Įkraunama...
Įkraunama...

Jie atėjo per anksti, mūsų mažulėliai...,

QUOTE(Riduto @ 2011 06 08, 09:23)
Labas rytas,
jei galit iki ketvirtadienio surasykit keliese busit  smile.gif

Busim as ,vyras ir Gabijyte 4u.gif

QUOTE(Basttet @ 2011 06 08, 10:57)
Sveikos mamytes,
Smagiai jus cia plepate, susitikimus su paaugusiais lialias ruosiate  4u.gif
Norime ir mes i jusu buri jungtis. Dar mazytes esame, aisku, bet stengiames augti ir neatsilikti smile.gif
Gimem 28 savaite. Priezastis: dvynukiu transfuzijos sindromas ir mamos preklampsija pereinanti i help. Po gimdymo lialios i reanimacija, mama i intensyvia. 
Del dvyniu sindromo neisgyveno mano antroji cuoliuke. Su pirmagime klinikose isbuvome 9 savaites- Ia, IIa, IIIa. ir namo. (namo isleido su 1700g svoriu).
Dabar jau paaugome- namuose ir sienos gydo, kaip sakoma smile.gif
Gerai, kad dauguma Jusu jau su paaugusiais cuoliukais- as, kaip naujai iskepta, turiu labai daug klausimu smile.gif
Kaip jusu vaikai reaguoja i tokius karscius? Mano maze per paskutine savaite tik 110g. priaugo, kai pries tai buvusia- 210g. Daktare sako, kad tai del karscio, nes ir apetita vaikas prarado. Atorodo, kad valgo vien del to, kad mama vercia.
Taip pat- kaip jus su pilvo putimu kovojote? Mums pediatras espumisan israse, bet musu vaiko daktare nelabai kaip i ta espumisan ziuri...  rolleyes.gif

Sveika

Labai uzjauciu del leliuko verysad.gif Na isivaizduoju kad maziukei tikrai karstis veikia ,atsimenu kaip parsiveziau savaja tai irgi karsciai ziaurus buvo ,bet kazkaip
stengiausi atsimenu i salta vandeni dideli merliuka merkdavau ir ant lovytes krasto dedavau ,tai truputeli tokio gaivumo vaikui ,nors sunku
O kai karsta maziau ir mano valgo ,mes dabar net i lauka siandien neinam ,namie pas mus vesiau nes turime kondika smile.gif
As savo parsiveziau 1680g o men jau sverem 2400g,bet 1kg nepriaugom ir nieko uzaugom smile.gif O nuo pilvuko tai espumizan netiko mums ,mes naudojom kolinox.

Atsakyti
Pirmi vaikai, pirmas gimdymas. Labai jau sunki net ta 28ta savaite buvau-kojos kvadratines, pati vos judejau, liemens apimtis tuo metu didesne, nei mano puseseres, kuri tuoj tuoj gimdys.
Tikrai sunku buvo, bet visada i prieki skatino eiti mano pirmagime dvyne. Su pienuku, aisku, buvo problema, nes po dukrytes mirties uzsidejo psichologinis barjeras ir dvi savaites i reanimacija nesiojau po mililitriuka pieno. Aisku ranku sudeti negalejau- visgi mano pienas mazytei-neikainuojamas. Taigi darbas padare savo ir dabar del pieno trukumo nesiskundziu. O mazajai- tuoj bus 4men, ir menesis-oreguoto smile.gif Tuoj jau eisime i sekimo kambari- labai idomu, ka ten pasakys blink.gif

Taip, mano mazoji irgi irzli pasidariusi- valgyt nenori, nusiramina, tik kai ant krutines "pakenguruoju", arba kai i lauka po medeliu isnesu smile.gif
Norejau paklausti, kiek laiko jus sveciu nepriiminejot po grizimo? As tai nesiruosiu nieko matyti iki kol du menesiai po musu "ale tikrojo" gimimo nepraeis smile.gif
Ir dar- jus savo maziuosius vedat i kokius lavinimo burelius, baseina ar pan. ?

