Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

QUOTE(Romans @ 2006 06 11, 15:34)
Sveikutes,

reikia patarimo ... doh.gif , gyvenu uzsieni tad , grizus i Lietuva suknele issirinkau per diena , nes labai mazai turejau laiko , o dabar jauciu , kad tai ne tai ko norejau ...  cray.gif  cray.gif  cray.gif , net gerai nepamenu kaip atrodo ( labai ko tais sustresavus buvau)    doh.gif   
grisiu vestuvems 2 sav. pries , kaip manot ar per 2 sav. galima suknia pasikeisti  g.gif ,  veiksmas Kaune.... verysad.gif

Priklauso kokiame salone?
Papildyta:
QUOTE(Aqua100 @ 2006 06 11, 23:43)
Priklauso kokiame salone?

Mano sese numavosi Zeigoje, tai ji vare suknes primatavoma daryti 23.00, nes visa diena pas juos buvo be galo daug zmoniu ir jai vis laiko neturejo. Sukne padare belekaip... Pas juos ten kaip koks konvejeris:(
O man ir buvo tols atsitikimas su Zeiga, nuomavausi pamerges sukne. Sake ateik diena pries su bateliais viska padarysim ir pasiimsi. Atejau, man per 5 min. belekaip su guzais susiaurino korseta, kad per vestuves net verkt norejosi:( Nenoriu ju smeizti, bet vasara pas juos labai daug darbo ir jie visko neatlieka taip kaip turetu buti padaryta:0)

Sekmes ir nenusimink!

O del tu visu bla bla bla....cia jau ne tavo bedos, kad pas Juos verslas, tau tai svarbiausia gyvenimo svente ir joks verslas neturi trugdyti tavo sventei:)
Atsakyti
Labai aciu , man siek tiek ramiau thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Romans @ 2006 06 12, 17:41)
Labai aciu , man siek tiek ramiau  thumbup.gif  4u.gif

O kada tavo vestuves? Vargsiuke man taves gaila,issirinkai , o dabar nervinies del suknytes.
As tai galeciau uzginti Zeiga. Kad jie ten daug darbo turi ir milijona zmoniu,tai tiesa:) Bet esu girdejus,kad jei yra laisvu sukneliu tavo dienai,tai galima laisvai pasikeisti i kita. Juk pagalvojus koks jiems skirtumas kokia suknele jie isnuomuos.
Nesinervink, viskas bus gerai.
Atsakyti
As tai vakar susiparinau. Mano gi suknia is to nuomos salono kur prie pramones maximos. Kai tariaus pazadejo kad ides normalius papus, tai dabar atseit negali.
Tipo neimanoma, sakau kad cia nesamone atsiknoje viskas. O ji - ar zinote kad gorsetas nutrina krutine... Nu ragas dar tokio bajerio negirdejau. Paskui tampes tampes visa persiraukus, sugalvojo kazkokias pagalves pakist po krutine. Nes jau ne tik kad didesniu ju nebus, bet kadneispildo gorseto. Karoc susitariau su nuotaku namais kad pasiimsiu suknia ir varysiu pas juos. Blyn ten tai nors viska daro pagal tavo norus.
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 03 27, 18:19)
na majami vat man ir pasistojo klausimelis, ar tikrai jau ta tavo suknute nukabinta ir padeta???? g.gif

QUOTE(Ingute*** @ 2006 03 27, 18:27)
Toks klausimas ir mane kankina. Ar mano suknele nukabinta?
Jei kuriai taip atsitiks kad suknele zadejo lakytis o pries vestuves paaiskes kad jos nelaiko tai butinai parasykite.

Netikiu, nes ir man sakė iki vestuvių niekam jos nenuomos. Pasiėmiau aš tą suknelę, žinoma apžiūrėjau: švari, tvarkinga. Net nešovė į galvą, kad kas ją vilkosi. Kad buvo kažkieno dėvėta supratau per vestuves, nes krito suknelės šleikutės, "gorsetas" atsisėdus kilo aukštyn, be to kažkas žonuose spaudė. Na ką maniau matyt truputį ant pilviuko ir krūtinės lašinukų pridėjau g.gif lotuliukas.gif Vakare nusivilkusi pastebėjau, kad ji gerokai per šonus iš abiejų pusių susiaurinta (matyt buvo išnuomota kažkokiai skiedrai), o nuomoje užmiršo "atsiaurint" bigsmile.gif . Šiaip supykau, bet na ką gražiai (tekėjau 2003 m.) atrodžiau iš šalies nesimatė, tik tiek buvo ne tokia patogi kai ją nuomavausi verysad.gif . Tai kai nusivilkau pajutau tokį palengvėjimą bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
uztai as ir nutariau pirkti, nes mano vestuves rugpjuti, tai ir sake tikrai nieks nelaiko, nes tai juk biznis, kam apsimoketu laikyti.:)tai dabar turiu savo ir esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(sonatos @ 2006 06 14, 15:14)
uztai as ir nutariau pirkti, nes mano vestuves rugpjuti, tai ir sake tikrai nieks nelaiko, nes tai juk biznis, kam apsimoketu laikyti.:)tai dabar turiu savo ir esu patenkinta.

