Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikštynoms

QUOTE(LauraSim @ 2007 07 12, 20:40)
Kaune šaikštelių matėm arba Akropoly juvelyrinėse parduotuvėse arba Savam 'Aukso amziuj' ar pan., o čiulptukų niekaip nepavyksta rasti ir niekas nepasidalina info kur jų būna  doh.gif

vakar maciau saukstelius ir Dior ciulptukus Kaune , senamiestyje. Vilniaus gatveje, netoli Katedros. Yra tokia vaiku parduotuve, dviratininko Rumsos parduotuveje. thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
mes dovanojome lininius maiselius: viename kruopos, kad visada butu sotus, kitame - cukrus, kad ta kose butu saldi smile.gif dar kitame - muilas, kad visada svarus sestu prie stalo, o paskutiniame, tai jau siu laiku ismislas - pinigeliai biggrin.gif kad turingas butu biggrin.gif visiems labai patiko si ideja ir pati dovanele, maiselius issiuvinejau, tai liks prisiminimui. manau, kad tai tokia svente, kur reikia mazu ir labai simboliniu dovanu.. man nepatinka, kai is tokiu svenciu padaromas eilinis balius, ir dovanos tokio pat lygio, t.y. kokie zaislai, ar dar blogiau pinigai... bet cia tik mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
Mes krikšto sūneliui padovanojome sidabrinį šaukštelį...buvo išgraviruota data ir vardas bigsmile.gif
Tą pačią dieną ir savo dukrytę krikštinome..tai jai nuo mūsų padovanojome medinę skrynią į kurią sudėjau jos pirmus šliauštinukus, pampersiukų visų po vieną dydį...soskytę ( nors nereikėjo jos ), iš ligoninės tą juostelę, pirmas kojinytes ir t.t smile.gif Na vienu žodžiu dar vis pildysiu kol tilps...kad turėtų atsiminimui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikota @ 2007 07 19, 17:23)
Mes krikšto sūneliui padovanojome sidabrinį šaukštelį...buvo išgraviruota data ir vardas  bigsmile.gif
Tą pačią dieną ir savo dukrytę  krikštinome..tai jai nuo mūsų padovanojome  medinę skrynią į kurią sudėjau jos pirmus šliauštinukus, pampersiukų visų po vieną dydį...soskytę ( nors nereikėjo jos ), iš ligoninės tą juostelę, pirmas kojinytes ir t.t smile.gif Na vienu žodžiu dar vis pildysiu kol tilps...kad turėtų atsiminimui  wub.gif

aš sūneliui irgi nupirkau skrynią ir sudėjau krikšto rūbelius, žvakę, plaukų sruogą, dar dėsiu pirmą dantuką, soskę įdėjau irgi
Atsakyti
QUOTE(Buriuke @ 2007 07 19, 19:21)
aš sūneliui irgi nupirkau skrynią ir sudėjau krikšto rūbelius, žvakę, plaukų sruogą, dar dėsiu pirmą dantuką, soskę įdėjau irgi

Sveikutes,gal galetumet pasakyti kur pirkot skryne ir kokia kaina ax.gif as bazej vienoj vietoj radau bet nelaba patiko schmoll.gif
Atsakyti
o as kai ejau i krikstamotes, tradiciskai pirkau auksini kryzeli su grandinele, sidabrine dezute ir isgraviravau. pries padovanojant pasventinom baznycioje ax.gif

