Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo kursai

O gal kas mokėsi vairuoti Kaune Vaišvydavos vidurinėj? Kokie atsiliepimai? Gerai paruošia?
Atsakyti
gal kas Kaune lankė "RACIONALUS VAIRAVIMO CENTRAS" Pas Arūną? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Polaroid: 08 balandžio 2012 - 11:10
QUOTE(danjelle @ 2011 09 18, 17:43)
Aš kaip tik galėčiau pagirti Jasučio vairavimo mokyklą. Tiesa, lankiau Spaudos rūmuose, o ne Fabijoniškėse. Pradėjau viską nuo nulio ir tiek teoriją, tiek praktiką išlaikiau iš pirmo karto. Gal čia man pasisekė, kad teoriją labai įdomiai ir kartais šmaikščiai dėstė pats įmonės savininkas, o ir instruktorius pasitaikė tikrai nuostabus ir labai kantrus. Žodžiu esu visu šimtu procentu patenkinta šita mokykla ir gautais įgūdžiais.  smile.gif

jum gal kas primokejo kad taip giriat biggrin.gif nieko ten gero, teorija gal ir gerai isdesto idomiai, bet praktiniai uzsiemimai istisas stresas o dar tas instruktoriu verkimas del reitingu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(traske @ 2012 04 20, 01:51)
jum gal kas primokejo kad taip giriat biggrin.gif  nieko ten gero, teorija gal ir gerai isdesto idomiai, bet praktiniai uzsiemimai istisas stresas o dar tas instruktoriu verkimas del reitingu doh.gif

Pati rašėte, kad jau vai vai vai kaip ten fainai biggrin.gif Gal buvo pamokėta pačiai lotuliukas.gif O nustojo mokėt ir š... rašot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raidele: 20 balandžio 2012 - 08:05
QUOTE(raidele @ 2012 04 20, 09:05)
Pati rašėte, kad jau vai vai vai kaip ten fainai  biggrin.gif  Gal buvo pamokėta pačiai  lotuliukas.gif  O nustojo mokėt ir š... rašot  doh.gif

jus jau cia kazka maisot niekada negyriau Jasucio ir dar pasistengsiu atkalbeti kitas, jei pati jiems dirbat ir advokataujat tai nereikia man kazko primetineti stai citata ka as apie juos rasiau

Paskelbta: 2011 07 27, 16:41

"o kam dar dominintu Jasucio fabijoniskiu fil. instruktoriai man nelabai patiko, kaip zaliai nuo nulio pradejusiai per mazai aiskino, ir per daznai savo asmeninius reikalus tvarkydavo mano pamokos laiko sasakaita g.gif g.gif g.gif.."

o gal dar ir neatsimenat kaip i az rasinejot noredamo issiaiskinti konkreciai kokius jie ten asm reikalus tvarko

reklamuojates daug, pinigus megstat, o kad tikrai š.. su instruktoriais, bent jau su kuriais man teko susidurti tai FAKTAS

ir as savo zodziu tikrai nesiginu
Atsakyti
Nesiruošiu ginčytis. Ir teršti temos.
Atsakyti
Laba panelės,gal kuri laikėsi pas instruktorių Kęstutį Kurą? Girdėjau daug gerų atsiliepimų.Gal kuri kontaktus jo turite būčiau labai dėkinga.
Atsakyti