QUOTE(nida44 @ 2011 07 11, 16:39)
Optimistė nesu iš principo, nes laikausi filosofijos, kad geriau galvoti blogiau, nei yra, ir pasidžiaugti, jei blogieji lūkesčiai neišsipildė, nei optimistiškai vertinti situaciją ir gauti žiaurų smūgį per galvą. Tai mane veikia šimtą kartų blogiau, kitokiose gyvenimo situacijose esu patyrusi ir visos nepatiko.
Prisiminiau iš Erikos Umbrasaitės knygos, kaip ji nevalingai mintyse režisuodavo savo laidotuves, beliko tik pakvietimus išsiųsti. Labai šmaikštu, ar ne? Ai, pagaliau, kas bus, tas bus.
Eisiu pirkti vaistų nuo nervų. Reikėtų pažiūrėti gal kokių Balvočiūtės arbatų yra. Nors arbatų poveikio laukti reikia ilgai.
Mieloji,
vargu ar vaistai nuo nervu yra iseitis. jei ir yra, tai tik laikina. geriau ugdyti vidine tvirtybe. zinau viska apie tuos pabudimus nakti, man dargi susiliedavo blogos mintys pries miega su nubudimu ir lyg testusi tas pats be galo...noredavau pabusti kaip is kosmaro kokio ir suprasdavau kad jau nebepabusiu, jau esu kokia esu ir kitaip nebus. Sudas, vienu zodziu.
Tada emiau susitikineti su pagalbos grupes psichologe tokia miela, bet tai buvo tik galimybe issikalbeti...veliau sutikau toki zmogu, joga uzsiima, labai dvasingas zmogutis, apsieme man padeti-susitinkam kartais, moko atsipalaiduoti, medituoti, galvoti teigiamai, kalbam apie maldos galia, apie nora gyventi, geru knygu skaityma. kazkaip sumoje man visa tai paveike labai teigiamai. labai svarbu rasti tave suprantanti zmogu, kuriam viska galetum pasakyti! dar man padeda knygos, kuriose rimtai rasoma apie kova su veziu. netgi skaitau DALAI LAMOS knyga "Menas buti laimingam"! padeda viskas, kas pozityvu. ir kai patiki, jog ir pats gali valdyti sia situacija, NESI BEJEGIS. padedate ir jus visos, cia esancios -jusu NARSA ir RYZTAS.
Patricija, karzyge tu, stengiuosi kiek galiu lygiuotis i TAVE.
Rasu lankai be galo dekoju uz geruma, palaikyma, patarimus.
Visos jus stiprios ir tuo nuostabios -tik TIKEKITE SAVIMI! Ir stebuklais, ir Dievo malone, ir dekokite kas ryta uz viska, ka gero patyrete ir ka dar patirsite.
Nusvis sieloje, suimsite save graziai ir tvirtai laikysites.
svarbiausia -nepasiduoti viduje. o jei suklumpate, asara nuliejate -nusisluostykite, kelkite ir zygiuokite toliau.
Myliu jus, laikomes uz ranku ir einam toliau savo keleliu