Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 40 tema

Apklausa: Kelių metų susidėjote breketus? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveiki, jungiuosi i breketininku buri ax.gif 4u.gif Ruosiuosi detis breketus.. Planavau keramikinius, taciau neseniai suzinojau ir labai sudomino INVISALIGN breketai. Gal kas is cia esanciu juos turi ar kazka apie juos girdejo??? Labai idomu - kiek afektyviai jie atlieka savo funkcija? Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lenuliuke*: 04 gegužės 2011 - 11:50
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 04, 11:01)
Tai su tarpdančių šepetukų pasidarbuok  g.gif  bent aš tai jį užkišu už visų gumų kur įmanoma

Vajei kiek darbo. Dar vienas pliusas beligaturiniu del maisto nelindimo uz gumeliu.
As labai labai tingiu krapstytis su tais valymais ir kiekvieno vakaro rutualas- man didziule kancia doh.gif biggrin.gif
Tik pirma menesi su malonumu krapstydavausi bevalydama visus vingelius.
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 04, 12:43)
ax.gif Tai arba tave, arba mane apgaudinėja  lotuliukas.gif
g.gif ką reikia studijuoti, kad nereikėtų mokslinio darbo rašyti  bigsmile.gif Sakė net buhalteriams jau reikia rašyt, nebelieka valstybinio ax.gif

vadinasi spejau i traukini... kolegijoje baigiau buhalterija ir buvo egzas...
dabar ekonomika ir vel egzas... bet zinokit kaip jo bijau...
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 04, 12:43)
ax.gif Tai arba tave, arba mane apgaudinėja  lotuliukas.gif
g.gif ką reikia studijuoti, kad nereikėtų mokslinio darbo rašyti  bigsmile.gif Sakė net buhalteriams jau reikia rašyt, nebelieka valstybinio ax.gif

tokie ten ir moksliniai darbai..
Atsakyti
QUOTE(*Lenuliuke* @ 2011 05 04, 12:48)
Sveiki, jungiuosi i breketininku buri ax.gif  4u.gif  Ruosiuosi detis breketus.. Planavau keramikinius, taciau neseniai suzinojau ir labai sudomino INVISALIGN breketai. Gal kas is cia esanciu juos turi ar kazka apie juos girdejo??? Labai idomu - kiek afektyviai jie atlieka savo funkcija? Aciu is anksto  4u.gif

Norejau as ju, bet ma pasaki, ka mana atveju jie netink, tai i neklausinejau as apie juos. Cia per konsultacija tau gal smulkiai pasakyt.
Pabandyk pagoolgint.
QUOTE(Esha @ 2011 05 04, 12:52)
Vajei kiek darbo. Dar vienas pliusas beligaturiniu del maisto nelindimo uz gumeliu.
As labai labai tingiu krapstytis su tais valymais ir kiekvieno vakaro rutualas- man didziule kancia  doh.gif  biggrin.gif

Ma jau iprociu tapa. Tik stengiuos neuzilaukt per ilgai( neuztempt iki velyva vakara), jei uztepmiu per ilgai, tai tiiiiiiingiu baisiai. Vis burnos skalavima skyscia peprisijaukinu. Nervin, ka dziovin burna... det to daznokai as ji pamirstu.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2011 05 04, 12:52)
As labai labai tingiu krapstytis su tais valymais ir kiekvieno vakaro rutualas- man didziule kancia  doh.gif  biggrin.gif

nesuprantu, apie kokį užlindimą už gumelių jūs kalbat biggrin.gif gyvenime niekas nebuvo užlindęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 04, 11:10)
nu tai as taip ir darbuojuos... tik kad labai lankstosi tie sepetukai

storesnius bandyk pirkti, tie mažiau lankstosi, bent jau pas mane tai visai nesilanksto, tik prie kotelio kažkiek sulinksta smile.gif naudoju dbr tepe berods mėlynus.

QUOTE(*Lenuliuke* @ 2011 05 04, 12:48)
Sveiki, jungiuosi i breketininku buri ax.gif  4u.gif  Ruosiuosi detis breketus.. Planavau keramikinius, taciau neseniai suzinojau ir labai sudomino INVISALIGN breketai. Gal kas is cia esanciu juos turi ar kazka apie juos girdejo??? Labai idomu - kiek afektyviai jie atlieka savo funkcija? Aciu is anksto  4u.gif

jei neklystu tai INVISALIGN nėra breketai, o kapos, kur dedamos ant dantų ir nešiojamos, bet didelio kreivumo su jomis netaiso. Galbūt ir klystu, pataisys tada kuri nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 04, 13:23)
nesuprantu, apie kokį užlindimą už gumelių jūs kalbat biggrin.gif  gyvenime niekas nebuvo užlindęs  g.gif

nu karta nusprendziau pabandyt uzkisti sepeteli uz gumeles, viduri breketo, nu ir pamaciau, kad ten ir buna likuciu... kazkaip net nebuvau pagalvojus...
tai dabar vis pavalau...
Atsakyti
QUOTE(blaze @ 2011 05 04, 13:27)
storesnius bandyk pirkti, tie mažiau lankstosi, bent jau pas mane tai visai nesilanksto, tik prie kotelio kažkiek sulinksta smile.gif naudoju dbr tepe berods mėlynus.
jei neklystu tai INVISALIGN nėra breketai, o kapos, kur dedamos ant dantų ir nešiojamos, bet didelio kreivumo su jomis netaiso. Galbūt ir klystu, pataisys tada kuri nors smile.gif

cia ju psl.
Atsakyti
QUOTE(asta_pasta_prakasta @ 2011 05 04, 13:21)
tokie ten ir moksliniai darbai..

rašau du metus ir tai nesijaučiu gerai parašiusi doh.gif , bet tikrai taip nepasakyčiau kad nieko ten nėra rolleyes.gif Nebent kitur yra kitaip ir užtenka copy-paste darbą atnešti smile.gif

Mane nervina salotos, kai tik jų pavalgau, taip salotų lapų ir prisisuka apie breketus, einu išsikuopti žalumynus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 04, 13:38)
rašau du metus ir tai nesijaučiu gerai parašiusi doh.gif , bet tikrai taip nepasakyčiau kad nieko ten nėra  rolleyes.gif Nebent kitur yra kitaip ir užtenka copy-paste darbą atnešti  smile.gif

Mane nervina salotos, kai tik jų pavalgau, taip salotų lapų ir prisisuka apie breketus, einu išsikuopti žalumynus  biggrin.gif

su salotom ir man taip...
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2011 05 04, 13:38)
rašau du metus ir tai nesijaučiu gerai parašiusi doh.gif , bet tikrai taip nepasakyčiau kad nieko ten nėra  rolleyes.gif Nebent kitur yra kitaip ir užtenka copy-paste darbą atnešti  smile.gif

Mane nervina salotos, kai tik jų pavalgau, taip salotų lapų ir prisisuka apie breketus, einu išsikuopti žalumynus  biggrin.gif

dar arbūzas yra geras parazitas - paskui dantys visi rūžavi pasidaro, taip apsisuka kaip gyvatė biggrin.gif
bliamba, kaip seniai arbūzą valgiau verysad.gif
Atsakyti