aš žiūrinėju suknyčių antrai dienai ir ką pastebėjau, tai kainos suknytės kurią nusižiūrėjau keičiasi vos ne kas savaitę
ajaz suknytę užsisakėt tikrai laaabai gražutę
aš žiūrinėju suknyčių antrai dienai ir ką pastebėjau, tai kainos suknytės kurią nusižiūrėjau keičiasi vos ne kas savaitę
nors ir nedaug, bet nužiūrėta pabrango 40 lt, kinietukai pradėjo ant vasaros kainas kelti
QUOTE(ajaz @ 2011 06 03, 10:41)
oho
ziuriu landy bridal radikaliai pakeite savo puslapi anksciau buvo pagal dizainerius o dabar pagal modeliuka
ir kainos atpigo
mano suknele dabar kainoja 150 lt pigiau
, nu bet nieko tokio
svarbu ,kad jau greiciau atsiustu ir dar ka pastebejau pvz as galejau pasirinkti ar nugaroj noriu uztrauktuka ar korseta, o dabar tik kaip nuotraukoj. Galvojo, kad jiems tiesiog sunku ,kaip kiekviena nuotaka nori to ar ta pakeisti ir jiems daugiau rupesciu sudaro 
mano suknute taip pat atpigo... ir manau daugiau nei 150 Lt..
Sveikos
gal kuri girdėjote ką nors ar bandėte užsisakinėti iš "Dressily Me"?
ir dar
gal žinote, ar įmanoma, kad ir toje pačioje "Landy bridal" užsisakyti suknytę, kurios jų tinklapyje nėra? tiesiog alpstu dėl "jesus peiro" suknyčių, tačiau nei vienoje išgirtoje internetinėje parduotuvėje jų modelių kopijų nemačiau
ir dar
QUOTE(avellana @ 2011 06 06, 13:20)
Sveikos
gal kuri girdėjote ką nors ar bandėte užsisakinėti iš "Dressily Me"?
ir dar
gal žinote, ar įmanoma, kad ir toje pačioje "Landy bridal" užsisakyti suknytę, kurios jų tinklapyje nėra? tiesiog alpstu dėl "jesus peiro" suknyčių, tačiau nei vienoje išgirtoje internetinėje parduotuvėje jų modelių kopijų nemačiau

ir dar
As is ju nebandziau, bet kai ieskojau savo, tai perverciau labai daug anglisku ir vokisku forumu. Tai ten si puslapi labai giria, nors savo patirtim pasidalinti negaliu..
QUOTE(avellana @ 2011 06 06, 13:20)
ir dar
Pabandykit parašyti laišką ir paklausti ar pasiūtų pagal jūsų pasirinktą modelį, kažkada kažkuri rašė, kad suknelę pasiuvo pagal jos atsiųstą foto
Tai va arteja ta diena kai turetu atsiusti man suknele, sumaniau jiems parasyti laiska kaip ten reikaliukai eina su mano suknele
darau login ir ziuriu ,kad manes ju duomenu bazeje nera
, nei adreso nei orderio po to ju puslapio pakeitimo( kalbu apie landybridal), supanikavau
rasau vel jiems kaip ten viskas tai atrase kokiai dienai jums reikalinga suknele mes turim patikrinti
parasiau ,kad ko greiciau siustu. Ziuresim kaip cia viskas baigsis
ajaz, man kazkaip nepatinka kas cia su jusu suknele vyksta...
...manau viskas bus gerai, bet bent jau man noretusi visko sklandziai nuo pradziu
patikekit man irgi
Strelkute, man atrodo ir jums turetu atsiusti tuo pat metu kaip ir man patikrinkit ar pas jus viskas sklandziai vyksra
Strelkute, man atrodo ir jums turetu atsiusti tuo pat metu kaip ir man patikrinkit ar pas jus viskas sklandziai vyksra
QUOTE(ajaz @ 2011 06 08, 17:26)
Tai va arteja ta diena kai turetu atsiusti man suknele, sumaniau jiems parasyti laiska kaip ten reikaliukai eina su mano suknele
, nei adreso nei orderio po to ju puslapio pakeitimo( kalbu apie landybridal), supanikavau
rasau vel jiems kaip ten viskas tai atrase kokiai dienai jums reikalinga suknele mes turim patikrinti
parasiau ,kad ko greiciau siustu. Ziuresim kaip cia viskas baigsis

o deive, spėju nuprotėčiau jei ir man taip būtų, kai laukiau savo suknytės (iš ebay) irgi buvo visokių nesamonių, tai pamenu kiekvieną rytą atsikėlusi tuoj prie intero ir tikrindavau paštą ar nieko neatrašė, nervukas imdavo. tikėkimės kad jum viskas bus su suknyte gerai
QUOTE(ajaz @ 2011 06 08, 18:52)
patikekit man irgi
Jo jo, man pagal plana kios savaites viduryje turetu atsiusti suknia.
Esme ta, kad as ne is ju tiesioginio puslapio, o per ebay uzsisakynejau (asapbuy), tai logino jokio ir neturejau..
Tik ka parasiau dar laiskuti, nes suknele jau turetu kaip ir issiusti, o dar nemaciau zadetu sukneles nuotrauku..
QUOTE(strielkute @ 2011 06 09, 23:13)
Jo jo, man pagal plana kios savaites viduryje turetu atsiusti suknia.
Esme ta, kad as ne is ju tiesioginio puslapio, o per ebay uzsisakynejau (asapbuy), tai logino jokio ir neturejau..
Tik ka parasiau dar laiskuti, nes suknele jau turetu kaip ir issiusti, o dar nemaciau zadetu sukneles nuotrauku..
As jau gavau siuknes nuotraukas.. Net nzn - neverkiu, bet ir rankom neploju. Pasiuvimas gal ir nieko (bent jau is nuotrauku), bet patssiuvonejomas tai man nepatinka.. Ne taip isivaizdavau..
jo
nu gal gyvai geriau atrodys
nepergyvenk, o galetum nuotrauka parodyti
Man tai jie atrase kad kuo greiciau issius bet dar nuotrauku negavau
3 kartus rasiau kad atsiustu nuotrauka bet nesiuncia gal isvis suda atsiprasant pasiuvo
,kad nerodo