Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Merginos gal kuri galit papasakoti kaip jums buvo su mm po LP? 4u.gif
Pas mane kazkokie keisti dalykai dedasi net nezinau kaip reaguoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 05 22, 20:35)
Pas mane kazkokie keisti dalykai dedasi net nezinau kaip reaguoti  blush2.gif

Kas per dalykai? g.gif as vis dar laukiu savuju po LP
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 05 22, 18:47)
Kas per dalykai?  g.gif  as vis dar laukiu savuju po LP

Pris LP pas mane mm budavo ziauriai gausios ir skausmingos, pirmos po LP buvo dar gausesnes nei iprastai , bet gine buvo perspejusis, kad taip gali buti, o dabar prasidejo antros mm po LP ir faktiskai nieko nera keli lasai ir skausmas toks kaip visada per mm tai ir nesuprantu kas cia su tuo mano organizmu vksta ar cia taip turi buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 05 20, 22:41)
As tai uzpykus juodai ant tos pazengusios medicinos  schmoll.gif tokia dazna liga, o neaisku nei kada, nei nuo ko ta endometrioze,

na tu geriau jau nepyk, nes tai tik pamaitins endo mirksiukas.gif o kad nereiktų pykt, tai belieka pačioms "stot" į mediciną ir daryti doktorantūros darbą šioje srityje mirksiukas.gif

Glamour, nu būna visko, skaudžiausia būna kai pūslėje būna kokio turinio jau, tai taip stuktelna per "būgnelį" doh.gif O geriausia kai vairuoti atsisėdu tada įsiremia vienam šone-neskauda, bet kutena, blaško vairuojant, tai tada vyras glosto, kad man ramybę duotų. Bet penktadienį tai "pasismagino" skaudžiau doh.gif o jėgos to padarėlio tik stiprėja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuisis @ 2011 05 20, 16:59)
kokiu būdu seksas mmm metu sukelia endometriozę?? blush2.gif

Oi... tikrai prie endo JOKIO sekso schmoll.gif Man ir P.V. ir dar kelios ginės tą akcentavo rolleyes.gif
Atsakyti
kažkaip manau, kad ne tik endo turint nereikėtų smagintis per mmm.
ne vienoje literatūroje pabrėžiama, kad nehigieniška (sunku nesutikt), didesnė tikimybė infekcijoms, be to tie visi stūmk-trauk ir malonumo bangelės padeda nukeliauti kraujui ne ta kryptimi....
na, čia kiekvienos reikalas, kaip elgtis, kiekvienas turi teisę rinktis.

gal kuri užmatėt, kaip zirzai sekasi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 23, 10:17)
kad nehigieniška (sunku nesutikt)
drinks_cheers.gif rolleyes.gif
QUOTE(pasislepusi @ 2011 05 23, 10:17)
gal kuri užmatėt, kaip zirzai sekasi?  ax.gif

čia
Atsakyti
Laba diena mergaites 4u.gif
lankiausi pas jus seniai, bet kadangi esu "uzarchyvuota" sarasuose ir Ice tea susekta lotuliukas.gif tai jauciu pareiga ir geromis naujienomis pasidalinti biggrin.gif Mano endo antra stadija buvo "uztaisyta" per LP preitu metu lapkricio menesi, tada dar seke nesekminga stimuliacija, dar vienas nesekmingas IUI, o antrasis velykinis IUI atnese mums dvi mazytes puslytes, kurioms dabar 5-6 savaites ir, kuriu jau sirdutes pulsuoja wub.gif wub.gif
dabar jau noriu buti perkelta i laiminguju sarasiuka mirksiukas.gif
Noriu visoms palinketi sekmes ir kantrybes laukiant stebuklu 4u.gif wub.gif
ir siunciu dviguba stipru ir labai uzkreciama virusiuka visoms 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif 2.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
na prie to paties ikeliu vaizdine medziaga tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2011 05 22, 20:35)
Pas mane kazkokie keisti dalykai dedasi net nezinau kaip reaguoti  blush2.gif

Praejus 2 savaitem po LP prasidejo mm, tai pirma ju diena vaziavau susileisti seimos gydytojo israsyta ir nusipirkta diferilina. Mm buvo be proto skausmingos ir gausesnes, nei pries LP. Pasibaigus joms, pilva vistiek maudzia. Gal cia diferilino salutinis poveikis,-ant informac. lapelio parasyta, kad pirmas 2 savaites gali paastreti endo skausmai.

Papildyta:
[quote=REVO,2011 05 23, 11:15]
Didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(REVO @ 2011 05 23, 11:15)
*lankiausi pas jus seniai, bet kadangi esu "uzarchyvuota" sarasuose ir Ice tea susekta lotuliukas.gif
**o antrasis velykinis IUI atnese mums dvi mazytes puslytes, kurioms dabar 5-6 savaites ir, kuriu jau sirdutes pulsuoja wub.gif  wub.gif
***ir siunciu dviguba stipru ir labai uzkreciama virusiuka visoms 2.gif  2.gif  2.gif  nestuke.gif 

* blush2.gif toks jau mano "darbas" blush2.gif
** DVI bigsmile.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif VALIO thumbup.gif thumbup.gif
*** JAMU bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=AJ.,2011 05 23, 11:20]
Praejus 2 savaitem po LP prasidejo mm, tai pirma ju diena vaziavau susileisti seimos gydytojo israsyta ir nusipirkta diferilina. Mm buvo be proto skausmingos ir gausesnes, nei pries LP. Pasibaigus joms, pilva vistiek maudzia. Gal cia diferilino salutinis poveikis,-ant informac. lapelio parasyta, kad pirmas 2 savaites gali paastreti endo skausmai.

O kaip tau savijauta po diferelino? man pirma menesi buvo normalios mm ir jokiu kitu pozymiu, po antros dozes mm jau nebuvo, kelias dienas stipriai tepliojo, ir kiekviena nakti kelis kartus atsibundu visa slapia. Ir siaip "susidrioginus" kazkokia. Man 6 men skyre ta siauba, nzn kaip iskentet reiks, po trecio eisiu prasyt, gal jau uzteks ir 3 men gydymo... schmoll.gif
Atsakyti
[quote=taskelis,2011 05 23, 11:44]
[quote=AJ.,2011 05 23, 11:20]

O kaip tau savijauta po diferelino?
[/quote]
Nors ir ne man skirtas klausimas, bet pasipasakosiu:)As po LP susirgau kita diena, mm buvo tokios kaip visada- skausmingos, ir niekas nepasiekite nei po diferilino 6men nei po LP, skausmai kaip buvo nepakenciami tiap ir liko.
Man tai buvo sunkiausia pacioj pradzioj ir pabaigoj leidziantis diferilina. Pradzioje buvo ziauri nuotaiku kaita, paskui nuotaikos susitvarke, prasidejo vis stipresnes karscio bangos kurias buvo sunkiausia istverti. Jau pabaigoj norejau kuo greiciau susirgti, nes buvo tokios daznos ir nepakeliamos, atrodo tuoj isprotesiu nuo tokios busenos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myllia: 23 gegužės 2011 - 11:25