Įkraunama...
Įkraunama...

Į kurią rankytę duoti žaislą?

Aš kiek pastebėjau, tai sūnelis dažniau žaislus ima dešine, ir į burnytę dažniau dešinė patenka. Pati esu kairiarankė, buvo įdomu ar vaikas tą paveldės, bet regis ne schmoll.gif
Atsakyti
pirmasis vaikas kairiarankis .Kad jis toks pastebejau nuo keturiu menesiu- kai tik pradejo imti zaisliuka. Antrasis desiniarankis....situacija ta pati. p.s.
kairiaranke as pati, vyro tevas, dede is mano puses....
Atsakyti
iš pradžių galvojau, kad maniškė kairerankė, nes imdavo žaisliukus su kaire rankyte, bet dabar matau, kad jau ima ir su dešine, ir daug ką daro su dešine rankyte, tai manau, bus dešinerankė.
Atsakyti
I bet kuria rankyte, jie dar nezino, kuria rankyte patogiau, zaidzia vienodai su abiem, tik veliau isaiskeja ar desiniarankis, ar kairiarankis
Atsakyti
Jei vaikutis ima kažkuria ranka aktyviau daiktus, tai nereiškia, kad ta ranka bus vyraujanti. Būtina skatinti abiejų rankyčių darbą. Beje, jei kelių mėnesių kūdikio viena rankytė aktyvesnė už kitą, galima įtarti nevienodą raumenų tonusą skirtingose kūno pusėse, bet tai nėra taisyklė.
Atsakyti
Ima į abi rankas. Nors pradžioj labiau į kairę viską čiupdavo, tai galvojau, kad kaip ir tėvelis bus kairiarankė. Bet turbūt dar anksti spręsti, nes mums tik 3,5 mėn. ax.gif
Atsakyti
i abi duodam blush2.gif
Atsakyti
As duodu i abi rankas ax.gif
Atsakyti
i abi rankytes
Atsakyti
zailsiukus reikia duoti paeiliui, tai i viena tai i kita ranka.
Atsakyti
O koks skirtumas i kuria duoti? smile.gif Svarbu, kad tik imtu... 4u.gif
Mano pirmoji viska eme tik su kaire... o isaugo visiskai desiniaranke. rolleyes.gif
Atsakyti
Į tą, į kuria mažiukas ima smile.gif Nieko nepakeis, į kurią duosite smile.gif
Atsakyti