Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 40 tema

Apklausa: Kelių metų susidėjote breketus? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 01, 18:59)
Viskas yra laikina, o gražūs dantys liks visam gyvenimui  smile.gif aš kiek su breketais tai nė kart niekas nepasakė kad baisiai atrodau - kaip tik visi giria kad pasiryžau, ir kiti dar kartais sako kad pavydi, nes atseit brangus malonumas  biggrin.gif O Herbstą tu pati sugalvojai kad nešiosi, ar sakė ortodontė?  biggrin.gif

Suprantu, kad laikina, bet visgi 2 metai nera mazas laiko tarpas. Saunu, kad zmones tokie supratingi, nors ir ne visi. smile.gif Del Herbsto sake ortodonte, kad gali tekti nesioti, bet matysim viska gydymo eigoje.
Atsakyti
QUOTE(gretoote @ 2011 05 01, 19:28)
Suprantu, kad laikina, bet visgi 2 metai nera mazas laiko tarpas. Saunu, kad zmones tokie supratingi, nors ir ne visi. smile.gif

Jau tikrai protingi suaugę žmonės nieko nesakytų dėl breketų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 05 01, 19:26)
Vaje, kitų nuomonė turėtų būti mažiausiai įdomi. Tuo labiau, kad dabar 21 amžius ir tikrai niekam tie breketai nėra naujovė. Nebent gyvenat kokiam kaimely ax.gif
Man tik kartą kažkoks vėpla mokykloj užmetė dėl breketų, kad čia geležinkeliai ar pan., tai paklausiau, ar jis gali sau leisti į burną sukišti 10 tūkstantėlių? laugh.gif Išsprogdino akis ir nutilo biggrin.gif

Vat butent, kad kitu nuomone turi buti maziausiai idomi, bet as truputi kitokia, gan jautriai i viska reaguoju. Na, kaip yra taip gerai. doh.gif Kaimely negyvenu, nebent Panevezys kaimas. biggrin.gif As tikiu, kad akis jis issprogdino, nes tikrai ne visi gali sau leisti tokia sumele isleist ant dantuku. smile.gif Reikes ir man siuo tavo atsikirtimu ateity pasinaudot jei prireiks. biggrin.gif
Atsakyti
Aš tai visiškai nekompleksuoju dėl būsimos išvaizdos su breketais rolleyes.gif
Man dzin, ką kiti sakys ar manys, žiūriu kaip man geriau, o ne kitiems 4u.gif
Beje, jau netgi viena draugė buvo man "primetusi", kad tipo kaip tu atrodysi, kokie jie baisūs, aš tavim dėta niekada jų nesidėčiau ir panašiai doh.gif ... Bepigu jai kalbėti, kai lygut lygutėliai ir balti dantukai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 01, 19:34)
Jau tikrai protingi suaugę žmonės nieko nesakytų dėl breketų  biggrin.gif

Suauge ir protingi aisku nesakytu, bet mano aplinkoje daugiausia paaugliai, nes man 15 metu. ax.gif
Atsakyti
gretoote, iš pradžių ir aš gal šiek tiek giliai širdy nerimavau, kaip aš ten atrodysiu ir pan. Bet laaabai jau noriu tų gražių dantukų, tai nesijaudinau rolleyes.gif O kai uždėjo breketus, pastebėjau, kad pradėjau žymiai daugiau plačiai šypsotis negu iki tol biggrin.gif Net nežinau, kodėl laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Twista: 01 gegužės 2011 - 18:43
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 01, 14:31)
Praeitos temos didžiausios pleputės:

beprotiskai_fantastiska 44
blondie*  43
sau_lu_te  43
Flegma  42
natale  35

Oho, sidabrą paėmiau.. biggrin.gif

aistuliaa, ačiū už temą.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 05 01, 19:43)
gretoote, iš pradžių ir aš gal šiek tiek giliai širdy nerimavau, kaip aš ten atrodysiu ir pan. Bet laaabai jau noriu tų gražių dantukų, tai nesijaudinau rolleyes.gif O kai uždėjo breketus, pastebėjau, kad pradėjau žymiai daugiau plačiai šypsotis negu iki tol biggrin.gif Net nežinau, kodėl laugh.gif

