Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

Oi, kaip patiko si malda-daina, dar klausysiu. Vaizdus neziurejau, man geriau tik klausyti.
QUOTE(.GABIJA. @ 2011 07 12, 11:47)
http://www.youtube.c...h?v=I-C3qI9tMiY

Молитва песня Ты прости нас Господь

Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 07 12, 18:45)
Liudvika, vis pagalvojau apie Tave, kaip sekasi. Vienu zodziu, jau visa praeity, liuks! Carvel, Tau irgi linkiu, kad tik sekmingai pavyktu operaija, tu juk jau senii apsisprendusi, neatsisakyk!


Ačiū Patricija..jau galiu sakyti kad gerai..taip,didžioji baimė jau praeityje,ir galiu drąsiai teigti kad ateityje to nesigailėsiu..Aišku,negali niekas garantuoti kad jokių komplikacijų nebus..bet viskas išgyvenama..
Atsakyti
Labos,
kokios diskusijos čia pas mus, tiesiog atgijo temukė, vadinasi reikia dažniau išsikelt sau klausimus ir jūsų pagalba bandyt surast atsakymus į juos smile.gif

Gabija, suprantu puikiai, man tokia silpnumo minutė užėjo per pusseserės vestuves, kai jaunieji tarė viens kitam priesaiką. Taip sukilo visi prisiminimai, net išsigandau, pirmą kartą nesugebėjau savęs suvaldyt blink.gif Gerai, kad protinga moteriškė buvau, atsisėdus buvau pirmam suole, tai matė tik kunigas, aišku, jaunieji žiūrėjo viens kitam į akeles, o visi kiti buvo man už nugaros. Užtinau visa bebliaudama, fui, tikiuosi nedažnai kartosis tokie dalykai.

Visom gerų, pozityvių minčių, gero oro ir puikios nuotaikos smile.gif
Atsakyti
GREK, kai tu papasakojai ir as prisiminiau kaip graudu pasidare ir kai verkiau uz stalo per sesers sunaus vestuves 2007m. Rugpj. Neglejau sulaikyt asaru ir nenorejau, kad kas matytu jog verkiu. Tave buvau po kazkelinto chemijos kurso su peruku tokiu, kuris nelabai man patiko, jauciaus tuo momentu tokia vargšė ir silpna.

Bet po to, kad atsigavau, ohoo, kiek kelioniu turejau, kiek puikiu akimirkų. Tad neverkim ir nebukim silpnos! Visko dar bus nepakartojamo.

Kur Rasu lanka dingo? tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patriccija: 12 liepos 2011 - 20:03
QUOTE(Paukste Rudenine @ 2011 07 11, 22:11)
Mieloji,
vargu ar vaistai nuo nervu yra iseitis. jei ir yra, tai tik laikina. geriau ugdyti vidine tvirtybe.zinau viska apie tuos pabudimus nakti, man dargi susiliedavo blogos mintys pries miega su nubudimu ir lyg testusi tas pats be galo...noredavau pabusti kaip is kosmaro kokio ir suprasdavau kad jau nebepabusiu, jau esu kokia esu ir kitaip nebus. Sudas, vienu zodziu.
Tada emiau susitikineti su pagalbos grupes psichologe tokia miela, bet tai buvo tik galimybe issikalbeti...veliau sutikau toki zmogu, joga uzsiima, labai dvasingas zmogutis, apsieme man padeti-susitinkam kartais, moko atsipalaiduoti, medituoti, galvoti teigiamai, kalbam apie maldos galia, apie nora gyventi, geru knygu skaityma. kazkaip sumoje man visa tai paveike labai teigiamai. labai svarbu rasti tave suprantanti zmogu, kuriam viska galetum pasakyti!


