Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms

QUOTE(Mama Elena @ 2007 06 16, 08:01)

manau tai puiki ideja thumbup.gif  ir nereikia sidabro ar aukso, juk tik atminimas vaikui reikalingas, o ne jo verte  tongue.gif

Galbut, bet nemanau kad kol vaikas isaugs, ta "tesla" laikysis.... nesutrupejusi.

Cia ir busimai kriksto dukrai kai ieskojau sukneles trumputes, tai visos pardavejos sako - kaip tik ilgesniu iesko visi, kad ILGAM uztektu.... Tada mes nustebom su sese - o kur da kriksto suknele panaudot, tai pardaveja atsake, mol sventem visokiom - ar gimtadieniams, ar i vestuves kokias,....

Nu nzn., nesugalvociau... Juk kriksto rubas ir skirtas krikstui....

Atsakyti
Aš savo krikšto dukrytei padovanojau auksinį medalioniuką (Marijos ir kūdikėlio atvaizdu) bei auskariukus. Nieko geriau nesugalvojau, nes krikštyti sugalvojo prieš savaitę. Be to gyvena užsienyje, tai dovanėlė turėjo būti įsimintina ir nieko nesverianti. Tėveliams patiko, o ji pasakys po kelių metų (dabar jai tik 7 mėn.) ax.gif .
Atsakyti
Patarkit ka galima padovanoti, nes pakviete i krikstynas, o jos uz dvieju savaiciu doh.gif
Tai net nesumastau ka taip greit nupirkt grazaus...
Atsakyti
sveikutes, prasau pagalbos blush2.gif gal galetumete patarti, ka galeciau padovanoti savo krikstosunui, kuriam jau 10, mat kai ji krikstynau pries 10 metu, nieko nepadovanojau doh.gif [buvau jauna ir nepatyrusi blush2.gif ], o po 2 savaitciu mano sunaus krikstynos, todel noreciau pasitaisyti. noreciau per sia svente jam padovanoti ir savotiskai ispirkti savo kalte ... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 17, 23:11)
Patarkit ka galima padovanoti, nes pakviete i krikstynas, o jos uz dvieju savaiciu doh.gif
Tai net nesumastau ka taip greit nupirkt grazaus...

labuka tongue.gif , kadangi mano sunaus greitai krikstynos, tai skaiciau skaiciau skaiciau blink.gif ir padariau sau toki sarasiuka, kuriuo pasidalinsiu ir su Jumis. tikiuosi pagelbes mirksiukas.gif
DOVANĖLĖ sunui!!!:
o ROŽANČIUKAS
o SKRYNIĄ, kur sudėsime pirmąją soskytę, vėliau dienoraštį, viską iš krikštynų, pirmieji piešiniai ir su laiku įvairius prisiminimus kaupsime, o per jo vestuves perduosime wink.gif
o Angeliukas virš lovytės (kad skambėtų pajudinus) pašventinti
o sąskaita banke

Kriksto dovanos:
• dovana medinis supamas arkliukas- juk kiekvienas turėjom savo arkliuką.
• Sidabrinė/auksinė grandinėlė su jo zodiako ženkleliu (žuvytė), medalionas ar kažkas panašaus, jis pašventintas per krikštynas ir jam paaugus bus talismanas,atminimas;
• kryželį, specialiai tai progai padarytą, nu nemažą tokį, per krikštynas pašventinamas..ten apačioj tokia mažytė lentelė, kurioj įrašo žodelius "Dieve, laimink Benediktą", paskui tą kryželį veža ir pastato Kryžių kalne..
• tėčiui butelaitį gero viskio, metalinėj dėžutėj, po to visi jį užkasa, ir pasižada atkasti, kai sūnui bus 18 metelių.. arba butelis, kurį atidarys sukakus 18ai, o ant jo visi svečiai parašo palinkėjimus bei savus vardus, kad žinotų ką kviesti per gimtadienį.
• Viskio/ konjako/ brendžio arba degtinės buteli: klijavome angelą,nes krikšto mama taip pasiūlę.tik ne ant butelio,o ant dėžutes krašto.dar gražius žodžius užrašėme ir pasižadėjome saugoti iki sūnaus vestuvių.
• dėžutė pirmajai sruogai / dantukui ir rėmeliai iš marmuro su angelais graviruota su grandinėle
• sidabro soskė,
• išgraviravome krikšto vardą ant sidabrines,ranku darbo soskės,kuri atsidaro ir i ja įsidės pirmasis dantukas
• sidabrinis barškutis
• padarytas laikraštukas
• suvenyrinė mašinytė
• ir t.t...

SEKMES!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
truputuka ne i tema, kodel mano nerodo paraso verysad.gif ir neprileidzia prie savos galerijos??? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama Elena: 18 birželio 2007 - 10:41
QUOTE(Vaizele @ 2005 01 20, 18:08)
As tai paskutiniu metu pasinesiau ant visokiu asmeniniu dalykeliu, tai sakau, gal ir jums kas patiks
http://www.asmeniska.lt/krikstynos.htm
blush2.gif

labai patiko issiuvinetas vardas,gimimo data remeliuose idomu kiek kainuoja?gal siauliouse kanors panasaus rasciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Elena @ 2007 06 18, 11:15)
sveikutes, prasau pagalbos blush2.gif  gal galetumete patarti, ka galeciau padovanoti savo krikstosunui, kuriam jau 10, mat kai ji krikstynau pries 10 metu, nieko nepadovanojau doh.gif [buvau jauna ir nepatyrusi blush2.gif ], o po 2 savaitciu mano sunaus krikstynos, todel noreciau pasitaisyti. noreciau per sia svente jam padovanoti ir savotiskai ispirkti savo kalte ...  ax.gif
Papildyta:

