jo gaila tų kurie liko išdurti... bet keista kaip bus su tais kurie ištrynė tuos savo confirmation codes juk tokių tikrai manau labai daug, kam laikyt kažkokį confirmation code jei tu jau nelaimėjai. Aš tai pvz taip ir padariau, pasitikrinau gegužės 1 ir ištryniau tuos failus tai dabar kiek bus tų laimėtojų liepos 15 kurie net negalės sužinot kad laimėjo ?
jo gaila tų kurie liko išdurti...
bet keista kaip bus su tais kurie ištrynė tuos savo confirmation codes juk tokių tikrai manau labai daug, kam laikyt kažkokį confirmation code jei tu jau nelaimėjai.
Aš tai pvz taip ir padariau, pasitikrinau gegužės 1 ir ištryniau tuos failus
tai dabar kiek bus tų laimėtojų liepos 15 kurie net negalės sužinot kad laimėjo ?
Manau, jiems reiktų vėl visiems išsiųsti tuos confirmation codes kartu su atsiprašymu, nes tikrai gi žmonės bus ištrynę Bet labai abejoju, kad taip bus padaryta
Kas ismete, nepergyvenkit labai, nes yra tikemybe, kad liepos 15 diena, iveskit 2012 ir paspauskit i apacia, turi kompas isaugoti automatiskai ta numeri. Aisku jeigu cookies ijungti ir juos neesate istrine. ir dar palikit savo sena operacine sistema iki to laiko.
Nei džiaugtis, nei verkt Gerai, kad bent nebuvau pasitikrinus tai papildomai nervintis neteko Labai abydna, dėl tų kurie jau buvo patikėję svajone, bet jei tikrai lemtai tai laimėsit
kas laimejo, tam abydna ne tik del sudauzytu vilciu ir svajoniu, bet ir del jau sugaisto laiko, pinigu ir pan., tiem kas nelaimejo tai laime ir del to, kad bus antras sancas ir del to, kad tas neteisingas laimejimas sustabdytas, nes tikrai abydna kai supranti kad visi po 2 po 4 laimi is eiles, tai jauti toki baisu pralaimejimo karteli as savo kodu neismeciau, nes giliai sirdyje tikejausi sitokio pranesimo , tikrai maniau kad kazkas cia nera gerai
Taip, tikrai gaila labai visų, kuriems buvo pranešta, kad laimėjo, linkiu jiems dar kartą pamatyt, kad liko atrinkti Aš taip pat buvau pačią pirmą dieną pildžiusi anketą, tačiau nelaimėjau, tikiuosi šį kartą bus kitaip
visa laika buvau isitikinusi, kad man siais metais pasiseke. kai pamaciau "neatrinkta" vyrui iskarto pasakiau - cia kazkokia klaida ir nuojauta neapgavo. si karta tikrai laimesiu
tik labai gaila man laimejusiu... tikrai nenoreciau papulti i tokia situacija bet dabar visiem yra antras sansas