volkiene > Riduto >ŽanetaKava
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2011 06 08, 13:06)
Pirmi vaikai, pirmas gimdymas. Labai jau sunki net ta 28ta savaite buvau-kojos kvadratines, pati vos judejau, liemens apimtis tuo metu didesne, nei mano puseseres, kuri tuoj tuoj gimdys.
Tikrai sunku buvo, bet visada i prieki skatino eiti mano pirmagime dvyne. Su pienuku, aisku, buvo problema, nes po dukrytes mirties uzsidejo psichologinis barjeras ir dvi savaites i reanimacija nesiojau po mililitriuka pieno. Aisku ranku sudeti negalejau- visgi mano pienas mazytei-neikainuojamas. Taigi darbas padare savo ir dabar del pieno trukumo nesiskundziu. O mazajai- tuoj bus 4men, ir menesis-oreguoto smile.gif Tuoj jau eisime i sekimo kambari- labai idomu, ka ten pasakys  blink.gif

Taip, mano mazoji irgi irzli pasidariusi- valgyt nenori, nusiramina, tik kai ant krutines "pakenguruoju", arba kai i lauka po medeliu isnesu smile.gif
Norejau paklausti, kiek laiko jus sveciu nepriiminejot po grizimo? As tai nesiruosiu nieko matyti iki kol du menesiai po musu "ale tikrojo" gimimo nepraeis smile.gif
Ir dar- jus savo maziuosius vedat i kokius lavinimo burelius, baseina ar pan. ?

volkiene > Riduto >ŽanetaKava

As ilgai nepriimineja sveciu. Koreguoto amziaus neskaiciavau, bet turbut net seneliai vaika pamate po 4 men. blush2.gif o sveciai truputi veliau
Atsakyti
QUOTE(Riduto @ 2011 06 08, 10:23)
Labas rytas,
jei galit iki ketvirtadienio surasykit keliese busit  smile.gif

Busim as, vyras ir Faustina ax.gif

QUOTE(Basttet @ 2011 06 08, 11:57)
Kaip jusu vaikai reaguoja i tokius karscius? Mano maze per paskutine savaite tik 110g. priaugo, kai pries tai buvusia- 210g. Daktare sako, kad tai del karscio, nes ir apetita vaikas prarado. Atorodo, kad valgo vien del to, kad mama vercia.
Taip pat- kaip jus su pilvo putimu kovojote? Mums pediatras espumisan israse, bet musu vaiko daktare nelabai kaip i ta espumisan ziuri...  rolleyes.gif

Sveika prisijungusi, nors aisku geriau, kad i sita temuke kuo maziau mamyciu patektu, bet jei jau taip atsitinka visu cia laukiam ir siltai priimam 4u.gif

Dar idomu kokio svorio vaikuciai gime, jei 1700 isleido namo g.gif
Man irgi buvo preeklampsija verysad.gif Labai gaila tavo antro vaikucio....

Del pilvuko putimo mums praktiskai nepadejo jokie lasiukai, bent jau Espumisan tai tikrai ne, gal Colinox kazkiek, bet siaip tai reikia ta perioda tiesiog isgyventi verysad.gif

Del sveciu priemimo tikrai ne pirma menesi kvietem, nes ne tas galvoj buvo ir taip streso uzteko su tokia netiketa pradzia, taip kad ziurek pagal save ir neimk i galva kas ka sako ar prasosi i svecius tik jus patys galit nuspresti norit sveciu ar ne.

Del lavinimosi nuo metuku lankem Yamaha mokyklele, labai patiko mazajai, dabar vasara ten atostogos, bet planuojam nuo kito rudenio vel lankyti.
Atsakyti
Ai, del tu kalbu tai as nepergyvenu- storaode del to esu smile.gif
Mano mazes buvo 1127 ir 862g. svorio. Per tiek laiko taip mazai priaugom, nes pora kartu turejom antibiotiku kursa, dar kraujo perpylimai-dapylimai buvo, nu vnz- baisu net pagalvojus, ka mano zuikei teko iskesti. Jos gydymo istorija klinikose- enciklopedijos storio unsure.gif
Reik bandyt ta Colinox igal, nes daug kas ji giria. O jums vaistukus nuo putimo israse priziurinti daktare, ar sekimo kambaryje pasiule?
Tiesa, ar nesiojate savo mazuosius vaikjuostese ar kitose nesynese? ax.gif
Atsakyti
Mes problemu su pilvuku neturejom, tai nieko negaliu nei patart nei pasakyt.
As saviskes nenesiojau nei nesynei nei jokioj juostoj. Man kazkaip atrode nepatogu vaikui ir gaila.
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2011 06 08, 15:13)
Mano mazes buvo 1127 ir 862g. svorio. Per tiek laiko taip mazai priaugom, nes pora kartu turejom antibiotiku kursa, dar kraujo perpylimai-dapylimai buvo, nu vnz- baisu net pagalvojus, ka mano zuikei teko iskesti. Jos gydymo istorija klinikose- enciklopedijos storio  unsure.gif
Reik bandyt ta Colinox igal, nes daug kas ji giria. O jums vaistukus nuo putimo israse priziurinti daktare, ar sekimo kambaryje pasiule?
Tiesa, ar nesiojate savo mazuosius vaikjuostese ar kitose nesynese?  ax.gif

