Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms

Akropoly tikrai negraviruoja. Graviruoja dar Madoj Viršuliškių. Pylimo 34 ar panašiai graveris atostogauja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2005 08 16, 09:50)
Akropoly tikrai negraviruoja. Graviruoja dar Madoj Viršuliškių. Pylimo 34 ar panašiai graveris atostogauja  biggrin.gif

Ot ir graviruoja tongue.gif Vakar buvau akropoly aukso centre ir klausiau, tai sake graviruoja einant link ermitažo, ten yra juvelyrinė dirbtuvė. Tik nespėjau ten nueit, nes vaikas zyzt pradėjo
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2005 08 16, 16:09)
Ot ir graviruoja  tongue.gif Vakar buvau akropoly aukso centre ir klausiau, tai sake graviruoja einant link ermitažo, ten yra juvelyrinė dirbtuvė. Tik nespėjau ten nueit, nes vaikas zyzt pradėjo

Kaip idomu g.gif nes mes pirkome aukso centre šaukštelį ir pardavėja nurodė graverį Pylimo gatvėje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2005 08 17, 12:19)
Kaip idomu  g.gif  nes mes pirkome aukso centre šaukštelį ir pardavėja nurodė graverį Pylimo gatvėje  g.gif

Buziaka aš šiandien arba ryt nueisiu ten ir pasakysiu ar yr tos dirbtuves ar ner. Nes man kaip tik aukso centre ir pasiule ten graviruot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2005 08 11, 08:29)
Na siaip tai as ka dovanosiu savo maziukei : nupirkau skrynute, gana ilga tokia senovinio stiliaus dezute metaline, i ja kad tilptu zvake ir kriksto liudijimas, i ja idejau maza metaline dezute pirmam iskritusiam dantukui pasideti biggrin.gif, vyno buteli apklijuota ir prirasineta, ir ji galima atidaryti tik per 18 gimtadieni. Bandau pabaigti kazka panasaus i laikrastuka  ax.gif
Ir kadangi neseniai buvo jos gimimo diena, gaus dar ir lelyte.
Kas be ko zinoma suknute ir kriksto baltinukai  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai kiek tau visa dovana kainavo, tiksliau ta dezute su turiniu? g.gif
Atsakyti
Buziaka, vakar buvau akropoly ir tkrai yra kur graviruoja, tik nepamenu tiksliai pavadinimo, bet kažkas apie lombarda ir juvelyrus biggrin.gif Randasi pirmam aukšte netoli ermitažo, šalia parduotuvės Rovana. Palikau graviruot šaukštely ir šiandien pasiimu. Raidė - 80 cnt. Aišku jei būtų mašina važiuočiau į pylimo g. bet man akropolis arčiau namų 4u.gif
Atsakyti
doma_ mes graviravomes Viršuliškių Madoj ir kaina 60 ct už simbolį. Ale tai įdomi ta pardavėja aukso centre, ko ji nepasakė, kad Akropoly yra g.gif o tai trankėmės mes po Pylimo gatve, kol Madoj atsiradom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2005 08 11, 09:29)
Na siaip tai as ka dovanosiu savo maziukei : nupirkau skrynute, gana ilga tokia senovinio stiliaus dezute metaline, i ja kad tilptu zvake ir kriksto liudijimas, i ja idejau maza metaline dezute pirmam iskritusiam dantukui pasideti biggrin.gif, vyno buteli apklijuota ir prirasineta, ir ji galima atidaryti tik per 18 gimtadieni. Bandau pabaigti kazka panasaus i laikrastuka  ax.gif
Ir kadangi neseniai buvo jos gimimo diena, gaus dar ir lelyte.
Kas be ko zinoma suknute ir kriksto baltinukai  biggrin.gif  biggrin.gif

Atlante, labai šaunus sumanymas thumbup.gif , aš irgi norėčiau ką nors panašaus padaryti. O kur tu pirkai tą dėžutę, jau senokai ieškau, bet tinkamos (didokos ir gražios) niekaip nerandu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2005 08 18, 11:41)
doma_ mes graviravomes Viršuliškių Madoj ir kaina 60 ct už simbolį. Ale tai įdomi ta pardavėja aukso centre, ko ji nepasakė, kad Akropoly yra  g.gif  o tai trankėmės mes po Pylimo gatve, kol Madoj atsiradom  smile.gif

