Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai *** 40 tema

Apklausa: Kelių metų susidėjote breketus? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
aistuliaa aciu uz tema 4u.gif

QUOTE(sau_lu_te @ 2011 05 01, 13:58)
kas pora savaiciu... juk pradzia, norisi daznai... norisi pamatyt bent maza pasikeitima

as pradzioj tvarkingai fotkindavau kas menesi iki metu, o po to pradejau biski tingeti ax.gif didziausi pokyciai buvo per pirmus 5-6 men smile.gif

QUOTE(Twista @ 2011 05 01, 18:15)

Viršuj pirma diena, apačioj - po 1,5 mėnesio. Nors realiai toks pats rezultatas buvo ir po 3 savaičių biggrin.gif Bet tik dabar gavau galimybę nufotografuoti smile.gif

superiniai pasikeitimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 05 02, 14:19)
šiandien buvau vizite, keitė višutinį lanką, pasakiau apie tas priekinių dantų apačias, tai sakė šlifuoti anksti dar, tai palankstė tą vielą, ir dabar jau žiūriu susilygino abiejų dantų ilgumas, kaip įdomu, galvojau kad vienas trumpesnis kitas ilgesnis, pasirodo ne. bigsmile.gif  Nuėmė pagaliau tą geltoną grandelę thumbup.gif Uždėjo dabar apačioj, bet nesimato. Bet kaip viskas keičiasi.. Pradžioje kalbėjom, kad apačioj vieną tarpą uždarinėjam krūminį, o kitoj pusėj krūminį implantuojam po breketų, dabar jau nori uždarinėti abu, tai nešiosiu dabar abejose pusėse elastikus. g.gif  Nežinau ar pati noriu, nes nešiojimas dėl tų uždarinėjimų prasitęs labai žymiai  g.gif

Aš vistiek rinkčiausi uždarinėjimą, kam čia be reikalo tuos dantis statyt smile.gif
Atsakyti
panos, zinau, kad 100 kartu sitas klausimas buvo, bet niekad nereikejo, tai neisiminiau, todel dabar kai jau man reikia klausiu vel- kur Kaune pasidaryti panoramine nuotrauka be siuntimo? blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal galite pakonsultuoti, kokia gali būti preliminari galutinė gydymo breketais kaina (paprasti metaliniai breketai) su viskuo, nes tiek visko susideda... Baisu pradėti ir nežinoti, iki kiek gali kaina išsipūsti.
Nešiojau prieš 15 metų breketus. Tada visas gydymas kainavo apie 3000 Lt. (abu žandikauliai, su antenom praplėtimui). Bet išdygo aštunti dantys ir supartalino visą reikalą. Ir keista, kad labai trumpai nešiojau, nes lengvai "pasidavė" dantys: iki viršutinių breketų "antenas"-3 mėn., breketus ant viršutinių-9 mėn., ant apatinių 5 mėn.
Pasirodau, kaip dabar atrodo:
user posted image
Laukiu konsultacijų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 05 02, 12:19)
šiandien buvau vizite, ..... Pradžioje kalbėjom, kad apačioj vieną tarpą uždarinėjam krūminį, o kitoj pusėj krūminį implantuojam po breketų, dabar jau nori uždarinėti abu, tai nešiosiu dabar abejose pusėse elastikus. g.gif  Nežinau ar pati noriu, nes nešiojimas dėl tų uždarinėjimų prasitęs labai žymiai  g.gif

daznai buna, kad gydymo eigoje gydytojas pamato tai, ko anksciau nemate, gal anksciau galvojo, kad neissivers be implanto. as tai ir pliusu ir minusu matau. pliusai, kad nereikes papildomai moketi uz implanta ir 6 men nesioti to gelezio burnoj kol uzdes karunele. o minusas tas, kad norint uzstumti tarpeli judins daugiau savu dantuku is vietos ax.gif
o centrus tau sutvarkys vistiek normaliai ir be to implanto?
Atsakyti
QUOTE(ajaja @ 2011 05 02, 15:49)
daznai buna, kad gydymo eigoje gydytojas pamato tai, ko anksciau nemate, gal anksciau galvojo, kad neissivers be implanto. as tai ir pliusu ir minusu matau. pliusai, kad nereikes papildomai moketi uz implanta ir 6 men nesioti to gelezio burnoj kol uzdes karunele. o minusas tas, kad norint uzstumti tarpeli judins daugiau savu dantuku is vietos  ax.gif 
o centrus tau sutvarkys vistiek normaliai ir be to implanto?