Na as tai pirkt tikrai nesiruosiau, nes paskui kur ja kisht? ana n skelbimu ir niekas neperka. O mano tai tikrai islaikyta, nes ten tokios akivaizdios demes buvo nuo dulkiu, kuriu jau nebeatkartosi. Tai tos demes yra iki siol.
Atsakyti
as kai pirkau suknele, net negalvojau, kur ja reikes paskui det, tegu kabo sau, vaikam parodysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugstele @ 2006 06 14, 08:56)
Netikiu, nes ir man sakė iki vestuvių niekam jos nenuomos. Pasiėmiau aš tą suknelę, žinoma apžiūrėjau: švari, tvarkinga. Net nešovė į galvą, kad kas ją vilkosi. Kad buvo kažkieno dėvėta supratau per vestuves, nes krito suknelės šleikutės, "gorsetas" atsisėdus kilo aukštyn, be to kažkas žonuose spaudė. Na ką maniau matyt truputį ant pilviuko ir krūtinės lašinukų pridėjau g.gif lotuliukas.gif  Vakare nusivilkusi pastebėjau, kad ji gerokai per šonus iš abiejų pusių susiaurinta (matyt buvo išnuomota kažkokiai skiedrai), o nuomoje užmiršo  "atsiaurint"  bigsmile.gif . Šiaip supykau, bet na ką gražiai (tekėjau 2003 m.) atrodžiau iš šalies nesimatė, tik tiek buvo ne tokia patogi kai ją nuomavausi verysad.gif . Tai kai nusivilkau pajutau tokį palengvėjimą bigsmile.gif  lotuliukas.gif

nesuprantu ko jūs taip užsiskiedę būtinai naujos suknelės, man atrodo ,kad svarbiausiai yra kaip ji atrodo, ar nenunešiota it t.t o jei stovis geras tai pagaliau koks skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2006 07 13, 22:47)
nesuprantu ko jūs taip užsiskiedę būtinai naujos suknelės, man atrodo ,kad svarbiausiai yra kaip ji atrodo, ar nenunešiota it t.t o jei stovis geras tai pagaliau koks skirtumas  smile.gif

na nzn mano atveju kai nauja kainavo 1100, tai man atrodo tikrai verciau nei nuomuotis deveta. as viena deveta is limarijos buvau nusiziurejus, jau ruosiaus irn nuomuotis, bet gavau foto kur viena pana devejo, tai taip numuse upa... Fui...
jau geriau pasiimt nauja ir but paciai graziausiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2006 07 13, 22:47)
nesuprantu ko jūs taip užsiskiedę būtinai naujos suknelės, man atrodo ,kad svarbiausiai yra kaip ji atrodo, ar nenunešiota it t.t o jei stovis geras tai pagaliau koks skirtumas  smile.gif

matai, kai vestuves rugpjuti, o suknes ieskai geguze( ir puse jau buna uzimtos) tai jo geguze ji gali atrodyt neblogai, svari ir pan. bet klausimas: ar ji tokia bus rugpjuti? manau , kad po birzelio ir liepos vestuviu marotono ir jos isvis gali nieko nelikt doh.gif doh.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtim renkantis suknele. Visu pirma, issirinkau Santoje, kur grynai norejo prakisti suknele ir tiek. O as kaip visiskai zalia siame reikale ir patikejau, kad ji man nerealiai tinka ir t.t. Dar man ir nuolaida padare g.gif
Aisku viduje kazkoks kirminas grauze, kad tai ne mano suknele. Galiausiai apejus dar kelis salonus issirinkau Dianoje, kur be jokiu problemu leidzia matotis nors ir visas sukneles. Aptarnavimas tikrai superinis thumbup.gif
Kai issirinkau man patinkancia suknele, jos buvo dvi vienodos, tik viena ne karto nedeveta, o kita jau viena karta. Aptarnaujanti panele pasiule imti ta kuri jau karta buvo deveta, nes istikruju, kam moketi 500Lt daugiau, kai tarp tu sukneliu visiskai jokio skirtumo.
Na ir galiausiai, nors Santoje as sumokejau didesni uzstata, nei buvo prasyta, man nei cento negrazino. Tik graziai sypsojosi i akis ir zadejo nors dali grazinti. Pazadejo, kad patys paskambins, nes savininke atseit isvaziavusi, bet taip nieks man ir nepaskambino aggressive.gif Na ir tegul, nei as praturtesiu, nei mirsiu is bado del tu keliu simtu, bet nors kitom merginoms bus sioks toks perspejimas 4u.gif
Atsakyti