QUOTE(Romans @ 2006 06 11, 15:34)
Sveikutes,
reikia patarimo ...
, gyvenu uzsieni tad , grizus i Lietuva suknele issirinkau per diena , nes labai mazai turejau laiko , o dabar jauciu , kad tai ne tai ko norejau ...
, net gerai nepamenu kaip atrodo ( labai ko tais sustresavus buvau)
grisiu vestuvems 2 sav. pries , kaip manot ar per 2 sav. galima suknia pasikeisti
, veiksmas Kaune.... 
reikia patarimo ...

grisiu vestuvems 2 sav. pries , kaip manot ar per 2 sav. galima suknia pasikeisti

Priklauso kokiame salone?
Papildyta:
QUOTE(Aqua100 @ 2006 06 11, 23:43)
Priklauso kokiame salone?
Mano sese numavosi Zeigoje, tai ji vare suknes primatavoma daryti 23.00, nes visa diena pas juos buvo be galo daug zmoniu ir jai vis laiko neturejo. Sukne padare belekaip... Pas juos ten kaip koks konvejeris:(
O man ir buvo tols atsitikimas su Zeiga, nuomavausi pamerges sukne. Sake ateik diena pries su bateliais viska padarysim ir pasiimsi. Atejau, man per 5 min. belekaip su guzais susiaurino korseta, kad per vestuves net verkt norejosi:( Nenoriu ju smeizti, bet vasara pas juos labai daug darbo ir jie visko neatlieka taip kaip turetu buti padaryta:0)
Sekmes ir nenusimink!
O del tu visu bla bla bla....cia jau ne tavo bedos, kad pas Juos verslas, tau tai svarbiausia gyvenimo svente ir joks verslas neturi trugdyti tavo sventei:)