Įkraunama...
Įkraunama...

Jie atėjo per anksti, mūsų mažulėliai...,

Floridija, be problemu galim rinktis nuo 11val. bet turbut ne veliau iki kokios 1val., kad nereiktu l.ilgai laukti kitu ax.gif
Maistu galiu bandyt pasirupinti:mesyte, uzkandziais, uzsakysiu torta. O jus savo nuoziura galit ka nors atsivezti. Ai ir del gerimu, kaip darom?
Kontaktus parasiau i az. 4u.gif

QUOTE(floridija @ 2011 06 04, 14:13)
Del laiko:
O gal anksciau siek tiek darom pvz. 11 val., nes jeigu bus taip karsta labai sunku masinoj vaziuoti per pacius pietus, nes musu masiniukas toks senukas be kondicionieriaus  blush2.gif O ir mazajai pirma pietus ir po pirmos jau pietu miegelis.  ax.gif O kaip jums?
Del maisto:
Nesinori labai apkrauti Riduto taves, bet jauciu jeigu per toki karsti veztis mesa ar suri gali ne kas buti, tai jei tu galetum pasirupinti saslykais ir kokiais minimaliais uzkandziais tada gerimus ir kokiu vaisiu galim visi atsivezti, na aisku ir tortas butu super jei uzsakytum, tada gali paskaiciuoti kiek reikes pinigeliu ir galim kad ir is anksto pervesti arba vietoj atsiskaityti kaip tau patogiau. Ka jus manot?
Kontaktai:
Ir tikrai imesk savo telefoniuka az, nes maza kas  smile.gif

Papildyta:
Paziurejau prognozes kt savaitgaliui, tai jei rusai nemeluoja turetu but karsta bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif

O tai gal tegu paraso visos apie dalyvavima biggrin.gif kas bus??bent pries kokias 4 dienas jau reiktu Riduto turet kazkoki aiskuma,ar ne
Del gerimu tai net nzn o ka mergaites vartojat?jei bus karsta gal kokiu kokteiliu pasidarom gaiviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riduto @ 2011 06 05, 09:55)
Floridija, be problemu galim rinktis nuo 11val. bet turbut ne veliau iki kokios 1val., kad nereiktu l.ilgai laukti kitu  ax.gif
Maistu galiu bandyt pasirupinti:mesyte, uzkandziais, uzsakysiu torta. O jus savo nuoziura galit ka nors atsivezti. Ai ir del gerimu, kaip darom?
Kontaktus parasiau i az.  4u.gif
Papildyta:
Paziurejau prognozes kt savaitgaliui, tai jei rusai nemeluoja turetu but karsta  bigsmile.gif

Tai gerai, mes tada pribusim anksciausiai, nes keliames apie astuonias tai dvi valandas issiruosti per akis ir valandele iki Kauno nukakti ax.gif priesingu atveju atvaziuotumem iskepe lotuliukas.gif O miegeliui mes irgi vezimeli pasiimsim, nes vis tiek neistvers be miego vaikuciai...

QUOTE(ŽanetaKava @ 2011 06 05, 14:24)
Labuka smile.gif
O tai gal tegu paraso visos apie dalyvavima biggrin.gif kas bus??bent pries kokias 4 dienas jau reiktu Riduto turet kazkoki aiskuma,ar ne
Del gerimu tai  net nzn o ka mergaites vartojat?jei bus karsta gal kokiu kokteiliu pasidarom gaiviu  biggrin.gif

Del gerimu tai manau labai individualiai visi vartoja tai gal nesiderinkim, o atsivezkim kas ka geria, as pvz. raudono vyno megeja, o kokteiliukai nelabai man, tai mes vynelio prigriebsim na ir gaiviuju gerimu sulciu, mineralinio, kad jau Riduto bent gerimais nereiketu rupintis.

Ka dar reiketu aptarti? g.gif
Atsakyti
Labukas mergytes,
o man toks klausimelis blush2.gif mes su vyrais vaziuojam? Ar moteriskas kolektyvas bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2011 06 05, 15:37)
Labukas mergytes,
o man toks klausimelis  blush2.gif  mes su vyrais vaziuojam? Ar moteriskas kolektyvas bus  g.gif

Mano vyras dalyvaus, tai jei norit drasiai galit veztis ir savuosius. Vietos uzteks visiems.Veiklos ir jiems rasim smile.gif
kaip supratau dalyvauti gales Volkiene, Floridija, ZanetaKava ir as. Dar lauksim ziniu is Padruskes ir Ramces.
Tai del stipriuju gerimu gal tada taip ir darom kas ka vartoja ta ir atsiveza.O as gaiviaisiais pasirupinsiu.
Ir dar gal yra kokiu pageidavimu del uzkanzdiu 4u.gif
Vyras pazadejo pabraizyti kaip nusigauti iki musu, tai permesiu visoms i az.
Atsakyti
QUOTE(Riduto @ 2011 06 05, 21:38)
Mano vyras dalyvaus, tai jei norit drasiai galit veztis ir savuosius. Vietos uzteks visiems.Veiklos ir jiems rasim smile.gif
kaip supratau dalyvauti gales Volkiene, Floridija, ZanetaKava ir as. Dar lauksim ziniu is Padruskes ir Ramces.
Tai del stipriuju gerimu gal tada taip ir darom kas ka vartoja ta ir atsiveza.O as gaiviaisiais pasirupinsiu.
Ir dar gal yra kokiu pageidavimu del uzkanzdiu  4u.gif
Vyras pazadejo pabraizyti kaip nusigauti iki musu, tai permesiu visoms i az.

