QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 05 06, 12:59)
Tu čia ką bobike išvadinai ?

JM, jeigu gerai supratau, rezervuojasi konkrečias sėdynes lėktuve. Gal net piloto kabinoj.
O Forget-me-not pažįstama turi priėjimą prie pačio Tezturo. Iš kurių ji ir perka tiesiai keliones. Nematau tame nieko nuostabaus, jeigu generalinį pažįsti
gerai butu piloto kabinoje...MB is karto ten issitaisytu su objektyvu

.Nors pilotu irgi pazistam

bet gaila neteko dar susidurti su jais viename skrydyje
O su tais pirkimais tiesiai is tezu,tai anksciau laisviau buvo,jei turejai pazistamu,dabar griesciau jau viskas.
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 05 06, 13:04)
Na ir man vistiek kazkaip nesusideda su ta bobike ir tiesioginiu pirkimu is tezu

Jei ji pirko savikaina, tai kokio bieso tada lauke paskutiniu minuciu?

ryskiai cia buvo vienas is tu variantu, kai ir forume girdi, kad pirko is tezu tiesiai, o kai pasiaiskini, ai nei velnio taip nebuvo. O kad vietas lektuve norimam laikotarpiui rezervavo ir paskui normaliai, kaip ir visi gaude paskutines minu tes, tai tikiu, jei tik imanoma rezervuoti, kad ir sumokant bilieto kaina, o paskui tik primokant skirtuma, tai visai geras variantas, juk tada nekyla problemu tiems, kas nori atostogauti konkrecia data ar ilgiau nei 7 dienas.
Siaip logikos man kaip ir nera tame, kad jei tu ten taip prieini prie "lasiniu" tiesiogiai, tai kokio bieso jai aplamai kazko ieskoti, ja juk informuoti gali, kai tik atsiranda geru pasiulymu. Nors vel - su savikaina cia jau niekas man nesirisa. Tupikas kazkoks
Karoce, bobulka apsimelavo ir buvo netiketai anonimiskai isrista
rudeni kai skridome uz musu sedejo moterys,kurios labai jau gyresi salia kitoms sedincioms,kad skrenda i super duper viesbuti,kad jau ten ne pirma karta...aisku MB irgi isiliejo i pokalbi kas per nuostabusis viesbutis...o pasirodo Delphin Palasas...kai paklause kiek mokejo,tai nebesuzinojo nei kainos(nes pasirodo ne jos pirko) ir kai paklause keletos dalyku apie viesbuti irgi nezinojo(nors juk ne pirma karta i ta super duper viesbuti skrenda

)