Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės suknelės iš EBAY ir ne tik

dabar supratau 4u.gif i sukneliu kaina sipingas neieina pvz mano kainavo 204£ +34£ sipingas rolleyes.gif
Atsakyti
Bet kad landybridal pakeite puslapi ir mano sukneles nei kvapo neliko blink.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2011 06 02, 20:40)
Jau ir man atiodaro  4u.gif  nore vestuves tik kita vasara, bet akis paganyti jau dabar galima, turiu kelias favorites, dar reikia apvalumus patobulinti ir galima bus sakytis  biggrin.gif norejau paklausti pries kiek laiko pries vestuves siuntetes sukneles jau?

Neskubėkit, po naujų metų atsiras naujos kolekcijos gal bus gražesnių suknelių.
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2011 06 03, 09:03)
Neskubėkit, po naujų metų atsiras naujos kolekcijos gal bus gražesnių suknelių.

neskubam neskubam, manau po nauju as sakysiuos, nes dar negreit vestuves, plius gal didesni ispardavimai bus wub.gif
Atsakyti
oho blink.gif ziuriu landy bridal radikaliai pakeite savo puslapi anksciau buvo pagal dizainerius o dabar pagal modeliuka g.gif ir kainos atpigo doh.gif mano suknele dabar kainoja 150 lt pigiau doh.gif , nu bet nieko tokio rolleyes.gif svarbu ,kad jau greiciau atsiustu ir dar ka pastebejau pvz as galejau pasirinkti ar nugaroj noriu uztrauktuka ar korseta, o dabar tik kaip nuotraukoj. Galvojo, kad jiems tiesiog sunku ,kaip kiekviena nuotaka nori to ar ta pakeisti ir jiems daugiau rupesciu sudaro doh.gif
Atsakyti
ajaz, kuria uzsisaket suknele?? wub.gif
Atsakyti
as is vogueweddingdress.com uzsisakiau ir man nieko atsiuntimas nekainavo, o kokybe kaip ir sakiau jau daug kartu tiesiog tobula 4u.gif

del nugaros jie manes klause kaip noriu daryti, siule savo variantus,bet pasilikau prie uztrauktuko ir labai dziaugiuos, viskas sueina,jo net galima sakyt nesimato, mano akimis ne visur suvarstoma nugara tinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carinaa25: 03 birželio 2011 - 12:45
uch nu ir isgasdino landybridal su savo atnaujinimais, jau galvojau kad iseme mano nusiziuretaja suknele is asortimento bijau.gif bet pervertus visus skyrius atradau bigsmile.gif

gal kuri mergina yra parsisiuntus sia suknele? butu idomu paziurek kaip ji rezultate atrodo g.gif

Suknele
Atsakyti
QUOTE(Raun'a @ 2011 06 03, 12:37)
ajaz, kuria uzsisaket suknele??  wub.gif

sita uzsakiau, bet ta dirzeli pakeiciau i kaspineli po krutyne :ax:man atrodo graziau atrodys, nes visada taip norejau tongue.gif,tiesiog ieskojau paprastesnio varianto, nenorejau kazko mandraus abejajau ar jie taip pasiutu o sita modeliuka turetu pasiuti idealiai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ajaz: 03 birželio 2011 - 19:22
QUOTE(Jurginas_Vilnius @ 2011 06 03, 15:20)

labai labai graži wub.gif
Atsakyti
o cia tai geras thumbup.gif ryte buvau nusiminus ,kad maniske suknele atpigo , o dabar paziurejau , kad pabrango ax.gif kainoja daugiau negu as mokejau 4u.gif
Atsakyti
ajaz, fantastiska suknekle wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti