Tiesiog duodu zaisliuka, o kuria ji ima tai jos pasirinkimas

Nesureiksminu , kuria ranka ima ta
Stengiuos duoti per viduri, kad pats pasirinktu kuria paimti zaisla. o jei guli stengiuos abiejose puses pridet zaislu.
nesureiksminu sito.
nesureiksminu sito.
duodu i abi rankeles, tegu lavina savo pisciukus

QUOTE(dzordze29 @ 2011 07 24, 20:16)
As taip pat darau.
i abi

Kai viena puse, viena rankyte buna aktyvesne, reikia stengtis vis duoti i kita, pasyvesne rankyte, o kita prilaikyti, kad neimtu

Vienareikšmiškai duodu į tą ranką, kuria nori imti. Juk visai nesvarbu, ar dešiniarankis vaikas, ar kairiarankis. Juk nėra taip, kad dešiniarankiai būtų kuo nors pranašesni už kairiarankius (aš ir pati kairiarankė
). Tuo labiau, kad ir kaip besistengtum duoti į dešinę ranką, jei vaikas kairiarankis, tai nieko nepasieksi, ir liks kairiarankis.

kažkaip net nesusimąsčiau, kad reikia duoti į dešinę
imam į kurią papuola 
Papildyta:
teisingai
aš nors ir dešiniarankė, nemanau, kad kas nors blogo, jei ir kairiarankis vaikas būtų. juk tai nuo prigimties daugiau priklauso, o ne nuo to, į kurią ranką duodi žaislą

Papildyta:
QUOTE(jurgap. @ 2011 09 04, 18:05)
Vienareikšmiškai duodu į tą ranką, kuria nori imti. Juk visai nesvarbu, ar dešiniarankis vaikas, ar kairiarankis. Juk nėra taip, kad dešiniarankiai būtų kuo nors pranašesni už kairiarankius (aš ir pati kairiarankė
). Tuo labiau, kad ir kaip besistengtum duoti į dešinę ranką, jei vaikas kairiarankis, tai nieko nepasieksi, ir liks kairiarankis.

teisingai

aš nors ir dešiniarankė, nemanau, kad kas nors blogo, jei ir kairiarankis vaikas būtų. juk tai nuo prigimties daugiau priklauso, o ne nuo to, į kurią ranką duodi žaislą

kazkaip net ir nepastebejau su kuria rankyte paeme,dabar ima su abiem,nuo nuotaikos priklauso