Nu tikrai, kad idomi nu blink.gif matyt konkurencija g.gif O aš turbūt ant naujokės papuoliau, kuri nebuvo perspėta laugh.gif
Nieko užtat kitą kart žinosi wink.gif
Atsakyti
Smagu, kad sulaukiau susidomejimo, tad jei kalbesimje apie finansinius reikalus kainos tokios:
dezute i kuria viskas sudeta - 57 lt, pirkau dovanoje
maza dezute dantukui, 20 lt, pirkau taip pat dovanoje
ten idejome kriksto liudijima ir zvake, deja bet kriksto marskineliai netilpo sad.gif
knyga vietoje atviruko smile.gif kainavo apie 50 lt, pirkau stora knyga- graziausios pasaulio pasakos. Dar dovanojome lelyte cia kartu su praejusiu gimtadieniu, taciau ji parkieliavo pas Paulyte is Amerikos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Deja, bet nesuspejau nupirkti sidabrinio saukstelio. sad.gif
Taciau manau tai is dalies kompensavau kitomis dovanomis, dar pridejome laikrastuka, ir tik siandiena iteikeme (nes buvome isvaziave pakeliauti) DVD krikstynu, padariau pati jo virseli, priekyje sudeliojau visu mazytes foto, o gale surasiau kas vaidino biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif zinoma pagrindiniame vaidmenyje Paula biggrin.gif
Tai tiek atrodo is musu puses (neskaitant nuotrauku foto atelje, kurias imesiu veliau smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Atlante @ 2005 08 23, 00:44)
Smagu, kad sulaukiau susidomejimo, tad jei kalbesimje apie finansinius reikalus kainos tokios:
dezute i kuria viskas sudeta - 57 lt, pirkau dovanoje
maza dezute dantukui, 20 lt, pirkau taip pat dovanoje
ten idejome kriksto liudijima ir zvake, deja bet kriksto marskineliai netilpo  sad.gif
knyga vietoje atviruko  smile.gif  kainavo apie 50 lt, pirkau stora knyga- graziausios pasaulio pasakos. Dar dovanojome lelyte cia kartu su praejusiu gimtadieniu, taciau ji parkieliavo pas Paulyte is Amerikos  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Deja, bet nesuspejau nupirkti sidabrinio saukstelio.  sad.gif
Taciau manau tai is dalies kompensavau kitomis dovanomis, dar pridejome laikrastuka, ir tik siandiena iteikeme (nes buvome isvaziave pakeliauti) DVD krikstynu, padariau pati jo virseli, priekyje sudeliojau visu mazytes foto, o gale surasiau kas vaidino  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  zinoma pagrindiniame vaidmenyje Paula  biggrin.gif
Tai tiek atrodo is musu puses (neskaitant nuotrauku foto atelje, kurias imesiu veliau smile.gif  )

Tikrai labai faina dovana thumbup.gif bet jau kainavo tai ooooo, gaila, kad ne visos tai galime sau leisti sad.gif
Atsakyti
štai ką gavo Joriukas nuo krikštatėvių:user posted image
košė,kad sotus būtų,cukrus,kad turėtų kuo koše pasisaldint,muilas,kad švarus būtų ax.gif
user posted image o krikšto tėvas brendžio butelaitį išgraviravo,kokia proga skirta cool.gif tik ten ne visas užrašas matosi...
ir dar:DEŠIMT JORIO ĮSAKYMŲ TĖVAMS
1)mano rankos dar mažos:būkit geri,nelaukite,kad aš gerai pasikločiau lovą,nupieščiau piešinį arba numesčiau kamuolį.
2)mano akys dar nematė tiek pasaulio,kiek jūsų:Būkit geri,leiskit man pamažu jį ištirti;neverskite manęs,kai tai nebūtina.
3)namų ruoša niekur nedings,būkit geri,skirkit man laiko paaiškinti apie šį nuostabų pasaulį ir darykite tai su noru smile.gif
4)aš esu jautrus!būkite atidūs mano poreikiams;nesikabinėkite prie manęs visą dieną.elkitės taip,kaip norėtumėte,kad su jumis būtų elgiamasi.
5)aš esu ypatinga dovana!saugokite mane,reikalaukite iš manęs atsakomybės už savo veiksmus,duokite nurodymų,kaip reikia gyventi,ir drauskite mane su ypatinga meile.
6)man reikia paramos,kad galėčiau augti.būkit geri,neskubėkite kritikuoti.jūs galite kritikuoti veiksmus,kuriuos aš darau ne taip,bet ne mane.
7)duokite man laisvę pačiam spręsti.leiskite man suklysti,kad galėčiau pasimokyti iš savo klaidų.taip aš išmoksiu spręsti,kai iš manęs pareikalaus gyvenimas.
8)būkite geri,neatlikite už mane to,ką aš turiu padaryti pats.tai privers mane jausti,kad mano pastangos neatitinka jūsų lūkesčių.aš žinau,kad tai sunku,bet prašau,nelyginkite manęs su broliu.
9)nebijokite išvykti savaitgaliui abu kartu."vaikams" taip pat reikia atostogų be tėvų.be to tai yra puikiausias būdas įrodyti,kad santuoka yra nuostabi.
10)būkite man dvasinis vadovas.išmokykite mane tikrų vertybių namuose ir rodykite man gera pavyzdį ,kuriuo galėčiau sekti .
auginkit mane!auginkit mane tokį,kad vėjai nurimtų,kad saulė spindėtų ir debesys jos neuždengtų.teisingą auginkit.švelniausiai migdykit ir bauskit skaudžiausiai.taip lengva ir paprasta viskas .užaugsiu.o jei neužaugsiu-auginkit dar kartą.
Atsakyti