Čia ne nusistatymas, o - patirtis

, mano vaikai kiaurą dieną kartais lauke išbūna (į darželį neina), net valgom lauke verandoj, o kadangi sklypas nėr labai didelis, tai visus jo kampus žino, išnagrinėja, išnarsto

- užpernai mažė ištisai knisdavosi komposte ir didesnius gabalus burnon dėjosi, nesvarb, kas tai bebūtų -

.. smėlį jin pas man nuo pirmų pasodinimų smėlio dėžėn iki dabar valgo (dabar tai slaptai, kai nematom ...). Jos nusirenka vos užsimezgusius obuolius lėlėms... uogas dar žalias pačios suvalgo( braškes ir žemuoges), tik rūgščios sulaukia kol sunoks (įv. serbentai). Iš mano pjuvenų mulčo ištisai "košes verda" - su visom jan pasėton sėklom

(šiemet taip nuplaukė mano pirmi ridikėliai, šparagų sėklos), o žolės mulčas joms tarnauja lėlių namuose "lovoms kloti", grikių mulčias-"prieskoniai" smėlio pyragams, karkvabalių lervas jos "augina" kaip augintinius kinbiriukuose (

kai raviu, randu, jos konkuruoja kuri daugiau paims), dičkė turi kaliforniečių sliekų namą, kuriuos pati maitina - žodž, mano daržas=vaikų kiemas ..

va taip ir sukuos tada su ta būtinaja chemija
kelias dienas neišėjo iš galvos pasakojimas.
, tai nėra reikalo naikinti, ar ne taip?