Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

jo gaila tų kurie liko išdurti...
bet keista kaip bus su tais kurie ištrynė tuos savo confirmation codes unsure.gif juk tokių tikrai manau labai daug, kam laikyt kažkokį confirmation code jei tu jau nelaimėjai.
Aš tai pvz taip ir padariau, pasitikrinau gegužės 1 ir ištryniau tuos failus fool.gif
tai dabar kiek bus tų laimėtojų liepos 15 kurie net negalės sužinot kad laimėjo ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rrrRRRRrrr @ 2011 05 14, 00:06)
jo gaila tų kurie liko išdurti...
bet keista kaip bus su tais kurie ištrynė tuos savo confirmation codes  unsure.gif  juk tokių tikrai manau labai daug, kam laikyt kažkokį confirmation code jei tu jau nelaimėjai.
Aš tai pvz taip ir padariau, pasitikrinau gegužės 1 ir ištryniau tuos failus  fool.gif
tai dabar kiek bus tų laimėtojų liepos 15  kurie net negalės sužinot kad laimėjo ? biggrin.gif

Tai dar kol nevėlu ir kompai neperinstaliuoti ,ieškokit šiukšliadėžėse ar kitaip pas gudrius kompiuteristus, jei taip atsitiko. Ne viskas prarasta biggrin.gif
Atsakyti
Manau, jiems reiktų vėl visiems išsiųsti tuos confirmation codes kartu su atsiprašymu, nes tikrai gi žmonės bus ištrynę g.gif Bet labai abejoju, kad taip bus padaryta doh.gif
Atsakyti
as buvau atsispausdinusi numeri, pasitikrinus ismeciau i siuksliu deze, tai ka daryt?kazka jie turi pakeisti, arba galejo naujai leisti pildyti
Atsakyti
Sveikos,

na tikrai nesamones kokios doh.gif

gerai, kad nespejau pasitikrint, puslapis jau uzluzes buvo...

o tikrinantis reikia tik po numerio ilgo su skaiciais ir raidem, na kur 2012 ir t.t.? blush2.gif

uzsirasius turiu, tai nors tiek gerai, jei kas...
Atsakyti
Kas ismete, nepergyvenkit labai, nes yra tikemybe, kad liepos 15 diena, iveskit 2012 ir paspauskit i apacia, turi kompas isaugoti automatiskai ta numeri. Aisku jeigu cookies ijungti ir juos neesate istrine. ir dar palikit savo sena operacine sistema iki to laiko.
Atsakyti
Nei džiaugtis, nei verkt doh.gif Gerai, kad bent nebuvau pasitikrinus tai papildomai nervintis neteko ax.gif Labai abydna, dėl tų kurie jau buvo patikėję svajone, bet jei tikrai lemtai tai laimėsit 4u.gif
Atsakyti
kas laimejo, tam abydna ne tik del sudauzytu vilciu ir svajoniu, bet ir del jau sugaisto laiko, pinigu ir pan., tiem kas nelaimejo tai laime ir del to, kad bus antras sancas ir del to, kad tas neteisingas laimejimas sustabdytas, nes tikrai abydna kai supranti kad visi po 2 po 4 laimi is eiles, tai jauti toki baisu pralaimejimo karteli lotuliukas.gif as savo kodu neismeciau, nes giliai sirdyje tikejausi sitokio pranesimo blush2.gif , tikrai maniau kad kazkas cia nera gerai g.gif
Atsakyti
Taip, tikrai gaila labai visų, kuriems buvo pranešta, kad laimėjo, linkiu jiems dar kartą pamatyt, kad liko atrinkti 4u.gif
Aš taip pat buvau pačią pirmą dieną pildžiusi anketą, tačiau nelaimėjau, tikiuosi šį kartą bus kitaip smile.gif
Atsakyti
jegele dar yra sansu!! antras sansas biggrin.gif
Atsakyti
visa laika buvau isitikinusi, kad man siais metais pasiseke. kai pamaciau "neatrinkta" vyrui iskarto pasakiau - cia kazkokia klaida biggrin.gif ir nuojauta neapgavo. si karta tikrai laimesiu cool.gif

tik labai gaila man laimejusiu... tikrai nenoreciau papulti i tokia situacija unsure.gif bet dabar visiem yra antras sansas 4u.gif
Atsakyti
Žiauru, neturiu ką pasakyti ir visada aš papuolu į visokias tokias nesąmones, kurios įvyksta iš oro pirmą kartą gun_rifle.gif
Atsakyti