Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(zmonaite @ 2011 07 18, 22:37)
o kodėl būtent ant sausų? aš visada ant drėgnų tepu. man atrodo, tada plaukai daugiau drėgmės pritraukia

Kai tepama ant odos, tuomet reikia tepti ant drėgnos, kai ant plaukų, tai ant sausų. Taip rekomenduojama, neteko niekur matyti, kad siūlytų tepti drėgnus plaukus.
Atsakyti
as bandziau ir ant sausu ir ant dregnu,man labiau patiko ant dregnu
Atsakyti
man zymiai geriau tiek ant dregnos odos, tiek ant dregnu plauku rolleyes.gif
Atsakyti
Paneles gal kuri bandet darsonvali?Jei taip butu malonu jei pasidalintumet savo patirtimi. nes raso kad laaaabai jau didelis stebuklas rolleyes.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 07 18, 19:48)
Čia kiekis vienam kartui? Jūs juokaujat? Toks kiekis tiktų nebent žeme besivelkantiems plaukams.
Jau pradėjot offtopinti. Čia kalbama konkrečiai apie plaukų augimą skatinančias priemones (serumus, ampulytes ir pan). Naminėms plaukų kaukėms yra atskira tema.

Labai atsiprašau. Ne, ten 2 kartams. smile.gif
Atsakyti
Idomu,kaip kitos pliko dilgeles,ar kaip zaliaja arbata ,tiesiog uzpilate,ir palaukiate kol pritrauks>ar kokiu kitu budu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 07 25, 20:15)
Idomu,kaip kitos pliko dilgeles,ar kaip zaliaja arbata ,tiesiog uzpilate,ir palaukiate kol pritrauks>ar kokiu kitu budu? smile.gif

As tai tiesiog uzplikau, palaukiu kol gerai pritrauks, nukosiu, palaukiu kol ataus ir skalauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele555 @ 2011 07 19, 17:35)
Paneles gal kuri bandet darsonvali?Jei taip butu malonu jei pasidalintumet savo patirtimi. nes raso kad laaaabai jau didelis stebuklas  rolleyes.gif aciu.

"Apturėjau" darsonvalio kursą kažkada. Kažkiek ir padėjo, bet aš dariausi ne dėl augimo, o dėl slinkimo. Man asmeniškai tai labai atpalaiduojanti procedūra wub.gif kartočiau dar ir dar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 07 25, 21:05)
"Apturėjau" darsonvalio kursą kažkada. Kažkiek ir padėjo, bet aš dariausi ne dėl augimo, o dėl slinkimo. Man asmeniškai tai labai atpalaiduojanti procedūra  wub.gif kartočiau dar ir dar  wub.gif

ir kokia geriausia priemone juk nuo slinkimo?

ar dar yra pirkti to dzintars skatinancio augima? Jei taip, kur jo galima rasti Kaune? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2011 07 29, 16:33)
ir kokia geriausia priemone juk nuo slinkimo?
ar dar yra pirkti to dzintars skatinancio augima? Jei taip, kur jo galima rasti Kaune?  4u.gif

martinoje manau arba svaros prekese ax.gif ax.gif
Atsakyti
[quote=blackdress,2011 07 17, 21:32]
Sveikos, kasų augintojos. Ir aš prisidedu prie jūsų būrio. smile.gif Sumąsčiau, kad reikia ppradėt plaukų auginimo kursą. biggrin.gif Mano draugė išbandžiusi ir jai labai greit kasos pradėjo augti, negalėjo atsidžiaugti wub.gif

Visų pirma reikia 1-2 kartus į savaitę daryti plaukų kaukę:

* 3 kaiušinio tryniai
* 1,5 šaukšto medaus
* 1,5 šaukšto citrinos sulčių
* 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
* 1 šaukštas ricinos aliejaus
* 1 šaukštas varnalėšų aliejaus
* 15-20 lašų eukalipto EA arba rozmarinų EA

Laikyti 2-4 val.

Vakar nuspirkau visu reikiamu produktu ir isbandziau, receptas tikrai patraukliai skamba, o plaukai po kaukes labai svelnus buvo, tikrai dar kartosiu...beje koki laika drauge dare sias kaukes?

Atsakyti
As nusipirkau Londa skalpo tonika, kazkaip taip vadinas.. nors dabar jau kitokia pakuote, nei as kai bandziau.. bet sito produkto sudetyje yra eukaliptas ir t.t kurie stimuliuoja galvos oda, greitina kraujotaka ir t.t ko pasekoje plaukas auga greiciau.. kazkada bandziau, tai labai patiko.. dabar jei nepasikeite irgi manau tiks. Pirkau kirpyklu prekese 22lt kainuoja
user posted image
Atsakyti