Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Longo @ 2011 05 14, 14:43)
Cia taip pat geras pasiulymas smile.gif

Svarbiausia, kad demesi atkreiptu 4u.gif

Mane sis klausimas irgi kamuoja "They say the results were unfair but do they really think it is fair for those who thought he or she was a winner???" doh.gif

Tas pats kaip mirstanciam badu pasiulyti palaikyti duonos rieke dvi savaites, su salyga, kad gales ja suvalgyti, o po to imti ir atimti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KlementinaR: 14 gegužės 2011 - 15:04
Del kodu tai draugiskas patarimas visiems i ateiti, na pasidarykit screenshota ir ji atsisiuskit sau i e-maila. Tada garantuotai nei pamesit nei istrinsit, nes nesimaisys po akim. Jei kas kompui atsitiks, uztikrintai turesit ta koda. Gal gale galit ir dropbox naudoti.
Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2011 05 14, 14:54)
Moketi tikrai nereikia uz nieka wink.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(KlementinaR @ 2011 05 14, 15:52)
Svarbiausia, kad demesi atkreiptu  4u.gif

Mane sis klausimas irgi kamuoja "They say the results were unfair but do they really think it is fair for those who thought he or she was a winner???"  doh.gif

Tas pats kaip mirstanciam badu pasiulyti palaikyti duonos rieke dvi savaites, su salyga, kad gales ja suvalgyti, o po to imti ir atimti  blink.gif

tai vat, nesazininga ir tu ir tu atzvilgiu, i pralaimejusius atsizvelge, o laimejusiems kaip su skuduru per veida cool.gif
Atsakyti
Peticija gali pasirasyti visi, nepriklausomai lose loterijoje ar ne wink.gif

http://www.petitions...etitions/dv2012
Atsakyti
QUOTE(Longo @ 2011 05 14, 14:13)
Cha cha, antrą kartą. Taip gali kalbėti tik tas, kuris nelaimėjo. Įsivaizduokit, laimite 5milijonus litų,tai paskelbiama oficialiai, apsidžiaugiate, susiplanuojate ką pirksite, kur vyksite ir t.t. O tada Jums praneša, oj įsivėlė klaida, jūs nieko nelaimėjote, sorry smile.gif Tada taip pat sakytumėte, kad gal laimėsite kitą savaitę, šansas juk yra smile.gif 15000000žmonių aplikavo, 50 000 gauna žalią kortą, todėl tikimybė 1 iš 300. Todėl yra kvaila tikėtis, kad antrą kartą pasiseks. Aš manau vienintelis dalykas, kad visi būtų patenkinti, tai suteikti green cardą visiems kurie jį laimėjo(jų 22000) ir tada lošti vėl, suteikiant 50000. Perviršis tik 22000, žinant, kad laiškų nesiunčia, daug kas prisijungimo kodų neišsaugojo,šiemet turbūt bus didžiausias procentas neatsiliepusių laimėtojų, todėl ir perviršis bus mažesnis.

Nuskambejo taip, lyg tie, kurie nelaimejo ir dabar vel turi antra sansa, turi jaustis kalti del sio nesusipratimo unsure.gif
O antras sansas tikrai yra ir as tikrai tikiu, kad atsiras tokiu, kurie ir antra karta laimes.

Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2011 05 14, 13:54)
Moketi tikrai nereikia uz nieka wink.gif

Jūs bandėte surinkti savo vardą, pavardę, elektroninį paštą ? nu man išmėtė sumas ir korteles pasirinkimui, rašau ką mačiau smile.gif ir iškart į paštą atsiuntė nesąmones.

nu nebežinau antrą kartą jau nieko nebemėtė įdomiai biggrin.gif
Papildyta:
Nu tikrai nesąmonė, bandžiau vyro vardu errorą išvis išmėte, kad tipo jau toks yra, kai jis nieko nedaręs.

Kažkas negerai su ta peticija.
Papildyta:
Man ta diskusija tokia įdomi. Čia aplamai pirmą kartą tokia nesąmonė, kai aš buvau jau ale laimėjusi, tai galiu sakyti, kad jei jau čia loterija ir taip kompas atrinko, tai jau man visiškai nesvarbu kas kokiom dienom pildė ir pan. Aišku jei kompas suko tik tų dienų anketas ir kiti išvis neturėjo galimybės, tai tada sutinku, kad buvo nesąžininga.

