[quote=šėtonytė,2011 08 04, 13:45]
Nauja teisės.lt vairavimo mokykla prie Saulėtekio Kaune
Nauja mokymo klasė, nauji automobiliai, profesionalūs vairavimo instruktoriai.
A (motociklų) ir B (lengvųjų automobilių) kat. vairavimo kursai vyksta adresu V. Krėvės pr. 82B, Kaunas
o su šita vieta (Krėvės pr. 82B, Kaunas) buvo taip:
teko rezervuotis (nukreipė iš www.vairavimotestavimas.lt puslapio) papildomo vairavimo pamokas. kadnagi labai spaudė laikas ( registravausi savaitės vidury, o sekancios savaitės sestadieni laukė egzas) rezervavausi ne vieną pamoką pasibandymui kaip seksis su konkrečiu instruktorium, o iškarto 3 pamokas. kadangi vairavimas yra tiesioginis bendravimas su vienu žmogumi ypatingai stresinėj situacijoj, pusantros valandos (manau daugelis moterų mane supras) atėjusi į vietą administratorę įspėjau, kad jei visiškai nesusikalbėsim su instruktorium nenorėčiau imtis likusių dviejų pamokų ir atitinkamai už jas nemokėti. tuometi susidūriau su administratorės pasipriešinimu, nepasitenkinimu, aiškinimu, kad aš čia tokia vienintėlė ir kaip "jai bus blogai nuo valdžios". kadangi pinigai nebuvo sumokėti, o intruktorui tai nebuvo problema perrašme sutartį tik vienai pamokai. instruktorių po pamokos informavau, kad sekančias dvi pamokas su juo važiuoju, bet administratorei nebeskambinau kadangi buvo penktadienis ir puse 7 vakaro. sekančio vairavimo dieną (pirmadienis) dėja gavosi taip kad administratorei paskambinti per visus darbus is galvos išgaravo, 20 min iki pamokos sulaukiu administratorės skambučio, negalėjau pakelti, perskambinusi sužinau, kad instruktoriaus mašina sulūžo. tariamės, kad susiskambinsim kaip mašina, nes 3čios pamokos rezervacija sekančia dieną (antradienis). sekančia dieną paskambinus administratorė atsako, kad rezervuotu laiku pas instruktorių užrašytas kitas žmogus ir galiu rezervuotis per internetą (tarsi ji nesugebėtų pati užregistruot, nes puslapyje nurodytas ir telefonas).
taip ir likau nesupratusi atkeršijo man ta administratorė kad nuotaiką sugadinau ar sutapo taip...
kaip pas juos centre ar taikos psl nzn, bet sitam filiale aptarnavimas žiauriai nuvylė. bet i kaip atsiliepimo apie vairavimo mokyklą mano analogisko sitam pasiskundimo dėja neįdėjo. turėkit omeny kad ten atrinkti TIK teigiami atsiliepimai