sveikutes, prasau pagalbos

gal galetumete patarti, ka galeciau padovanoti savo krikstosunui, kuriam jau 10, mat kai ji krikstynau pries 10 metu, nieko nepadovanojau

[buvau jauna ir nepatyrusi

], o po 2 savaitciu mano sunaus krikstynos, todel noreciau pasitaisyti. noreciau per sia svente jam padovanoti ir savotiskai ispirkti savo kalte ...
Papildyta:
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 17, 23:11)
Patarkit ka galima padovanoti, nes pakviete i krikstynas, o jos uz dvieju savaiciu
Tai net nesumastau ka taip greit nupirkt grazaus...
labuka

, kadangi mano sunaus greitai krikstynos, tai skaiciau skaiciau skaiciau

ir padariau sau toki sarasiuka, kuriuo pasidalinsiu ir su Jumis. tikiuosi pagelbes
DOVANĖLĖ sunui!!!:
o ROŽANČIUKAS
o SKRYNIĄ, kur sudėsime pirmąją soskytę, vėliau dienoraštį, viską iš krikštynų, pirmieji piešiniai ir su laiku įvairius prisiminimus kaupsime, o per jo vestuves perduosime
o Angeliukas virš lovytės (kad skambėtų pajudinus) pašventinti
o sąskaita banke
Kriksto dovanos:
dovana medinis supamas arkliukas- juk kiekvienas turėjom savo arkliuką.
Sidabrinė/auksinė grandinėlė su jo zodiako ženkleliu (žuvytė), medalionas ar kažkas panašaus, jis pašventintas per krikštynas ir jam paaugus bus talismanas,atminimas;
kryželį, specialiai tai progai padarytą, nu nemažą tokį, per krikštynas pašventinamas..ten apačioj tokia mažytė lentelė, kurioj įrašo žodelius "Dieve, laimink Benediktą", paskui tą kryželį veža ir pastato Kryžių kalne..
tėčiui butelaitį gero viskio, metalinėj dėžutėj, po to visi jį užkasa, ir pasižada atkasti, kai sūnui bus 18 metelių.. arba butelis, kurį atidarys sukakus 18ai, o ant jo visi svečiai parašo palinkėjimus bei savus vardus, kad žinotų ką kviesti per gimtadienį.
Viskio/ konjako/ brendžio arba degtinės buteli: klijavome angelą,nes krikšto mama taip pasiūlę.tik ne ant butelio,o ant dėžutes krašto.dar gražius žodžius užrašėme ir pasižadėjome saugoti iki sūnaus vestuvių.
dėžutė pirmajai sruogai / dantukui ir rėmeliai iš marmuro su angelais graviruota su grandinėle
sidabro soskė,
išgraviravome krikšto vardą ant sidabrines,ranku darbo soskės,kuri atsidaro ir i ja įsidės pirmasis dantukas
sidabrinis barškutis
padarytas laikraštukas
suvenyrinė mašinytė
ir t.t...
SEKMES!!!