QUOTE(Karvė Supermodelis @ 2011 05 16, 15:14)
Dar kazkur maciau labai grazu, geliu darzelyje priberta - mulciuota konkoreziais. Kazin ar sveika?
Gal verta miske pasidarbuoti?
Ka manot?
Gal verta miske pasidarbuoti?
Ka manot?
Aš bandau mulčiuot-dedu šieną, šiaudus, žolę. O ant viršaus po truputį tempiu iš miško spyglius ir kankorėžius. Gal ne taip gražiai kaip su pirktine žieve, bet juk stengiamės užveisti gyvybę žemėj, o pirktinis mulčias dažniausiai apdorotas chemija-dėl to netinka.
o kankoreziai kazkaip itakoja dirvozemi? turiu galvoje gelyna? jei kokiu spygliu tarp geliu pripylus..nemanau kad jos apsidziaugtu..zoles prikrauti..kazkaip nekaip ziuresis
kazi kaip rast aukso viduriuka

QUOTE(Karvė Supermodelis @ 2011 05 16, 16:22)
Sveikos. Ar jus mulciuojate geles?
Mulčio drožlės gražu, tačiau ne žolės

Aš kai kur darau sumuštinį: žolė, kad būtų pakankamas sluoksnis, o ant viršaus, plonai, tik dėl vaizdo žievės
. Perku paprastą natūralią, pačią smulkiausią, man ji patinka, nes ir kainuoja pigiau, ir vaizdas beveik kaip supurentos žemės
(dar labai gundausi grikių lukštais, bet kol kas neprisiruošiau nusipirki).

QUOTE(bitule @ 2011 05 16, 22:51)
...
Fsio, teks mums, Bitule, pirkti grikines pagalves, pamigdyti šeimyną, o kai išsigulės - bus negaila ir kvietkynus palepinti

Aš balkono gėles apmulčiavau gazonine, tai ji zoraza išdžiūvusi kaip pūkelis tapo, ir vėjui įsisukus, viskas atsidūrė po alyvos krūmu (tik jis ne balkone, o po langais kelais aukštais žemiau)

Rusėms gerai, jos gali laisvai gauti pirkti daug kedrų riešutų lukštų... Va jie ir geras dalykas, ir vaizdas jais pamulčiavus man labai gerai žiūrosi

QUOTE(Nuotaikinga @ 2011 05 16, 23:06)
Fsio, teks mums, Bitule, pirkti grikines pagalves, pamigdyti šeimyną, o kai išsigulės - bus negaila ir kvietkynus palepinti
)) Tik ar vėjas, jei gerai prasisuks, tų grikių neišplevėsuos laukais?
Aš balkono gėles apmulčiavau gazonine, tai ji zoraza išdžiūvusi kaip pūkelis tapo, ir vėjui įsisukus, viskas atsidūrė po alyvos krūmu (tik jis ne balkone, o po langais kelais aukštais žemiau)
)))
Rusėms gerai, jos gali laisvai gauti pirkti daug kedrų riešutų lukštų... Va jie ir geras dalykas, ir vaizdas jais pamulčiavus man labai gerai žiūrosi

Ne i tema, bet kur randat grikiu lukstu mulco
? Niekur nerandu, nebent vaziuot tiesiai i ta imone kur gamina....

QUOTE(Lietaus lasas @ 2011 05 17, 06:57)
Ne i tema, bet kur randat grikiu lukstu mulco
? Niekur nerandu, nebent vaziuot tiesiai i ta imone kur gamina....

http://webcache.goog...e=www.google.lt pvz. čia

QUOTE(jediara @ 2011 05 16, 21:46)
Bet vistiek kažką dedate ant žemės.Man pernai per mulčiuotas medžio drožles prasimušė kai kur kiaulpienės.

QUOTE(Karvė Supermodelis @ 2011 05 17, 07:30)
Labas rytas. Gal zinot kaip ir su kokiom priemonem pamatuoti nitratu kieki darzovese?