Įkraunama...
Įkraunama...

Victoria Secret

QUOTE(*Capri* @ 2011 05 07, 18:41)

ačiū, visas sukneles pasiėmiau S, ir pati linkau į tą pusę, bet kažko labai mėčiausi ax.gif
Atsakyti
Merginos kaip sitas vadinasi? Ar dydis atitinka, kaip nesiojasi?
user posted image
Atsakyti
Noreciau sulaukti patarimu, pas mane krutine 34A, kaip suprantu tureciau maudomo virsu toki ir rinktis arba XS, taciau kokio tipo labiausiai tiktu nedidukei krutinej, renkuosi , kad butu patogus nesmukciotu, nemegstu atviru, o renkuosi tarp siu:
Sis labai dailus ir labiausiai linkstu prie jo, taciau ar nesmukcios, ar jame yra bent koks pakietinimas, ir ar yra sleikute per kakla, kaip pas kitus sio tipo maudomus.
user posted image

Sis labai labai 4u.gif taip pat idomu kaip ant mazos krutines atrodytu, tubut jis labiau krutine pakelia nei pirmasis g.gif

user posted image
na ir sis :
user posted image

Na cia ir litaniju prirasiau, bet ilgai teks maudomo laukt tad noriu neprasaut, kad netektu pardavinet ir vel is naujo leistis i paieskas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melajja: 08 gegužės 2011 - 17:06
QUOTE(wife @ 2011 05 08, 16:43)
Merginos kaip sitas vadinasi? Ar dydis atitinka, kaip nesiojasi?
user posted image

Dydis atitinka, nešiojasi super, jau trečią sezoną tampau, atrodo kaip naujas. Mano mylimiausias paltukas wub.gif
Atsakyti
Melajja-rinkčiausi antrą variantą wub.gif
Atsakyti
Aciu, kaip vadinasi ydomu jis? g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Capri* @ 2011 05 08, 19:15)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Capri* @ 2011 05 08, 19:15)

Dekui uz nuomone, bet vistik pirmojo uzsakyma nusiunciau, nes radau info, kad jis turi pakietinimus ir realios foto patiko, tik kelnaites man sio maudomo labai nekokios, tai kitas - tamsiai violetines prisiderinau, o drauge ta antraji pasieme, tikuosi neteks labai pavydet jai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2011 05 08, 19:20)
Dekui uz nuomone, bet vistik pirmojo uzsakyma nusiunciau, nes radau info, kad jis turi pakietinimus ir realios foto patiko, tik kelnaites man sio maudomo labai nekokios, tai kitas - tamsiai violetines prisiderinau, o drauge ta antraji pasieme, tikuosi neteks labai pavydet jai  biggrin.gif

aš jau dabar tai draugei pavydžiu biggrin.gif kiek kainuoja tas antrasis?
Atsakyti
QUOTE(Aukses_mamyte @ 2011 05 06, 12:11)
user posted image

Mergaites, gal galit pakomentuoti, ar ziuresis toks maudymukas su 70C ?  4u.gif

Man pvz kad ir su mazesne krutine yra nepatogus tas raistelis per kakla. nes cia vienas ir tas pats raistelis eina per kakla prakistas pro trikampeliu sonus ir nugaroje susirisa, tai jei per daug itempi, tai spranda spaudzia, jei per laisvai, tai kauseliai slankiojasi sonuose unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau pasiteirauti, gal kuri turite sias suknytes, ka galite pasakyti? Ar kaina atitinka kokybe? Aciu 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
simbulis,
turiu antraja megzta suknele.man ji miela, nera tysaliukas, grazus nerinukas, tik tas kaspiniukas kur ivertas , gal ne taip dailiai atrodo. bet siaip miela 4u.gif
tiesa, manoji rudos spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bakopa: 08 gegužės 2011 - 21:10
QUOTE(Simbulis @ 2011 05 08, 22:04)
Sveikos, noreciau pasiteirauti, gal kuri turite sias suknytes, ka galite pasakyti? Ar kaina atitinka kokybe? Aciu  4u.gif

user posted image

turiu sia juoda.. gryna medvilne, tik kaip ka tik rase, kaspinukas siek tiek susisuka, tai reiketu ji palyginti kartais... vasara labai maloni, virsus kaip medvilnines maikutes smile.gif del kainos - tikrai neverta 170 Lt (maciau uz tiek pardavinejant)
Atsakyti