Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

Labas rytas. Pilvui 27 savaitės

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 26, 08:27)

Wouw bigsmile.gif kaip gražu wub.gif wub.gif Tiesa, pas mane mažesnis blush2.gif , bet..... aš tuoj prisikimšiu kokius SEPTYNIS cepus doh.gif ir tave pasivysiu bigsmile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2011 05 26, 08:31)
Wouw bigsmile.gif kaip gražu  wub.gif  wub.gif  Tiesa, pas mane mažesnis  blush2.gif , bet.....

tyčiojiesi iš pat ryto? blink.gif Vyras vakar internete kažkodėl sumąstė pasižiūrėt nėštukių foto lotuliukas.gif doh.gif ir kam? dabar bijo kad aš subanginėsiu ir bijo atsikišusios bambos, kuri ir pas mane lenda biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siguliukas: 26 gegužės 2011 - 07:37
QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 26, 08:37)
tyčiojiesi iš pat ryto?  blink.gif  Vyras vakar internete kažkodėl sumąstė pasižiūrėt nėštukių foto  lotuliukas.gif  doh.gif  ir kam? dabar bijo kad aš subanginėsiu ir bijo atsikišusios bambos, kuri ir pas mane lenda  biggrin.gif

Eta ją tyčiojuosi blink.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Tu kažką maišai irnesakyk.gif Aš esu APAKUS nuo tavo pilvelio grožio wub.gif wub.gif
Ir kadangi mudvi laukiamės kartu (prisimink, ką vakar kalbėjom blush2.gif ), tai sakau, kad ir man laikas tave pasivyti blush2.gif
Normalus tas tavo pilvelis, viskas pagal normas ir sakyčiau šiai dienai jis man PATS GRAŽIAUSIAS wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Man tai jau vakar atrodė kad tas pilvukas sprogs unsure.gif tep įsitempęs, kad oi doh.gif nežinau kaip tas vaikas tą odą ištemps g.gif
Atsakyti
Siguliuk wub.gif nu labai jau dailus pilvuziukas wub.gif

O kazi kas vyksta su endo nestumo metu, jei uzgimdis uzakes nuo saaugu, tai vaikeliui augant ir didejant, turetu automatiskai tie voratinkliai trukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Margumėlis @ 2011 05 26, 09:16)
O kazi kas vyksta su endo nestumo metu, jei uzgimdis uzakes nuo saaugu, tai vaikeliui augant ir didejant, turetu automatiskai tie voratinkliai trukt  g.gif

nu žinok nežinau. pas mane tas sąaugas lyg visas atidalino, dabar kartais apie išangę atsiranda nemalonus jausmas, tai vis bijau kad ten nebūtų sąaugų, nes pa smane ir tiesioji žarna buvo jomis apėjusi doh.gif
Atsakyti
Sigute, labai gražiai atrodai. liekna nėštukė. wub.gif

Atsakyti
[quote=Siguliukas,2011 05 26, 05:27]Labas rytas. Pilvui 27 savaitės

[

4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kokyte: 26 gegužės 2011 - 15:11
QUOTE(Siguliukas @ 2011 05 26, 08:27)

user posted image

alia koks grožis thumbup.gif