esu labai labai nusivylusi
www.vsisparduotuve.lt veikla
nepaslaptis, kad pries kelias savaites susigundziau grupinis.lt pasiulymu uz 35 lt nusipirkti 70 lt vertes ceki apsipirkti minetoje parduotuveje
vos ne iskart pasigailejau, nes joje buvo kruva trukumu, kurie buvo skelbti anksciau, tad nesikartosiu. visdelto ,,isknisau,, vos ne vos savo dydzio liemenele, uz 70 lt, kuria ir uzsisakiau. rinkausi preke specialiai nevirsijancia kupono vertes-t.y. 70 lt- norejau pirmiausia isbandyti kaip veikia si parduotuve,per kiek laiko atsiuncia prekes, ir ar jos kokybiskos. todel ir nenorejau imti brangesnes prekes uz kuria man reiktu primoketi.
praejus 15 dienu nuo uzsakymo, gaunu el.laiska, kad ,,tiekejas mano uzsakytos liemeneles nebeteikia,, ir man ,,maloniai,, pasiuloma issirinkti kita preke.
ka gi, uzejusi i mineta svetaine, lieku labai nustebinta. blogaja prasme. liemeneliu belike vos kokiu 10, is kuriu, nei vienos mano dydzio , negana to-jos visos po 150 lt ir daugiau. ohoho kainos kaip ISPARDUOTUVEI!
apziurejusi kitas prekes(maudymukus, sukneles ir tt) vis dar tikedamasi kanors rasti uz 70 lt ar bent jau kad kuo maziau tektu primokett, vel nieko nepesu, kainos 100-200..
as tokia pasitpiktinus, grynai toks jausmas kad is manes padare ,,bizni,, kazkas, kad pirkdama tureciau kuo daugiau primoketi.
kaip manot ar pavyks man atgauti pinigus (jau rasiau jiems , bet kolkas nieko neatraso)? nors tai ir nera didele suma (uz kupona sumokejau 35 lt plius sumokejau ir uz pasto islaidas 5 lt) manau nei vienai is musu nebutu malonu buti sitaip mulkinamai.