issirinkta suknele ir ja pradejo taisyti. Korseta isiuvo taip baisiai, kad sonuose jauciau guzus, kurie beabejo is arti dar ir matesi. Sijona surauke dviem klostem is gerosios puses nugaroje. Zodziu taip papuosta galejau rodytis tik is priekio, nes is nugaros veidrodyje vaizdas nekoks. Taip atrode ne tik man, bet ir su manimi kartu atvykusiems. TAciau salono darbuotojoms vaizdas atrode GERAS, JOS NEMATE NIEKO NEGRAZAUS.
MAn pakelus balso tona ( pradzio aiskinausi ramiai) ir truputi paisretikavus, viena is siuveju paaiskino kad issirinkau sau netinkamo dydzio suknele, o dabar noriu stebuklo. TIKRIAUSIA JOS PAMIRSO, KAD PRIES 3 SAV. JOS RODE MAN TINKAMIAUSIO DYDZIO SUKNES

, IS KURIU RINKAUSI.
po 3 VALANDU, PO PYKCIU SUKNELE BUVO PATAISYTA KAIP REIKIA. Taip pat atsiprase, uz tokius zodzius ir nuoma sumazino 20 litu.
Galutinis rezultatas- vestuvese buvau patenkinta savo rubu. Tik nemanau, kad ta suknele buvo verta tokiu kanciu. Veliau Vievi aplenkdavau ieskodama sukneliu. Geriau jau Kaune ar Vilniuje ju ieskoti.
PATARIMAS KITOMS SUSIDOMEJUSIOMS- JEI TAUPOTE LAIKA, NERVUS IR SVEIKATA NEVAZIUOKITE TEN.