Įkraunama...
Įkraunama...

Nei vardas, nei pavardė

Man darbo reikalais teko bendrauti su vyriškiu, kuris prisistato kaip Geniušas Norkūnas. Negaliu pasakyti, kur vardas, kur pavardė, nes prisistato ir kaip Norkūnas Geniušas doh.gif visgi gal vardas - Norkūnas?... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carvalho: 23 sausio 2009 - 16:17
Dar prisiminiau - mokytoją turėjau Bijūną Paulių. Tai ir šiandien nežinau, kur čia vardas, o kur pavardė g.gif
Atsakyti
Negražu juoktis,ale kad baisiai juokinga lotuliukas.gif
Turėjau klasioką pavarde Zapisovas...
Teko sutikti policininkę pavarde Kalašnikova,taip sakant profesija pagal pavardę lotuliukas.gif
O mano geriausias vaikystės draugas buvo Naujokas wub.gif
Atsakyti
turiu pazistama,kurio vardas Andrius,o pavarde Paulius. biggrin.gif
Atsakyti
Kęstutis Simutis (valdininkas kažkoks)
Atsakyti
Rapolas Rakalas g.gif jei ne slapyvardis, tai įdomus derinys hihihi.gif
--------------
Atsakyti
Aš iš vaikystės pamenu tokią kaimynę Genovaitę Vanagaitę... Tai pamenu man kaip vaikui čia didžiausias galvos skausmas būdavo: kur vardas, o kur pavardė biggrin.gif

Dabar aišku, kad viskas aišku... hihihi.gif
Atsakyti
Oi kiek prisikvatojau beskaitydama lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na, man dabar vitaminas C visai nepamaišytų thumbup.gif
Mes dar labai mažuliukai, bet jau pradėjom galvoti būsimam mažiukui vardą. Ir radau šitą temą thumbup.gif
Aš turėjau grupioką Aleksejus Armutis biggrin.gif Norit pamėginti atspėti kur vardas, o kur pavardė? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptele @ 2009 04 03, 21:28)

Aš turėjau grupioką Aleksejus Armutis  biggrin.gif  Norit pamėginti atspėti kur vardas, o kur pavardė?  drinks_cheers.gif

gali būti ir Aleksejus pavardė g.gif kadangi pažįstu merginą, kurios pavardė Aleksiejūtė. ir dar pažįstu Janinaitę - tiesą sakant, niekada neapsidomėjau, ar jos tėtis Janinas, ar Janina hihihi.gif
----------------
Liepa18, o ta Genovaitė Vanagaitė kažkaip per radiją gal reikšdavosi? mastau.gif unsure.gif
Atsakyti
Mano svainis pavarde Tautvydas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 04 04, 09:34)
gali būti ir Aleksejus pavardė  g.gif kadangi pažįstu merginą, kurios pavardė Aleksiejūtė. ir dar pažįstu Janinaitę - tiesą sakant, niekada neapsidomėjau, ar jos tėtis Janinas, ar Janina hihihi.gif
----------------
Liepa18, o ta Genovaitė Vanagaitė kažkaip per radiją gal reikšdavosi? mastau.gif  unsure.gif

Na vat šito tai nežinau net... O dabar jau ir paklausti nebėra ko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 04 balandžio 2009 - 14:19
QUOTE(*Liepa18* @ 2009 04 04, 14:19)
[size=1][/size]

Na vat šito tai nežinau net... O dabar jau ir paklausti nebėra ko...

google pasiklausiau... blush2.gif Genovaitė Vanagaitė thumbup.gif garsią kaimynę turėjai mirksiukas.gif
Atsakyti