Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

apie žaliajį aliejų smile.gif

http://aliejus.com/a...s-aliejus-plius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susidėliojusi mozaika: 14 birželio 2011 - 20:26
QUOTE(rim21 @ 2011 06 14, 12:24)
http://www.skelbiu.l...php?id=10678243 

Kol kas geriausia mano išbandyta priemonė plaukų augimui bei pažeistų plaukų atstatymui.  thumbup.gif

Reklamos nereik mums mirksiukas.gif
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 06 14, 21:25)

Šiandien nusipirkau šitą ,bandysim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 06 14, 21:25)

QUOTE(Inguti @ 2011 06 14, 21:36)
Šiandien nusipirkau šitą ,bandysim  rolleyes.gif

o gal zinot ar jo Iherb“e yra pirkti??? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Ir as geriu ta zailiaji alieju - kartokas, bet kentet galima. biggrin.gif Darau ir plauku kauke su juo,bet maisau su avokadu aliejumi ir ilasinu rozmarinu EA. Plaukams,atrodo, patinka. ax.gif
Atsakyti
O nuo žaliojo aliejaus nepradėjo jums plaukai ant kitų vietų greičiau augti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2011 06 20, 20:43)
O nuo žaliojo aliejaus nepradėjo jums plaukai ant kitų vietų greičiau augti? smile.gif

ne
Atsakyti
QUOTE(hoyden @ 2011 06 20, 21:43)

Ne nepradejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 06 13, 21:02)
Sveikos, mielosios  4u.gif
Norėčiau prisijungti prie auginančių kasas gražuolių  flirt.gif
Taigi kadaise turėjau plaukus iki juosmens. Jaunutė dar buvau, nelabai juos prižiūrėjau, taigi galiukai nebuvo patys puikiausi  blush2.gif Nusprendžiau, kad reikia pakirpt gerą sprindį. Pakirpau. Vėliau nusprendžiau, kad dar sprindį kirpsiu. Nukirpau. Taip nusitrumpinau iki maždaug liemenėlės užsegimo. Pradėjau lankytis pas vieną kirpėją, kuri buvo pasinešus ant bob kirpimo. Atėjus paprastam galiukų kirpimo metui, kirpėja vis suokė, kad man labai tiktų toks kirpimas. Pradėjo rodyti žurnalus su tuo kirpimu ir įkalbėjo mane. Gale plaukai vos dengė kaklą, priekyje buvo ilgesni. Apie pusmetį taip ir kirpausi. Atsibodo man tokia šukuosena, nusprendžiau, kad noriu savo įprastos šukuosenos. Kirpėjos prašiau gale pakirpti tik pačius galiukus, o priekyje daugiau, kad pamažu išsilygintų ilgis. Tai kai nurėžė man plaukus taip, kad vos eidavo susirišti  doh.gif Oi kiek ašarų išliejau, o dar mokyklos išleistuvės laukė  doh.gif Iki rudens šiaip ne taip atsiauginau normalesnio ilgio plaukus. Apie metus plaukai buvo šiek tiek ilgesni nei iki pečių. Ir štai prieš kokius metelius nusprendžiau, kad noriu plaukų, kurie priekyje dengtų krūtinę. Pradžioje pradėjau naudoti įvairias parduotuvines kaukes, kad pamaitinti plauką. Vėliau perėjau prie naminių kaukių. Karts nuo karto panaudoju žibalą. Na o vakar nusipirkau Babuška agafija ampules, stiprinančias plaukus ir skatinančias augimą. Taigi tataigi, visą vasarą darysiu šių ampulių kursą  mirksiukas.gif Reikia naudoti 1-2 kartus per savaitę, 2-3 mėnesius. Naudosiu dukart savaitėje iki vasaros pabaigos  ax.gif
Jei domins, galėsiu reguliariai pranešti rezultatus  blush2.gif

Štai tos ampulės:user posted image
Pirkau eurokos, dabar jos kainuoja ~9 lt vietoj ~12 lt.

Na ir išsipasakojau  hihihi.gif

as irgi sitas kapsules turejau, ar labai jau ten plaukai pradejo augti tai nezinau, bet jie neslenka taip smarkai ir tikrai daug tvirtesni pasidare..
dar maciau SM reklama apie Hayashi Hinoki priemones nuo paluku slinkimo, tai pagooglinau kad jos visai neblogos pagal atsiliepimus. tai reiketu isbandyt, gal kas bande?
Atsakyti
Vakar žiūrėjau laidą "Nerealios namų šeimininkės" ir sakė kad nuo plaukų slinkimo ypač veiksmingai padeda juodųjų kmynų aliejus. Gal kas bandė? Kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hoyden: 21 birželio 2011 - 12:38
QUOTE(hoyden @ 2011 06 21, 12:38)
Vakar žiūrėjau laidą "Nerealios namų šeimininkės" ir sakė kad nuo plaukų slinkimo ypač veiksmingai padeda juodųjų kmynų aliejus. Gal kas bandė? Kokie atsiliepimai? smile.gif

kmynu? zinau, kad juodieji ridikai padeda.
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 21, 13:59)

ne ridikų, o kmynų.
wa čia irgi parašyta kad plaukų augimą skatina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hoyden: 21 birželio 2011 - 13:15
QUOTE(*ElGuna @ 2011 06 21, 13:59)

Aš irgi ,kai pirkau kokosų aliejų ,mačiau prie sarašo ,kad dar indiškų juodųjų kmynų ,žaliasis, ir jazminų aliejus skatina augimą smile.gif

Žaliąjį turiu, kokosų irgi, apie tuos reik daugiau info biggrin.gif
Atsakyti