Riduto, gal galit maps pazymeti mazdaug ta vieta...
Del uzkandziu manau svarbiausia kad maziesiems butu ka pagriauzti ax.gif
Atsakyti
Labuka, imeciau kiekvienai i az nuoroda maps.lt kur randasi sodas ir aprasyma.

Atsakyti
QUOTE(Riduto @ 2011 06 06, 21:34)
Labuka, imeciau kiekvienai i az nuoroda maps.lt kur randasi sodas ir aprasyma.

Dekui rasim biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
jei galit iki ketvirtadienio surasykit keliese busit smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Smagiai jus cia plepate, susitikimus su paaugusiais lialias ruosiate 4u.gif
Norime ir mes i jusu buri jungtis. Dar mazytes esame, aisku, bet stengiames augti ir neatsilikti smile.gif
Gimem 28 savaite. Priezastis: dvynukiu transfuzijos sindromas ir mamos preklampsija pereinanti i help. Po gimdymo lialios i reanimacija, mama i intensyvia.
Del dvyniu sindromo neisgyveno mano antroji cuoliuke. Su pirmagime klinikose isbuvome 9 savaites- Ia, IIa, IIIa. ir namo. (namo isleido su 1700g svoriu).
Dabar jau paaugome- namuose ir sienos gydo, kaip sakoma smile.gif
Gerai, kad dauguma Jusu jau su paaugusiais cuoliukais- as, kaip naujai iskepta, turiu labai daug klausimu smile.gif
Kaip jusu vaikai reaguoja i tokius karscius? Mano maze per paskutine savaite tik 110g. priaugo, kai pries tai buvusia- 210g. Daktare sako, kad tai del karscio, nes ir apetita vaikas prarado. Atorodo, kad valgo vien del to, kad mama vercia.
Taip pat- kaip jus su pilvo putimu kovojote? Mums pediatras espumisan israse, bet musu vaiko daktare nelabai kaip i ta espumisan ziuri... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Basttet @ 2011 06 08, 10:57)
Sveikos mamytes,
Smagiai jus cia plepate, susitikimus su paaugusiais lialias ruosiate  4u.gif
Norime ir mes i jusu buri jungtis. Dar mazytes esame, aisku, bet stengiames augti ir neatsilikti smile.gif
Gimem 28 savaite. Priezastis: dvynukiu transfuzijos sindromas ir mamos preklampsija pereinanti i help. Po gimdymo lialios i reanimacija, mama i intensyvia. 
Del dvyniu sindromo neisgyveno mano antroji cuoliuke. Su pirmagime klinikose isbuvome 9 savaites- Ia, IIa, IIIa. ir namo. (namo isleido su 1700g svoriu).
Gerai, kad dauguma Jusu jau su paaugusiais cuoliukais- as, kaip naujai iskepta, turiu labai daug klausimu smile.gif
Kaip jusu vaikai reaguoja i tokius karscius? Mano maze per paskutine savaite tik 110g. priaugo, kai pries tai buvusia- 210g. Daktare sako, kad tai del karscio, nes ir apetita vaikas prarado. Atorodo, kad valgo vien del to, kad mama vercia.
Taip pat- kaip jus su pilvo putimu kovojote? Mums pediatras espumisan israse, bet musu vaiko daktare nelabai kaip i ta espumisan ziuri...  rolleyes.gif

Sveikute,
labai smagu, kad prie musu prisijungei.
Labai gaila del antrosios coliukes verysad.gif
O cia buvo pirmasis gimdymas ar antrasis? Papasakok... labai idomu.
Karsciai vargina siaubingai. Manoji bent jau nevalgo, arba labai labai mazai, pasidare pikta ir irzli. Matyt karsciai vargina.
Atsakyti
Smagu kad prisijungei smile.gif Uzjauciu del antro leliuko verysad.gif Isivaizduoju ka teko isgyventi. Kaip supratau mergyte augini.
del klausimu tai viskas suprantama,pamenu ir mano galvoje sukosi daugybe neaiskumu, o informacijos mazai.
del nevalgymo, tai mano leliukas irgi labai mazai valgo, daznai atsisako kruties. Tai visa diena kankinames kol kazkiek pavalgo. Nuo pilvuko putimo as naudoju colinoxa. Mums kazkiek padeda. Dar gali pabandyti uzdeti su lygintuvu palyginta silta ranksluostuka, sako dar fenas padeda. O tu savo pieneliu maitini? Kiek dabar laiko tavo mazutei?

QUOTE(Basttet @ 2011 06 08, 10:57)
Sveikos mamytes,
Smagiai jus cia plepate, susitikimus su paaugusiais lialias ruosiate  4u.gif
Taip pat- kaip jus su pilvo putimu kovojote? Mums pediatras espumisan israse, bet musu vaiko daktare nelabai kaip i ta espumisan ziuri...  rolleyes.gif

Atsakyti