Įkraunama...
Įkraunama...

Į kurią rankytę duoti žaislą?

Tiesiog duodu zaisliuka, o kuria ji ima tai jos pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
Nesureiksminu , kuria ranka ima ta
Atsakyti
Stengiuos duoti per viduri, kad pats pasirinktu kuria paimti zaisla. o jei guli stengiuos abiejose puses pridet zaislu.
nesureiksminu sito.
Atsakyti
duodu i abi rankeles, tegu lavina savo pisciukus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzordze29 @ 2011 07 24, 20:16)
duodu i abi rankeles, tegu lavina savo pisciukus biggrin.gif

As taip pat darau.
Atsakyti
i abi ax.gif
Atsakyti
Kai viena puse, viena rankyte buna aktyvesne, reikia stengtis vis duoti i kita, pasyvesne rankyte, o kita prilaikyti, kad neimtu 4u.gif
Atsakyti
Vienareikšmiškai duodu į tą ranką, kuria nori imti. Juk visai nesvarbu, ar dešiniarankis vaikas, ar kairiarankis. Juk nėra taip, kad dešiniarankiai būtų kuo nors pranašesni už kairiarankius (aš ir pati kairiarankė smile.gif). Tuo labiau, kad ir kaip besistengtum duoti į dešinę ranką, jei vaikas kairiarankis, tai nieko nepasieksi, ir liks kairiarankis.
Atsakyti
kažkaip net nesusimąsčiau, kad reikia duoti į dešinę g.gif imam į kurią papuola 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgap. @ 2011 09 04, 18:05)
Vienareikšmiškai duodu į tą ranką, kuria nori imti. Juk visai nesvarbu, ar dešiniarankis vaikas, ar kairiarankis. Juk nėra taip, kad dešiniarankiai būtų kuo nors pranašesni už kairiarankius (aš ir pati kairiarankė smile.gif). Tuo labiau, kad ir kaip besistengtum duoti į dešinę ranką, jei vaikas kairiarankis, tai nieko nepasieksi, ir liks kairiarankis.

teisingai mirksiukas.gif
aš nors ir dešiniarankė, nemanau, kad kas nors blogo, jei ir kairiarankis vaikas būtų. juk tai nuo prigimties daugiau priklauso, o ne nuo to, į kurią ranką duodi žaislą 4u.gif
Atsakyti
as duodu i abi,galvoju, kad neturi reiksmes i kuria duot smile.gif
Atsakyti
niekada apie tai nesusimasciau, duodu ir tiek, su kuria norisu ta ir paima g.gif
Atsakyti
kazkaip net ir nepastebejau su kuria rankyte paeme,dabar ima su abiem,nuo nuotaikos priklauso biggrin.gif
Atsakyti