As turiu drauge, kuri irgi su breketais sypsosi zymiai daugiau, nei be ju. biggrin.gif Dziaugiuosi uz Tave, kad tau breketai patinka ir tinka. 4u.gif Geriau pagalvojus tai ir man viskas bus gerai, nera cia ko nerimaut. rolleyes.gif
Atsakyti
Rodau savo mažus pokyčius apatinių dantukų ax.gif Taip pat matosi ir įtaisyta spyruoklė, kuri gąsdinamai daro tarpą tarp tų dantukų unsure.gif (Nors foto to ir nematyt, bet aš tai puikiai matau! biggrin.gif).
Viršuj pirma diena, apačioj - po 1,5 mėnesio. Nors realiai toks pats rezultatas buvo ir po 3 savaičių biggrin.gif Bet tik dabar gavau galimybę nufotografuoti smile.gif

user posted image

Gaila, kad viršutinių dantukų pokyčių praktiškai jokių, nes dar ant tų baisiausių dantų neuždėta viela, pirmiausia vietos jiems daro unsure.gif O man svarbiausi ir yra viršutiniai biggrin.gif Prieš dėjimą turėjau vilties, kad vasarą jau bus beveik išsitiesinęs lankas, deja, dar teks palaukti, mat rupūžės netelpa biggrin.gif
Atsakyti
Matosi, kad tiesinasi dantukai smile.gif

Aš irgi pabandysiu ryt foto padaryti, gal matysis kaip mano sukandimas pasikeitęs g.gif

Beje, aš su breketais irgi daugiau ir žymiai plačiau šypsausi.. Išvis šypsotis nerodant dantų nemoku, atpratau, nes labai kvailai lūpos tada atrodo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoote @ 2011 05 01, 19:40)
Suauge ir protingi aisku nesakytu, bet mano aplinkoje daugiausia paaugliai, nes man 15 metu.  ax.gif

Tie pora metu parbegs labai greitai. O tada kiekviena karta sypsantis nereikes galvoti, kad visi ziuri i tavo burna ir mato kreivus dantukus.
Tie, kas tavo draugai, turetu suprasti ir palaikyti tave, ir ar verta klausyti tu, kas taves nesupranta?

Zodziu, dziaukis, kad turi galimybe susitvarkyti dantukus dabar, ir manau, nenoretum kompleksuoti desimt metu ir po to vistiek juos susideti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(gretoote @ 2011 05 01, 19:37)
Vat butent, kad kitu nuomone turi buti maziausiai idomi, bet as truputi kitokia, gan jautriai i viska reaguoju. Na, kaip yra taip gerai. doh.gif  Kaimely negyvenu, nebent Panevezys kaimas.  biggrin.gif  As tikiu, kad akis jis issprogdino, nes tikrai ne visi gali sau leisti tokia sumele isleist ant dantuku.  smile.gif  Reikes ir man siuo tavo atsikirtimu ateity pasinaudot jei prireiks.  biggrin.gif

Sveikos:)
ačiū Aistuliai už temutęsmile.gif še 4u.gif
gretoote, aš pati iš Panevėžio..galiu pasakyt, kad miestas čia visiškai ne prie ko. Manai, kad sostinėj nėra kaimiečių? nejuokinkit. smile.gif
aš pavyzdžiui ir dabar jaučiuosi kiborgas su breketais, nu bet ką man daryt? ir toliau su kreivais zūbais vaikščiot, nu jau ne, geriau pakentėsiu porą metelių ar daugiau, bet bent jau dantis susitvarkysiu.
Pradžioj, prieš dedantis breketus labai bijojau "Ką žmonės pasakys", o dabar man giliai dzin..nenori, nežiūrėk. smile.gif

tai va:)

ok, einu dirbt:)
Atsakyti