Įkraunama...
Įkraunama...

Nei vardas, nei pavardė

QUOTE(minik @ 2008 02 12, 11:37)
Man pirmas i galva soves pavyzdys - Steponas Darius ir Stasys Girenas (iki siol dar kartais supainioju, kur kurio vardas, o kur pavarde  blush2.giflotuliukas.gif .

man irgi visada tai sudarydavo keblumu blush2.gif
Atsakyti
Darbe teko tvarkyti berniuko Andriaus Tomo (ar Tomo Andriaus) dokumentus. g.gif Kur čia vardas, kur pavardė po šiai dienai nežinau ax.gif
Atsakyti
Pas mus irgi. Eligijus Bentas... iki siol painiojame.
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 02 12, 12:37)
Man pirmas i galva soves pavyzdys - Steponas Darius ir Stasys Girenas (iki siol dar kartais supainioju, kur kurio vardas, o kur pavarde  blush2.giflotuliukas.gif .

kad tikroji Girėno pavardė Girskis, o Darius buvo Jucevičius tongue.gif nors Dariaus dukra jau oficialiai buvo Dariūtė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Toe @ 2008 07 01, 08:34)
Mindaugas Gustas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif krepšininkas Giedrius Gustas, o jo žmona Dovilė Gustė biggrin.gif
dar yra tokia politikų pora - kažkoks Skaistys ir kažkokia Skaistė (vardų nepamenu).
Atsakyti
Turėjau klasioką senais gerais laikais - Gintautas Rolandas. Rolandas - vardas, Gintautas - pavardė.
Atsakyti
Mano mociutes mergautine pavarde buvo Domicele Kiausinyte. Gerai kad mano ne tokia pati... ax.gif , o Karta per telika kalbejo ponas Narcizas Lapelis. thumbup.gif . Dar man pasakojo dukterecia mano, kad jos pazystami dave savo mergaitei varda... Izda ..... lotuliukas.gif doh.gif . Kur teveliai proteli pragere, ar jie taip nekencia savo dukros, kad toki baisu likima "parenka". drinks_cheers.gif
Papildyta:
Dar girdejau labai grazia pavarde Baltaduonyte. rolleyes.gif
Atsakyti
Klasiokas buvo Darius Eimutis, sesės klasiokas- Renatas Augustinas, pažinojau vaikiną vardu Darijus Rimas.
Atsakyti
Buvo pas mus klasiokas - Mindaugas Valdemaras smile.gif
Atsakyti
bandradarbis buvo Tomas Lukas smile.gif
Atsakyti
as pazystu vaikinuka pavarde Vėta, ir dar toki Pipiras. teko susidurt darbe su Justinu Kausiniu.
Atsakyti
Mokemes vienoje klaseje su vaikinu, kurio vardas Vilius, o pavarde Edgaras buvo. ax.gif
Atsakyti
Mano pusbrolis yra Gintautas Vidmantas. Kas nežino, irgi spėlioja, kuris gi čia vardas biggrin.gif
Atsakyti