sakė su centrais problemų nebus bet kokiu atveju. Implantas kainuoja daug, žinau, bet klausimas ar aš per tiek laiko, kiek prasitęs tas breketų nešiojimas, nesukišiu tokios pat sumos už vizitus. Beja, šiandien sakė paskutinis lankas viršuje. Apačioje dar vieno reikės. Tai gal nebereiks tikiuosi tokių sumų mokėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 05 02, 14:57)
4u.gif
Oi, bijau aš to tarpo tokioj matomoj vietoj biggrin.gif

ax.gif pas mane viršuje tarp ketvirto ir penkto danties, bet realiai trečiuko nėra - tai gaunasi tarp trečio ir ketvirto. Kol kas labiau jaučiasi nei matosi - nes spyruoklė kaip ir užmaskuoja tą tarpą smile.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 02, 15:39)
Nu jau senų  biggrin.gif

hihihi.gif kadangi senesnių už save beveik neradau, tai skaitausi kaip ir veteranė pagal amžių ax.gif

+Burbulė+, nemanau kad kas nors gali atsakyti kiek kainuos Jums gydymas. Čia gal jau ortodontų reiktų klausti 4u.gif

ai, prisiminiau dar: visos kalbat apie fotografavimą dantų, o man kažkaip nekyla noras fotografuoti. Žinau kaip atrodė prieš ir domina tik galutinis rezultatas, kadangi teigiamus pokyčius matau - tai manau gydymas vyksta tinkama linkme ax.gif Kažkada tiesa bandžiau nusifotografuoti, tai foto dantys atrodo man daug baisiau nei realiai, todėl ir nebefotografuoju irnesakyk.gif, o jei kas neaišku - visuomet klausiu ortodontės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Artemidė ~: 02 gegužės 2011 - 14:58
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 05 02, 15:47)
Bet išdygo aštunti dantys ir supartalino visą reikalą.

jokio supartalinimo aš čia nematau, tikrai nesidėčiau breketų ant senatvės (nesupykit), jei nebūtų žymaus kreivumo, ko čia tikrai nematau.
Atsakyti
Bet gal "baigusios kursą" gali pasidalinti patirtimi?
Na, tarkim, sudės už 2800 Lt. abu žandikaulius, tai kiek dar gali prikapsėti: 1000, 2000 ar daugiau?
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2011 05 02, 15:54)
sakė su centrais problemų nebus bet kokiu atveju. Implantas kainuoja daug, žinau, bet klausimas ar aš per tiek laiko, kiek prasitęs tas breketų nešiojimas, nesukišiu tokios pat sumos už vizitus. Beja, šiandien sakė paskutinis lankas viršuje. Apačioje dar vieno reikės. Tai gal nebereiks tikiuosi tokių sumų mokėti?  g.gif

Tai kai lankų nekeis, manau nebus tokių sumų. Man apačioje paskutinis lankas, viršuje nežinau, bet jau gal 3 vizitus nekeičia, tai gal irgi paskutinis.. Tikiuosi mažesnių sumų jau tada dabar...
Papildyta:
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 05 02, 15:58)
Bet gal "baigusios kursą" gali pasidalinti patirtimi?
Na, tarkim, sudės už 2800 Lt. abu žandikaulius, tai kiek dar gali prikapsėti: 1000, 2000 ar daugiau?

Niekas jums kainos nepasakys schmoll.gif nebent gydytojas...
Atsakyti
QUOTE(Twista @ 2011 05 02, 14:57)
4u.gif
Oi, bijau aš to tarpo tokioj matomoj vietoj biggrin.gif
Aš lankausi. Net ne vietinė būdama radau, tai Tu irgi rasi biggrin.gif
Va, KMUK ortodontijos klinika, kur mus rasti laugh.gif

Nu aš vis tiek nesusigaudau doh.gif tai pavyzdžiui važiuojant sukilėlių prospektu link kalniečių ten kažkur po dešine gaunasi ane? aš žinau kur yra žandikaulio ortopedijos ta klinika, kur panoramines daro, o toli nuo jos? blush2.gif sorry kad taip klausinėju, bet ryt neturėsiu laiko ten blūdyt, nes be mašinos, o jaučiu gali tekt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2011 05 02, 16:13)
Nu aš vis tiek nesusigaudau  doh.gif tai pavyzdžiui važiuojant sukilėlių prospektu link kalniečių ten kažkur po dešine gaunasi ane? aš žinau kur yra žandikaulio ortopedijos ta klinika, kur panoramines daro, o toli nuo jos?  blush2.gif sorry kad taip klausinėju, bet ryt neturėsiu laiko ten blūdyt, nes be mašinos, o jaučiu gali tekt  biggrin.gif

Jei vaziuosi sukileliu prospektu link kalnieciu, tai Luksos- Daumanto gatvi gaunas po kaire. Te toks bendrabucia tipa nams yr. Pabandyk per google maps paieiskot, bus aiskiau smile.gif
Atsakyti