Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

o is kur ju gauti????
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 06 21, 18:27)
Žaliąjį turiu, kokosų irgi, apie tuos reik daugiau info  biggrin.gif

man kokosu issausino plauka, nureziau per gera sprindi pavasari rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mymo @ 2011 06 23, 22:34)
o is kur ju gauti????

nerafinuotą kokosų aliejų perku iherb'e ir dabar jam yra taikoma papildoma 10% nuolaida (jis tinka netgi maisto gaminimui)
http://www.iherb.com...454-g/2505?at=0

o šiaip tai ten galima rasti visokių sertifikuotų aliejų, ir dauguma jų tikrai kainuoja pigiau nei mūsų parduotuvėse blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 23, 22:39)
man  kokosu issausino plauka, nureziau per gera sprindi pavasari rolleyes.gif

blink.gif Nenoriu kirpt schmoll.gif Bet aš jo dedu į kaukes tik ..T.y neseniai nusipirkus ,tai kelis kart į kaukes namines po šaukšta dėjau ir vieną kart taip išsitepus tik juo buvau.. Db dėsiu tik į kaukes ,o kitus kart -tepsiu žibalą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2011 06 24, 20:52)
blink.gif Nenoriu kirpt  schmoll.gif Bet aš jo dedu į kaukes tik ..

tai ir as ne saukstu kabinau, tepdama ant plauku biggrin.gif man jis kaukese budamas nepasiteisino.
Atsakyti
Tai gal jums sampunas poto issausina plaukus???? ohmy.gif jei koks turintis silikonus ir kitokius slamstus, tai visko gali buti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Apriliuke85 @ 2011 06 24, 22:12)
Tai gal jums sampunas poto issausina plaukus????

ne
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 24, 23:58)

keista, nes labai dažnai būtent kokosų aliejų rekomenduoja išsausėjusiems plaukams... g.gif tą patį monoi aliejų tepti ant saulės nualintų plaukų ar netgi būnant paplūdimy naudoti kaip natūralią plaukų apsaugos priemonę... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Apriliuke85 @ 2011 06 25, 01:12)
keista, nes labai dažnai būtent kokosų aliejų rekomenduoja išsausėjusiems plaukams... g.gif tą patį monoi aliejų tepti ant saulės nualintų plaukų ar netgi būnant paplūdimy naudoti kaip natūralią plaukų apsaugos priemonę...  schmoll.gif

nieko keisto. cia dar karta pasitvirtina taisykle, kad universaliu dalyku, tinkantiems visiems, nera. reikia paciai isbandyti, kad zinotum, ar tiks butent tau.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 25, 21:53)
nieko keisto. cia dar karta pasitvirtina taisykle, kad universaliu dalyku, tinkantiems visiems, nera. reikia paciai isbandyti, kad zinotum, ar tiks butent tau.

na taip, unirversalios formulės nėra.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2011 06 21, 15:15)
ne ridikų, o kmynų.
wa  čia irgi parašyta kad plaukų augimą skatina

reikės pabandyt manau, juolab , kad tinka
probleminės, uždegiminės, inkštiruotos odos priežiūrai
Atsakyti
Sveikos smile.gif Gal kuri vartojate, PLACENT ACTIV ampules , jei taip, tai ar pajutote kokį poveikį?
Atsakyti