Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms

QUOTE(ENIGMA @ 2004 07 23, 22:33)
YRA VILNIUJ NORFOJ TEN KUR SIDABRO SKYRELIAI, LABAI MAN PATIKO SI IDEJA SAVO VAIKAMS GIMTADIENIO PROGA DOVANOSIU TEN JUK TIPO KAIP GENEOLOGINIS MEDIS, IDEDI SENELIU NUOTTRAUKAS, ZEMIAU SAVO SU VYRU, O POTO JU.... wub.gif  wub.gif  wub.gif

ši idėja man labiausiai patiko, bet su vyru apvažiavom vos ne visas Norfas, niekur neradom, gal dar kas nors užsilikusių medelių kur nors matė?
Atsakyti
QUOTE(OSKARA @ 2005 09 06, 14:12)
Laba

Ka turi dovanoti krikštatėviai krikšto vaikui? Ar yra kokių tradicijų?

Mes savo krikšto dukrai dovanojome auksinį kryželį.
Atsakyti
Dar tą kryželį galima bažnyčioje pašventinti krikštijant biggrin.gif
Atsakyti
vieninteli kryzhiuka patartina neshioti tik ta, kuri vaikas (ar suauges) gauna ksrikshto metu ish savo krikshtateviu. Ish to seka ishvada, kad dovanot reikia-kryzheli. Tada jis skleidzhia gera energija. Patartina neshiot prie kuno, o ne ant rubo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2005 09 16, 10:57)
vieninteli kryzhiuka patartina neshioti tik ta, kuri vaikas (ar suauges) gauna ksrikshto metu ish savo krikshtateviu. Ish to seka ishvada, kad dovanot reikia-kryzheli. Tada jis skleidzhia gera energija. Patartina neshiot prie kuno, o ne ant rubo tongue.gif

As taip pat maniau, taciau isgirdau ne is vieno
jei vaikui dovanoji kryzeli per krikstynas tai
uzkrauni jam savo kryziu. Na nezinau kiek yra tame
tiesos. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tai išeitis ir yra: pašventintį kryželį biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi padarem sarasiuka sveciams ko nori KAjus dovanu ( nors daugiau Mama paziurejo i sunu ir nusprende tongue.gif )biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Materialines: Dviratukas - Triratukas, Bobcar (na masinyte tokia, kur stumtis galima), Vaikiska pirmoji enciklopedija, kombinezonas ziemai.

Ilgaamzes: pakabukas su zodiako zenklu, Vilniuj Akropolyje esanciame "Stikle" - galima padaryt kazka iskirtinio, sidabrinis graviruotas saukstelis ar irankiai.
Atsakyti
Sveikutės,
noriu paklaust - ar krikštijama Advento metu? g.gif
Mano sesuo atvažiuoja tik kelioms dienoms iš Londono būtent tada, kai prasideda Adventas. Tai kažkaip susimąsčiau... Bet logiškai - tai turėtų krikštyt, ane?
Atsakyti
QUOTE(MIGA @ 2005 10 26, 10:23)
Sveikutės,
noriu paklaust - ar krikštijama Advento metu?  g.gif
Mano sesuo atvažiuoja tik kelioms dienoms iš Londono būtent tada, kai prasideda Adventas. Tai kažkaip susimąsčiau... Bet logiškai - tai turėtų krikštyt, ane?

mes norėjom krikštyt prieš Velykas, tai jokių problemų. kunigas sakė, kad krikštijama bet kada, jokių išskirtinių švenčių nėra.
Atsakyti
QUOTE(Cypse @ 2005 10 26, 11:39)
mes norėjom krikštyt prieš Velykas, tai jokių problemų. kunigas sakė, kad krikštijama bet kada, jokių išskirtinių švenčių nėra.

Niu ir aš taip manau... Ačiū už info. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labutis!
Per Kaledas tapsiu kriksto mama.Norejau jusu paklausti,gal kuri zinot,kiek kainuotu grandinele su pakabuku(kryziuku)?Klausiu todel,kad siuo metu gyvenu airijoje ir neturiu galimybes pavaiksciot po juvelyrines parduotuves,o grysiu tik pries sventes.Apie aukso kainas nieko nezinau.
Labai butu idomu suzinoti.Aciu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuute @ 2005 12 01, 20:00)
Labutis!
Per Kaledas tapsiu kriksto mama.Norejau jusu paklausti,gal kuri zinot,kiek kainuotu grandinele su pakabuku(kryziuku)?Klausiu todel,kad siuo metu gyvenu airijoje ir neturiu galimybes pavaiksciot po juvelyrines parduotuves,o grysiu tik pries sventes.Apie aukso kainas nieko nezinau.
Labai butu idomu suzinoti.Aciu. 4u.gif

Mums kainavo apie 120lt: grandinele -100Lt ir pakabukas apie 20Lt
Atsakyti