o i draugu krikstynas eidami nesem pinigais unsure.gif
dabar eisim i kitu draugu vaikucio krikstynas, tai nebenoriu nest pinigais, nenorejau, kad ir mano maziui pinigais dovanotu, daug fainiui dovana 4u.gif tik faktas, kad sugalvoti dovna ir kad ji nesidubliuotu - komplikuotas reikalas g.gif
zodziu, nupirkom is Alan deco salono metaliniu indu rinkini vaikams, su linksmomis graviuromis - lekstute, perilis, sakute, saukstas ir saukstelis.taip pat isgraviruosim ant lekstes atbrailos vaikiuko varda smile.gif tures nuosava vardini bliudeli tongue.gif o priedo lietuvisku pasaku knyga bei zaisla 4u.gif
Atsakyti
Mane ir kamuoja ka ce nupirkus dovanu.Savo dukrytei krikstynu proga,gan susigundziau su skryne.Bet va ka dovanoti savo brolenes suneliui?Net neisivaizduoju.....
Atsakyti
Mes pakviesti krikstyti mergaite, nutarem dovanoti isgraviruota sidabrini sauksteli, mano sunelis per krikstynas yra gaves ir tikrai naudojamas daiktas thumbup.gif , kadangi visi krikstijami daugiausiai mazi vaikai ir valgant koses tikrai pravercia, nors musiskis sidabrinis saukstelis ir parudaves verysad.gif Beje sauksteliu yra tokiu ale dekoratyviniu, jie labai mazuciai, o yra tokiu kurie tikrai tinkami naudoti "valgant". Idesim i medine skrynute, kuria bus siuloma panaudoti pirmai soskei, plauku sruogai ir pan. ideti. Taip pat dovanosim medini kryzeli, toki kad pasideti, beje baznycioje lialiukams ar kiek didesniems (nes pas visus toks suspaudimo refleksas yra) labai graziai ir simboliskai atrodo kai delniuke suspaudzia.
O manau grandinele spesim padovanoti, juk kriksto tevai visam gyvenimui bus dar gimtadieniu, pvz. 10 ar 18 metu, tada tikrai ta grandinele bus nesiojama, o dabar padovanojus vistiek gules en... metu stalciuje ax.gif
Ir patiko kazkurios mamytes ideja su lininiais maiseliais kruopu, druskos ir t.t.

Atsakyti
GAL KAM NORS PADESIU DEL SUGALVOJIMO "KA DOVANOTI" blush2.gif

Neseniai pakrikstinom dukryte,ir nuo kriksto tevu gavom dovanu- atidaryta banko saskaita,kurioje jau buvo 500 litu,ir kiekvienais metais ta saskaita kriksto teveliai vis papildys,ir gales mergyte pasiimti tuos visus pinigelius tik tada,kai jai sueis 18 metu......
Ir dar gavom- draudima vieniems metams,nuo nelaimingu atsitikimu ...
Taivat.. Gal kam irgi kils kokia ideja smile.gif
Atsakyti
As savo dukrytei dovanojau Swarovskio kristolini meskiuka, ziauriai grazus wub.gif ir manau turi isliekamaja verte, o seses sunui - sidabrini ciulptuka, jis atsidaro ir isideda dantukas, snd kaip tik ir idejom thumbup.gif . Pirkau Alytuj juvelyrinej parduotuvej, daugiau tokiu niekur neradau, nei Kaune, nei Vilniuj, nei Druskininkuose unsure.gif
Ir dar kaip krikstynu simboli abiems dovanojom auksinius medalijonus su krikstynu paveiksliuku, nzn kaip apibudinti, pavaizduota vaikiuko galva ir rankos pilancios vandeni rolleyes.gif Viena pirkau Druskininkuose, kita Vln Akropoly.
Del kryzelio mane senos bobutes atkalbejo, tipo netinka unsure.gif
Atsakyti
na mes nebuvom krikštatėviai, tik svečiai ax.gif nupirkom "indų pasaulyje" tokį paauksuotą angeliuką, kaipo skambaliuką tokį, norėjos, kad dovana tūrėtų vertę ir vėliau
Atsakyti
čia visi krikštyja tik mažus leliuku... o man po mėnesio laukia 16 metų bachūriukas - ką tokiam padovanot? - juk dėžučių dantukui jau nebepirksiu lotuliukas.gif , grandinėlės irgi atpuola (visos mano algos ko gero reiktų nupirkti tokiai grandinėlei kokią jis dabar nešioja ant kaklo) doh.gif g.gif tiesiog galva neišneša... gal esat kas nors tokius didelius vaikus krikštyję?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Senti: 24 liepos 2007 - 15:17