Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(Cobre @ 2011 05 06, 15:53)
As pastebejau, kad pagyvenusiu zmoniu karscio supratimas ryskiai skiriasi nuo manojo. Tai ta "karsta" galetu laipsniais ivardinti  biggrin.gif 

tai kad nemato jie termometro biggrin.gif Bet bendrai sutarėm, kad jaučiasi kaip virš 20. O dėl pensininkų "karšta" drinks_cheers.gif Specialiai pirko gegužės pradžią, kad širdies smūgio negauti per sezono įkarštį ax.gif

P.S. ir vaikšto jie trumpom rankovėm, tai tikrai nešalta tada pas juos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 06 gegužės 2011 - 14:59
QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 05 06, 11:49)
Turite informuoti „Small Planet Airlines“ bendrovę, kad kartu su Jumis keliaus kūdikis, kurį laikysite ant kelių, ir gauti patvirtinimą, nes vienu metu lėktuve gali būti ne daugiau kaip 10 kūdikių.

Gal zinote kaip cia ka reikia informuoti, kai uzsakinejami visi bilietai internetu?!... g.gif Tai as suprantu, kad kai uzsakai, jie ta turetu patys matyt?! g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Diva* @ 2011 05 06, 15:41)
neapsirikit, as snekejau su agente- sake yra du reisai- vienas 13:45, kitas 14 val. nesumaisykit. ziurekit reiso nr.

tai kaip čia gaunas. popiergaliuose, kuriuos turim parašyta, kad13.45, o tezturp psl prie tokio skrydžio nr. 14.00 parašyta blink.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 05 06, 15:49)
Per batus kiti geri dalykai netelpa  g.gif  Einu isijungsiu sveika prota  g.gif

aš varau su kedais, ecco basutės ir a la aukštakulniai lagamine. Ir tai manyčiau per daug - nafig aukštakulniai? Nebent fotkėm papozuoti lotuliukas.gif

QUOTE(šeima iš 5 @ 2011 05 06, 15:55)
O, tai kaip registruosies nuo 16 val/?
Nesivezi kudikiu? g.gif

mano vienam kūdikiui 5,5m, o kitam tuoj bus 2,5m biggrin.gif

cha, ką tik pažiūrėjau, neberodo to 14.00. Dabar rodo, kad mūsų bus ir bus laiku biggrin.gif

einu registruotis...
Papildyta:
nesąmonė.. spaudžiu tęsti ir nieko nebetęsia.. užstrigo ties duomenimis ir neleidžia pereiti rinktis vietų.. Ir kažkodėl skrydžio laiką rodo 14.00. Nors skrydžio nr. tikrai tas..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 06 gegužės 2011 - 15:11
kaip greit vietos pildosi. Pradėjau registracija buvo 4 užimtos, paskui jau žiūriu virs 10
Papildyta:
aš durna durna durna bash.gif: umn.gif: bet man niekaip nespausdina įlaipinimo talono...

kodėl nespausdina talono? Rašo, kad išsaugos PDF formatu, bet nieks nevyksta... unsure.gif HELP help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 06 gegužės 2011 - 15:28
QUOTE(Isila @ 2011 05 06, 15:25)
kaip greit vietos pildosi. Pradėjau registracija buvo 4 užimtos, paskui jau žiūriu virs 10
Papildyta:
aš durna durna durna bash.gif: umn.gif: bet man niekaip nespausdina įlaipinimo talono...

kodėl nespausdina talono? Rašo, kad išsaugos PDF formatu, bet nieks nevyksta...  unsure.gif  HELP help.gif help.gif help.gif

jeigu talono negalite atsispausdinti, tuomet uztenka tureti numeriuka, kuris jums buvo suteiktas, ir kai nuvaziuosite i oro uosta, atsistosite i ta eile kur reikia priduoti bagaza, pasakysite ta numeriuka ir jums atspausdins tuos talonus, o vietos bus tos pacios kurias dabar rezervavote 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viva7 @ 2011 05 06, 16:32)
jeigu talono negalite atsispausdinti, tuomet uztenka tureti numeriuka, kuris jums buvo suteiktas, ir kai nuvaziuosite i oro uosta, atsistosite i ta eile kur reikia priduoti bagaza, pasakysite ta numeriuka ir jums atspausdins tuos talonus, o vietos bus tos pacios kurias dabar rezervavote  4u.gif

tai nebūtina turėt tą popiergalį? blush2.gif

baisu, dar paskui neišskrisim biggrin.gif

o kur tas numeriukas turi būti parašytas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 06 gegužės 2011 - 15:34
QUOTE(Isila @ 2011 05 06, 15:34)
tai nebūtina turėt tą popiergalį?  blush2.gif

baisu, dar paskui neišskrisim biggrin.gif

o kur tas numeriukas turi būti parašytas?  g.gif

ne nebutina, vakar pati dariau rezervacija savo klientams ir man irgi neleido atspausdinti tuomet skambinausi ir man viska taip paaiskino smile.gif kai tik uzsirezervavote vietas lektuve prie jusu pavardes turejo buti numeriukas T ir skaiciai, tai ji jums ir reikia tureti su savim, o blogiausiu atveju keliones dokumentus juk turite smile.gif
Atsakyti
O kurios vietos lėktuve skaitosi "geros".
Atsakyti
QUOTE(Viva7 @ 2011 05 06, 16:40)
ne nebutina, vakar pati dariau rezervacija savo klientams ir man irgi neleido atspausdinti tuomet skambinausi ir man viska taip paaiskino  smile.gif  kai tik uzsirezervavote vietas lektuve prie jusu pavardes turejo buti numeriukas T ir skaiciai, tai ji jums ir reikia tureti su savim, o blogiausiu atveju keliones dokumentus juk turite  smile.gif

aha, radau su T*****, tai čia turbūt tas, nes daugiau nieko tokio nėra. Na dar ten surašytos vietos, kurias pasirinkome.

Įdomiai, nei per Firefox, nei per explorer'į neleidžia atsispausdint g.gif

o jų visi darbuotojai šiuo metu užimti hihihi.gif

bet galų gale atsispausdinot ar ne tuos talonus?

tai, kaip supantu, aš tiesiog užrašau tą T*****, atvažiavus į orouostą einu registruot bagažo kaip visada ir tiek?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 05 06, 15:44)
aha, radau su T*****, tai čia turbūt tas, nes daugiau nieko tokio nėra. Na dar ten surašytos vietos, kurias pasirinkome.

Įdomiai, nei per Firefox, nei per explorer'į neleidžia atsispausdint  g.gif

o jų visi darbuotojai šiuo metu užimti hihihi.gif

bet galų gale atsispausdinot ar ne tuos talonus?

tai, kaip supantu, aš tiesiog užrašau tą T*****, atvažiavus į orouostą einu registruot bagažo kaip visada ir tiek?

ne taip ir neatspaudinau, klientams daviau ta numeriuka ir oro uoste jiems atspausdino talonus, taip o atvykus i oro uoste bagaza einate registruoti kaip visada.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 05 06, 16:44)
O kurios vietos lėktuve skaitosi "geros".

nežinau, aš ėmiau arčiau priekio biggrin.gif

na va, "atsakingas agentas jums paskambins" hihihi.gif
Atsakyti
na va, respect - greitas servisas aciuks.gif

paskambino, mes užregistruoti, su vietom viskas tvarkoj. Sakė bus atskiras "langelis" užsiregistravusiems internetu bagažo pridavimui.

Tris kartus valiooooo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti