QUOTE(Gaudvilė @ 2011 05 17, 12:35)
1. Gal turi kokį nors šaltinį, įrodantį, kad fermentuotame dilgėlių tirpale yra azoto? Kiek pati paviršutiniškai permečiau akimis, radau, kad labai mažai arba išvis azoto junginių nėra. J. Balvočiūtės knygoje kažkas paminėta, tik dar neskaičiau.
2. Žuvų miltų sudėtyje paminėti tik N-P-K santykis ir Mg.O. Tik reiktų nemaišyt, kas laboratorijose atliekama (GI) ir organinės žuvų miltų trąšos, kurios taikytinos smėlio ir priesmėlio dirvožemiuose
2. Žuvų miltų sudėtyje paminėti tik N-P-K santykis ir Mg.O. Tik reiktų nemaišyt, kas laboratorijose atliekama (GI) ir organinės žuvų miltų trąšos, kurios taikytinos smėlio ir priesmėlio dirvožemiuose


1 - nedaug skaičius,palyginus, bet googlė jau pirmoj nuorodoje duoda šio tirpalo palyginimą su salietra (kuri dėl azoto įterpiama žemėn, kiek žinau) http://webcache.goog...e=www.google.lt . Šiaip tai reiktų Chemiko kokio paklausti. Aš , jau minėjau, kad dar žalia esu šioj temoj, renkuosi info ir bandau gaut jos čia - čia gi dalinamės žiniomis .
2 - dedu į konspektus Jūsų atsakymą. Pati nedaug ką dar žinau.