Tada aisku, nes sako, kurie vaikuciai buna iki 1 kg sunkiai isgyvena verysad.gif

Mums vaistukus nuo pilvuko jau seimos gydytoja israsinejo. O nesykle turejom, bet labai mazai naudojom.
Atsakyti
Mums buvo rekomendave colinoxa Kmuk sekimo kabinete.O kur jus planuojat lankytis ir pas ka?
Atsakyti
Mes i aklinika prisiregistrave pas daktare Tretjekova. Man patinka, kad ji homeopate- tai dazniau stengiasi koki homeopatini israsyti, nei chemija kist smile.gif

> floridija
Kiek maciau aplinkui + dar visi daktarai sako - isgyvena ir 700g. Mums paprasciausiai ta dvyniu liga viska nusprende- ne svoris... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2011 06 08, 14:13)
Mano mazes buvo 1127 ir 862g. svorio. Per tiek laiko taip mazai priaugom, nes pora kartu turejom antibiotiku kursa, dar kraujo perpylimai-dapylimai buvo, nu vnz- baisu net pagalvojus, ka mano zuikei teko iskesti. Jos gydymo istorija klinikose- enciklopedijos storio  unsure.gif
Tiesa, ar nesiojate savo mazuosius vaikjuostese ar kitose nesynese?  ax.gif

Mes turejome stai tokia
http://www.babybjorn...ynergy/synergy/
Ir naudojom ilgai virs metu ,eidavom i lauka jei trumpam ,pvz vakarais vasara apeidavau pora ratu parke biggrin.gif labai faina patiko ir mazkei ,o didesne sededavo ir veiduku i prieki thumbup.gif
O del kolinox tai mums musu gyd pasake ,mes lankemes KMU sekimo kabinete pas gyd V.Palaitiene,puiki gydytoja.Dar dabar kartais neissiverciam be jos.
O del lankytoju tai mes prasem kad tik veliau ,neanksciau pagal koreguota 2 men.
O kiek mazke dabar sveria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽanetaKava: 08 birželio 2011 - 22:50
Sveikutes,
turiu blogu naujienu cray.gif Mano mociutei pasidare lb blogai, tai pagulde i ligonine. Isvaziuoju oas ja ir nieko nezinau kaip ten ir kas bus ir kiek uztruksiu. Tai gali buti, kad nespesiu sestadini grizti i Kauna.
Labai pasistengsiu aisku, nes labai noriu susimatyti. Jei ka butinai paskambinsiu Riduto, viska supirksiu ir atleksiu. Bet kol kas kol tokia situacija, tai pati nieko tiksliai nezinau ir nieko negaliu prizadet verysad.gif
Atsakyti
As vat laukiu to pasirodymo sekimo kambaryje- paklausiu musu daktares, ar ja galima vaikjuostei nesioti.
As pirkau vaikjuoste (kur pats susiraisioji medziagos gabala), nes kmuk`e daktarai sake, kad tokios "suformuotos" nesynes- negeros, nes tas "plotis" tarp koju- ne kiekvienam vaikui tinkamas blush2.gif
O sveriam dabar bsk virs 3-ju kg smile.gif

QUOTE(ŽanetaKava @ 2011 06 08, 23:48)
Mes turejome stai tokia
http://www.babybjorn...ynergy/synergy/
Ir naudojom ilgai virs metu ,eidavom i lauka jei trumpam ,pvz vakarais vasara apeidavau pora ratu parke  biggrin.gif labai faina patiko ir mazkei ,o didesne sededavo ir veiduku i prieki thumbup.gif
O del kolinox tai mums musu gyd pasake ,mes lankemes KMU sekimo kabinete pas gyd V.Palaitiene,puiki  gydytoja.Dar dabar kartais neissiverciam be jos.
O del lankytoju tai mes prasem kad tik veliau ,neanksciau pagal koreguota 2 men.
O kiek mazke dabar sveria?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Basttet: 09 birželio 2011 - 09:38