Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

man kuo puikiausiai uztenka rozmarinu eterinio aliejaus ilasinti i iprasta sampuna ar kauke, plaukai kaip ant mieliu auga, tingeciau terliotis su kazkokiais tryniais ar dar per nakt kazka uzteplioto ant galvos laikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 30, 15:56)
man kuo puikiausiai uztenka rozmarinu eterinio aliejaus ilasinti i iprasta sampuna ar kauke, plaukai kaip ant mieliu auga, tingeciau terliotis su kazkokiais tryniais ar dar per nakt kazka uzteplioto ant galvos laikyti  ax.gif

o kiek lašelių lašinat? ir ar į saują, ar į visą šampūno buteliuką?
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 30, 15:56)
man kuo puikiausiai uztenka rozmarinu eterinio aliejaus ilasinti i iprasta sampuna ar kauke, plaukai kaip ant mieliu auga, tingeciau terliotis su kazkokiais tryniais ar dar per nakt kazka uzteplioto ant galvos laikyti  ax.gif

na tuomet reikai tik dziaugtis jums, pas mane didelis plauku slinkimas, nemanau, kad keli lasai pagelbes...
Atsakyti
QUOTE(DuNNo @ 2011 07 25, 19:15)
Idomu,kaip kitos pliko dilgeles,ar kaip zaliaja arbata ,tiesiog uzpilate,ir palaukiate kol pritrauks>ar kokiu kitu budu? smile.gif

uzpilu,palaukiu kol pritrauks,atvesta iki kambario temperaturos,skalauju,palieku per nakti,ryte issiplaunu galva sampunu,nuo slinkimo kazkiek padejo tik,o va augima smarkiai paveike doh.gif nes dazyt saknis reik,tai labai gerai pasijaute,kad plaukai daug greiciau auga biggrin.gif
Atsakyti
Siandien pirma kart, po ilgos pertraukos isbandziau Londa ta skatinanti.. koks fainas jausmas wub.gif visa galva saaaaaaaaaaaaaala taip.. taip ir jauciu kaip pyrst pa pyrst plaukiukai dygsta biggrin.gif parasysiu atsiliepimus po men
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2011 07 30, 17:31)
o kiek lašelių lašinat? ir ar į saują, ar į visą šampūno buteliuką?

dazniausiai dedu i kauke, tai kazkiek paimu i delna kaukes, ir 2-3 lasus rozmarino ilasinu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*trinity* @ 2011 07 30, 18:59)
na tuomet reikai tik dziaugtis jums, pas mane  didelis plauku slinkimas, nemanau, kad keli lasai  pagelbes...

jau galvoju, per anksti pasigyriau. pas mane irgi ziaurus slinkimas plauku, kasdien po pilna sauja ismetu.. doh.gif
Atsakyti
[quote=*trinity*,2011 07 30, 12:50]
[quote=blackdress,2011 07 17, 21:32]
Sveikos, kasų augintojos. Ir aš prisidedu prie jūsų būrio. smile.gif Sumąsčiau, kad reikia ppradėt plaukų auginimo kursą. biggrin.gif Mano draugė išbandžiusi ir jai labai greit kasos pradėjo augti, negalėjo atsidžiaugti wub.gif

Visų pirma reikia 1-2 kartus į savaitę daryti plaukų kaukę:

* 3 kaiušinio tryniai
* 1,5 šaukšto medaus
* 1,5 šaukšto citrinos sulčių
* 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
* 1 šaukštas ricinos aliejaus
* 1 šaukštas varnalėšų aliejaus
* 15-20 lašų eukalipto EA arba rozmarinų EA

Laikyti 2-4 val.
Vakar nuspirkau visu reikiamu produktu ir isbandziau, receptas tikrai patraukliai skamba, o plaukai po kaukes labai svelnus buvo, tikrai dar kartosiu...beje koki laika drauge dare sias kaukes?
[/quote]

10 kartų. Po to mėnesį pertrauka ir vėl 10 kartų. Pabaigus šį kursą plaukai daug sveikesni tapo. Dabar naudoja tik šampūną skatinantį plaukų augimą, balzamą ir į savaitę kartą plaukų serumą. Žodžiu, susitvarkė plaukus. Beje, mano parašyto kiekio užtenka 2 kartams, todėl geriau perpus mažiau dėkite, nes jei laikysite šaldytuvę kaukę tai max 2-3 dienas. Ir nebūtina labai tiksliai laikytis proporcijų smile.gif Kartais pati kažko neturiu, tai neįdedu. blush2.gif

P.S. pati tik 4 kartus naudojau ir man pleiskanų nebėra bigsmile.gif žiauriai nustebau smile.gif plaukai mažiau slenka, o jų išvaizda po kaukės wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blackdress @ 2011 07 31, 22:11)
10 kartų. Po to mėnesį pertrauka ir vėl 10 kartų. Pabaigus šį kursą plaukai daug sveikesni tapo. Dabar naudoja tik šampūną skatinantį plaukų augimą, balzamą ir į savaitę kartą plaukų serumą. Žodžiu, susitvarkė plaukus. Beje, mano parašyto kiekio užtenka 2 kartams, todėl geriau perpus mažiau dėkite, nes jei laikysite šaldytuvę kaukę tai max 2-3 dienas. Ir nebūtina labai tiksliai laikytis proporcijų smile.gif Kartais pati kažko neturiu, tai neįdedu. blush2.gif 
P.S. pati tik 4 kartus naudojau ir man pleiskanų nebėra bigsmile.gif žiauriai nustebau smile.gif  plaukai mažiau slenka, o jų išvaizda po kaukės wub.gif  wub.gif  wub.gif

sakykit sia kauke reikia tik ant saknu tepti, ar galima per visa plauku ilgi istepti?
o poto trynys ir ricinos aliejus lengvai is plauku issiplauna ?
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 07 31, 21:20)
dazniausiai dedu i kauke, tai kazkiek paimu i delna kaukes, ir 2-3 lasus rozmarino ilasinu 4u.gif

o tai kiek lasu reikia i 200ml buteliuka sampuno?? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(santa_liepa @ 2011 08 02, 14:26)
o tai kiek lasu reikia i 200ml buteliuka sampuno?? 4u.gif

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MissR @ 2011 08 02, 13:56)
sakykit sia kauke reikia tik ant saknu tepti, ar galima per visa plauku ilgi istepti?
o poto trynys ir ricinos aliejus lengvai is plauku issiplauna ?

Tepkite per visą plaukų ilgį. Puikiai išsiplauna. Bet plaukite 2 kartus, nes 1 gali neužtekti. smile.gif Tik būtinai saugokite, kad į kaukę nepatektų baltymo. smile.gif
Atsakyti
As labai dziaugiuosi priemone Priorin, per du men tiek paaugo plaukai, kad is nauju uzaugusiu ir grifka nesiot galima thumbup.gif
Atsakyti