Be to jie irgi keisti ar iš karto negalėjo sužiūrėti tokių dalykų prieš paskelbiant, jau čia visiem paskelbė, praeina dvi savaitės, žmonės jau dauguma dokumentus kuo skubiau išsiuntė ir va paskelbia kažkokias nesąmones. Dabar jau kas vėl laimės galės vėl drebėt, kad tik neanuliuotų ar vėl kažkas nenutiktų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egleo: 14 gegužės 2011 - 17:57
QUOTE(Longo @ 2011 05 14, 15:13)
Cha cha, antrą kartą. Taip gali kalbėti tik tas, kuris nelaimėjo. Įsivaizduokit, laimite 5milijonus litų,tai paskelbiama oficialiai, apsidžiaugiate, susiplanuojate ką pirksite, kur vyksite ir t.t. O tada Jums praneša, oj įsivėlė klaida, jūs nieko nelaimėjote, sorry smile.gif Tada taip pat sakytumėte, kad gal laimėsite kitą savaitę, šansas juk yra smile.gif 15000000žmonių aplikavo, 50 000 gauna žalią kortą, todėl tikimybė 1 iš 300. Todėl yra kvaila tikėtis, kad antrą kartą pasiseks. Aš manau vienintelis dalykas, kad visi būtų patenkinti, tai suteikti green cardą visiems kurie jį laimėjo(jų 22000) ir tada lošti vėl, suteikiant 50000. Perviršis tik 22000, žinant, kad laiškų nesiunčia, daug kas prisijungimo kodų neišsaugojo,šiemet turbūt bus didžiausias procentas neatsiliepusių laimėtojų, todėl ir perviršis bus mažesnis.

Labai geras pasiūlymas.Teisingas visų atvžvilgiu būtų. Tai yra klaida,o už klaidas reikia mokėti net ir tokiai kontorai kaip ši. Tai turbūt pirmas kartas JAV istorijoje - tokia pasaulinio masto klaida. Manau,turit netylėt ir visi rašyt maždaug tokius pasiūlymus į JAV. Greičiausiai,kad kompiuterinė klaida irgi buvo pastebėta tik tada,kai nepatenkinti pradėjo skųstis ir rašyti.
Įvertinant tai,kad dauguma neužbaigia proceso iki galo,kai kas dėl įvairiausių problemų atkrenta ir šiaip ,kiti nepasitikrina,tai tas perviršis tokio dydžio šaliai kaip Amerika,nėra baisiai didelis. Kiek nelegalų imigrantų kasdien kerta sieną iš Meksikos pusės-ir nieko,visi telpa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2011 05 14, 17:05)
Aišku jei kompas suko tik tų dienų anketas ir kiti išvis neturėjo galimybės, tai tada sutinku, kad buvo nesąžininga.

Tai taip ir buvo smile.gif
"Tačiau dėl kompiuterinio programavimo klaidos šiemet 90 proc.laimėtojų buvo atrinkti tik iš tų dalyvių, kurie užsiregistravo per pirmąsias dvi paraiškų priėmimo dienas."

Vadinasi kitomis dienomis uzsiregistrave, neturejo jokios
galimybes patekti i tu laiminguju skaiciu, o tai kaip bebutu
yra nesazininga..
Atsakyti
QUOTE(egleo @ 2011 05 14, 18:05)

Gali buti, kad mato ta pati IP adresa, del to vienam tik duoda pasirasyti wink.gif

QUOTE(Dulke @ 2011 05 14, 18:48)
Vadinasi kitomis dienomis uzsiregistrave, neturejo jokios
galimybes patekti i tu laiminguju skaiciu, o tai kaip bebutu
yra nesazininga..

Nesazinga gavosi visu atzvilgiu si karta wink.gif
Atsakyti
Man atrodo galima peticijas visokias pasirašinėti, rašyti laiškus jiems su visokiais pasiūlymais ir t.t. Bet fakto, kad tokia loterija pažeidė nuostatas nepakeis. Dėl to nemanau, kad laimėtojams bus duotas šansas gauti žalią kortą, nes tai būtų paprasčiausiai nelegalu. Loterija turi suteikti lygias galimybes visiems. Kadangi taip neatsitiko, loterija buvo anuliuota.
Skaudu laimėtojams, bet nelabai įmanoma kažką padaryti. Nes suteikus ŽK tiems 22 tūkstančiams laimėtojų būtų nesąžininga kitų, nelaimėjusių dalyvių atžvilgiu ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(deimute @ 2011 05 14, 00:12)
Tai dar kol nevėlu ir kompai neperinstaliuoti ,ieškokit šiukšliadėžėse ar kitaip pas gudrius kompiuteristus, jei taip atsitiko. Ne viskas prarasta biggrin.gif

sveiki
man taip pat nepasiseke bet dabar atsirado sansas net neplanuotas, aisku kas ismete lapus ar istryne kodus tikrai dabar ziauru. bet kodai islieka kompe kai ivedi i ju puslapi pasitikrinti.
Atsakyti
QUOTE(KlementinaR @ 2011 05 14, 20:04)
Nesazinga gavosi visu atzvilgiu si karta wink.gif

Butent drinks_cheers.gif
Atsakyti