Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 40 tema

Apklausa: Kelių metų susidėjote breketus? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 04, 11:10)
nu tai as taip ir darbuojuos... tik kad labai lankstosi tie sepetukai

Ai aš nematau su jais problemos, perku pigius, susilanksto, išmetu, imu naują ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 04, 10:42)
Nežinau kas per vielutės, sukabinti jie taip, gali pas svajaaa albumiuke pažiūrėt, pas ją irgi taip buvo. Man jas ne iš karto sudėjo, per kažkurį vizitą tik  g.gif

pas mane irgi vielutę apvyniojo per priekinius dantis, tam kad nuo elastikų tarpai nesidarytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 04 gegužės 2011 - 10:22
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 04, 11:11)
Ai aš nematau su jais problemos, perku pigius, susilanksto, išmetu, imu naują  ax.gif

tai kokius tu perki?
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 04, 11:25)
tai kokius tu perki?

Dabar darbe, nepasakysiu tiksliai, iš Drogo... Galėsiu vakare patikslinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 04, 11:32)
Dabar darbe, nepasakysiu tiksliai, iš Drogo... Galėsiu vakare patikslinti  smile.gif

ok
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 04, 10:29)
OO, sėkmės  4u.gif  man ryt bakalaurinio, bet kaip suprantu, ten tik aptarimas, ne gynimas ir pažymių jokių nebus  g.gif  pristatyt kiek padarei ir kiek planuoji dar per likusį laiką  g.gif

smile.gif na nėra ten viskas taip paparasta, nes gali katedrinio komisija nuspręsti neleisti gintis viešai 4u.gif , jei tavo darbas neatitinka tam tikrų reikalavimų ir pan. Bet jei darbą rašei pati ir sugebėsi apsiginti, problemų neturėtų būti mirksiukas.gif

Aš vakar pusdieniui pamiršus buvau elastikus užsidėti, tai man skaudėt pradėjo BE elastikų, tik grįžus susidėjau ir skausmas dingo lotuliukas.gif Tai kam skauda SU elastikais, o man BE doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 04, 11:50)
smile.gif na nėra ten viskas taip paparasta, nes gali katedrinio komisija nuspręsti neleisti gintis viešai  4u.gif , jei tavo darbas neatitinka tam tikrų reikalavimų ir pan. Bet jei darbą rašei pati ir sugebėsi apsiginti, problemų neturėtų būti  mirksiukas.gif

Aš vakar pusdieniui pamiršus buvau elastikus užsidėti, tai man skaudėt pradėjo BE elastikų, tik grįžus susidėjau ir skausmas dingo  lotuliukas.gif Tai kam skauda SU elastikais, o man BE  doh.gif

man taip baisiai skamba tie visi jusu katedriniai ir viesi gynimai...
neteko man ju patirt ir gal neteks
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 04, 11:50)
smile.gif na nėra ten viskas taip paparasta, nes gali katedrinio komisija nuspręsti neleisti gintis viešai  4u.gif , jei tavo darbas neatitinka tam tikrų reikalavimų ir pan. Bet jei darbą rašei pati ir sugebėsi apsiginti, problemų neturėtų būti  mirksiukas.gif

Kad kaip supratau, ne ryt nutars, ar leidžia gintis, o dar po kelių savaičių g.gif arba mane vadovas apgavo g.gif biggrin.gif
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 04, 11:52)
man taip baisiai skamba tie visi jusu katedriniai ir viesi gynimai...
neteko man ju patirt ir gal neteks

Niekur nesimokei? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 gegužės 2011 - 11:17
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 04, 12:17)
Kad kaip supratau, ne ryt nutars, ar leidžia gintis, o dar po kelių savaičių  g.gif  arba mane vadovas apgavo  g.gif  biggrin.gif
Niekur nesimokei?  rolleyes.gif

mokinaus... ir mokinuos...
kolegijoje buvo valstybinis egzaminas...
dabar univere ir baigiamasis egzaminas...
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 04, 10:07)
Oho  blink.gif po valandą laiko???? siaubelis.. aš kažkada esu traukus dantį, tai atsimenu ten kelios minutės ir vsio  blink.gif pas mane abu po biškiuką išlindę.. Tai norėsiu aš tų kontaktų, gal gali į AŽ atsiųst?  4u.gif o vakar sakau matyt sujudino, tai vieną protinį oi kaip jaučiu, net valgyt negaliu ant tos pusės  verysad.gif bet džiaugiuosi, skausmas nukreipia dėmesį nuo to, kad man šiandien katedrinis magistrinio  lotuliukas.gif

ok, parasysiu kai busiu namuose. valanda laiko uztruko,nes reikejo pjauti dantenas, skalditi danti ir visus gabaliukus iskrapstyti. negalejo traukti iskarto, nes gulitys buvo,nebuvo kaip uzkabinti ir traukti. tik skaldyti ir traukti po gabaliuka ax.gif
tiesa, eurovaistinej nuolaidos Listerinui,reach firmos prekems ir tepe sepeteliams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 04, 12:17)
Kad kaip supratau, ne ryt nutars, ar leidžia gintis, o dar po kelių savaičių  g.gif  arba mane vadovas apgavo  g.gif  biggrin.gif

ax.gif Tai arba tave, arba mane apgaudinėja lotuliukas.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 04, 12:41)

g.gif ką reikia studijuoti, kad nereikėtų mokslinio darbo rašyti bigsmile.gif Sakė net buhalteriams jau reikia rašyt, nebelieka valstybinio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 04, 12:41)

Aa, man buvo ir valstybinis egzaminas, ir dar diplomo gynimas doh.gif
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 04, 12:43)
ax.gif Tai arba tave, arba mane apgaudinėja  lotuliukas.gif

Tai gal skirtinguose univeruose skirtinga tvarka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 04 gegužės 2011 - 11:48