labuka tongue.gif , kadangi mano sunaus greitai krikstynos, tai skaiciau skaiciau skaiciau  blink.gif ir padariau sau toki sarasiuka, kuriuo pasidalinsiu ir su Jumis. tikiuosi pagelbes  mirksiukas.gif
DOVANĖLĖ sunui!!!:
o ROŽANČIUKAS
o SKRYNIĄ, kur sudėsime pirmąją soskytę, vėliau dienoraštį, viską iš krikštynų, pirmieji piešiniai ir su laiku įvairius prisiminimus kaupsime, o per jo vestuves perduosime wink.gif
o Angeliukas virš lovytės (kad skambėtų pajudinus) pašventinti
o sąskaita banke
Kriksto dovanos:
• dovana medinis supamas arkliukas- juk kiekvienas turėjom savo arkliuką.
• Sidabrinė/auksinė grandinėlė su jo zodiako ženkleliu (žuvytė), medalionas ar kažkas panašaus, jis pašventintas per krikštynas ir jam paaugus bus talismanas,atminimas;
• kryželį, specialiai tai progai padarytą, nu nemažą tokį, per krikštynas pašventinamas..ten apačioj tokia mažytė lentelė, kurioj įrašo žodelius "Dieve, laimink Benediktą", paskui tą kryželį veža ir pastato Kryžių kalne..
• tėčiui butelaitį gero viskio, metalinėj dėžutėj, po to visi jį užkasa, ir pasižada atkasti, kai sūnui bus 18 metelių.. arba butelis, kurį atidarys sukakus 18ai, o ant jo visi svečiai parašo palinkėjimus bei savus vardus, kad žinotų ką kviesti per gimtadienį.
• Viskio/ konjako/ brendžio arba degtinės buteli: klijavome angelą,nes krikšto mama taip pasiūlę.tik ne ant butelio,o ant dėžutes krašto.dar gražius žodžius užrašėme ir pasižadėjome saugoti iki sūnaus vestuvių.
• dėžutė pirmajai sruogai / dantukui ir rėmeliai iš marmuro su angelais graviruota su grandinėle
• sidabro soskė,
• išgraviravome krikšto vardą ant sidabrines,ranku darbo soskės,kuri atsidaro ir i ja įsidės pirmasis dantukas
• sidabrinis barškutis
• padarytas laikraštukas
• suvenyrinė mašinytė
• ir t.t...
SEKMES!!!  drinks_cheers.gif

Labai aciu neblogu minciu davei man... 4u.gif
Atsakyti
Mes sian uzsisakem bronzini atspauda rankytes... Brangu, bet originalu pakankamai... bigsmile.gif
Atsakyti
o as norejau paklausti ka dovanoti draugu mergaite 3 metukai, kita sav krikstys ir pakviete i sveciu buri. Busime tik sveciau, net neisivaizduoju kokia mazdaug suma butu ir ka dovanoti doh.gif gal galite kokiu minciu pameteti? is anksto aciuks
Atsakyti
Sveikos merginos,
Gal galit ir mna patart ką dovanoti. Kadangi abu pakviesti į vyro brolio krikštynas, tik mano vyras bus krikštatėviu tai net nežinau ką dovanot būtų mano valia tai iš vis neičiau.
Atsakyti
QUOTE(lithuanian-girl @ 2007 06 08, 11:33)
o gal zinai kur galima kaune ju isigyti

Sveika mamyte... turbut jau per velai rasau, bet vis tiek galiu pasakyti, ka turejo omenyje mamyte, kalbedama apie Remeli-foto ideti ir kojytes ar rankytes antspauda padaryti. Ji tikrai turejo omenyje "Baby art" produkcija, ji labai populiari pasidare siuo laikotarpiu, tad galiu pasakyti, kaf ju yra visose vaikisku perkiu parduotuvese pvz. " Kotryna", "Vaiku Miestas" ir t.t Tik pardavejai pasakykit Baby art, is kart supras apie ka jus kalbate... 4u.gif

Beje, mes t.p ruosiames krikstyti dukryte, ji jau 3,5 metuku, tad su vyru galvojame, jog reikia kazka nuo saves-teveliu padovanoti jai, butinai, tad manome nupirksime grazia grandinele su medalionu, arba tiesiog ta sidabrini, isgraviruota Ciulputka... O su krikstateviais sutareme, kad jie padovanos Krikstynu albuma-sveciu knyga, o ka dar sugalvos tikrai nzn. Bet si dovana bus nuostabi... wub.gif wub.gif

O gal zinote mamytes, kur butu pirkti tu sidabriniu ciulptuku Klaipedoje? Beje, paskaiciau jog nestutem negalima tapti krikstamotemis, o kaip yra su savp vaikeliu, ar galima krikstyti jei mamyte laukiasi? (Zinoma, cia tik prietarai, bet vis tiek idomu tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(lina197903 @ 2007 06 19, 11:28)
labai patiko issiuvinetas vardas,gimimo data remeliuose idomu kiek kainuoja?gal siauliouse kanors panasaus rasciau thumbup.gif

O Tu pati imk ka grazaus ir issiuvinek mirksiukas.gif As savo dukrytei gimimo proga kryzeliu issiuvinejau ant menulio miegancius meskiukus, o salia, jos varda, gimimo data, laika ir dukrytes svori bei ugi. Dabar drauges busimam vaikuciui siuvineju grazu paveiksleli - laisko voke gulinti kudikeli, o virs jo zydincia roze - o visus vaikiuko duomenis issiuvinesiu jam gimus.

Beje, kas zino, kur galima Vilniuj nupirkt sidabrini ciulptuka? Busiu labai dekinga uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti