Įkraunama...
Įkraunama...

Iš kurio salono jūsų suknelė?

Mano suknelė iš salono "Malonumas 55" Klaipėdoje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JURY @ 2006 07 21, 16:18)
Mano suknelė iš ELESNOS salono Vilniuje  biggrin.gif
Labai malonus aptarnavimas  thumbup.gif

Mano irgi iš ten pat drinks_cheers.gif Vienintelis salonas, kuris man laabai patiko tiek suknelių įvairove (visų suknelių medžiagos superinės), tiek aptarnavimu thumbup.gif
Atsakyti
Mano suknelė taip pat iš salono "Elesna" biggrin.gif . Šis salonas man labai patiko - tiek suknelių pasirinkimas didelis, tiek aptarnavimas - super thumbup.gif Net ir sesuo ten išsinuomavo sau vestuvinę suknelę. thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
na mano tai is GABRIELES panevezyje . LIKS SALONAS IR APTARNAVIMAS thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 09 20, 10:17)
Mano irgi iš ten pat drinks_cheers.gif Vienintelis salonas, kuris man laabai patiko tiek suknelių įvairove (visų suknelių medžiagos superinės), tiek aptarnavimu thumbup.gif

neblogai cia reklama uzsiema .galvoja ,kad mes tokios durnos ir nieko nesuprasim
Atsakyti
QUOTE(monika777 @ 2006 09 24, 06:13)
neblogai cia reklama uzsiema .galvoja ,kad mes tokios durnos ir nieko nesuprasim

Na as tai nelabai suprantu ka tu turi galvoje blush2.gif
Atsakyti
mano suknele buvo is Madonos Vilniuje.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Buvau issinuomavus suknele Kaune,"A&R" salone,pirmas ispudis labai patiko,jauki aplinka,aptarnavo ne per daug maloniai,nu zodziu,gal tada jai nuotaikos nebuvo,stengesi nuslepti,bet nieko tokio...tiesiog pasakiau ko noriu,parinko keleta suknuciu,pasimatavau,issirinkau labiausiai tikusia mano figurai(tiesa,progine,ne nuotakos).Na,o didziausia ispudi paliko,kai suknute atnesiau priduoti...Nezinau,ar ten to salono savininke,ar samdoma darbuotoja(ilgais juodais plaukais) g.gif ,patikesit,ar ne,sutiko mane apsisiautus kirpyklos palerina,uzdazytom plauku saknim blink.gif Pasijutau truputi nejaukiai,nei atsiprase,kaip niekur nieko,varineja po tas patalpas,priimineja sau klientus doh.gif Nu cia tai bentski nusirito iki tokio lygio,is salies nesantis prabangus salonas lotuliukas.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Uggnele @ 2006 09 25, 16:30)
Sveikos 4u.gif
Buvau issinuomavus suknele Kaune,"A&R" salone,pirmas ispudis labai patiko,jauki aplinka,aptarnavo ne per daug maloniai,nu zodziu,gal tada jai nuotaikos nebuvo,stengesi nuslepti,bet nieko tokio...tiesiog pasakiau ko noriu,parinko keleta suknuciu,pasimatavau,issirinkau labiausiai tikusia mano figurai(tiesa,progine,ne nuotakos).Na,o didziausia ispudi paliko,kai suknute atnesiau priduoti...Nezinau,ar ten to salono savininke,ar samdoma darbuotoja(ilgais juodais plaukais) g.gif ,patikesit,ar ne,sutiko mane apsisiautus kirpyklos palerina,uzdazytom plauku saknim blink.gif  Pasijutau truputi nejaukiai,nei atsiprase,kaip niekur nieko,varineja po tas patalpas,priimineja sau klientus doh.gif  Nu cia tai bentski nusirito iki tokio lygio,is salies nesantis prabangus salonas  lotuliukas.gif  doh.gif

Nesupratau, tai ka ji tuo metu plaukus dazesi tame salone, o ne darba dirbo??? Net sunku isivaizduot, i kazkokia keista situacija papuolei.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gerute7 @ 2006 09 25, 20:46)
Nesupratau, tai ka ji tuo metu plaukus dazesi tame salone, o ne darba dirbo??? Net sunku isivaizduot, i kazkokia keista situacija papuolei.. g.gif

Taip teisingai supratai,dazesi plaukus ir kartu dirbo.Cia kaip is kokio anekdoto skamba,man buvo paciai labai keista ir nemalonu atsidurti i tokia aplinka verysad.gif
Atsakyti
mielosios, atskleiskit paslaptele... pati i Elsena ruosiuosi varyt, bet noriu nors suzinoti kokios pas juos kainos, i ka galeciau orientuotis smile.gif
Atsakyti
Mano suknute pirkta is PRONUPTIA parduotuves Vilniuje, o veliumas is PRONUPTIA salono bet ne lietuvoj smile.gif
Atsakyti