Nesakau kad nesutinku su jūsų žodžiais.. kai nepadeda jokie psichologai,o ir pats žmogus atsisako jų pagalbos,nes nepripažįsta kad "negerai su nervais",ir kai iš tų "nervų" išsirutulioja depresijos,panikos,ir dar visokios baimės,tai antidepresantai būtini..O kai žmogui sunku,negera ir neturi tų pačių jėgų,net atsikelti iš lovos,kažin ar padės jogos ir knygų skaitymai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liudvika53: 12 liepos 2011 - 20:30
Kenčiu vis nuo to pačio. Aš sakau tai,kas skaudina, bet nesugebu žodžių suvaldyt, net žinodama, kad tai skaudina ar pykdo man brangiausius žmones. Taip sunku, išties. Kai ta baimė prarast valdo, o Tu savo lūpom darai prarąją. Atrodo kartais taip norėčiau būti ne tokia įžeidi, ne jautri. Būtų geriau, jei daug ko nematyčiau, daug ko neinterpretuočiau savaip.. pati kurdama tai, kas skaudina..
Atsakyti
Jė, jė, labas rytas!
Didziausia naujiena, kad pas mane buvo atejusi aplankyti Magam!!! Ji kaip rozyte zydi, pilna energijos ir tiki, kad atsiras vaistukai mums isgyti. Magam be pertraukos jau trys metai ar net daugiau, tegul pati paraso,(sake parasys,nes visada skaito) KAIP LASINAMA JAI CHEMIJA.

Antra, miegojau gerai, atsibudimas buvo tik 5 ryto ir po 8 val. Msgam skambutis nutrauke miega. Radooo nesipraususia, akis bekrapstancia.

Trecia, skauciau knyga ir turiu istraukele uzrasu knyguteje. Idesiu.
Atsakyti
Stai Haulerio patarimai, kaip isvengti streso ir psichikos bloko.
...Jus privalote pasirinkti arba konfliktai, arba ramybė. Kai siekiate ramybės, jūsų gyvenimas prisipildo harmonijos. Viskas labai paprasta: tereikia užfiksuoti sąmonėje ir nuolat stiprinti nuosirdu taikos ir ramybės troškimą.

...Praktiskai visa tai daroma taip. Su kuriais žmonėmis jums visų svarbiausiai išsaugoti gerus santykius? Su žmona, vyru, sūnumi, motina? Netiesa! Visi prisimename posakį: "Pamilk savo artimą, kaip save patį". Tik dažniausiai mes įsiklausome vien i pirmąją frazės dalį ir trokštame, kad mus laikytų gerais, mylinciais, skubanciais i pagalbą. Tačiau pamirštame antrąją sakinio dalį - "kaip save patį". O si dalis labai svarbi. Jei nemylite, nevertinate, negerbiate savęs, niekada nepajegsite atvirai ir nuoširdžiai myleti ir vertinti kito žmogaus. Tik nuoširdžiai mylėdami save, pajegsite pamilti ir kitą. Tai ne egoizmas ir ne koks nors iškreiptas jausmas, bet pirminė kiekvieno teisė. Visų pirma jūs privalote amilti save!

Tai stai, mielosios, mylekime save visos, plika galvelė ar kunelis pazalotas skalperio, ziurekime i veidroti ir ismokime myleti ir kūną ir sielą. Girkime save ir dziaukimes, kad viską mes galim, nors kartais leciau ir sunkiau!
Sveikatos ir geros savijautos!!!
Atsakyti
Sveika, miela Patricija, kaip malonu, kad tau geriau. O kas ten Magam yra, kad jai taip ilgai vaistus lašina? Kažką esu praleidusi.

Nusipirkau vaistą Regustress, tereikia vienos tabletės per parą ir daug ramiau. O chemijos jis neturi, l.svarbu.

Labai gerai, kad visos dalinamės išgyvenimais. Supranti, kad ir kiti išgyvena tą patį ir išgirsti naudingų žinių. Reikia tiesiog privaloma tvarka mokyti save ramybės, kitaip bus blogai, labai blogai. Stresas silpnina imunitetą, tai mums pražūtinga.

O visos citatos - nuostabu. Kas ką nors įdomaus išgirsite ar perskaitysite, būtinai pasidalinkite. Labai gerai veikia. drinks_cheers.gif

Atsakyti
Sveikute, nida44, pasakyk, ar tu ramiai sededama ir daugiau kalbedama nejauti oro trukumo? Man taip jau senokai yra. Gali tekti "prrikasti liezuvi" dazniau, saugojant save.
Magam yra portininkė, xi xi xi, na turinti porta po odele, kaip ir NBA, beje, zinau, kad ji- NBA ligonineje Viniuje. Gal net su musu TIKESIU vienoje.

Kas ten per vaistas? Pirma kart girdziu. Jis receptinis?
Atsakyti
QUOTE(Patriccija @ 2011 07 13, 10:03)
Sveikute, nida44, pasakyk, ar tu ramiai sededama ir daugiau kalbedama nejauti oro trukumo? Man taip jau senokai yra. Gali tekti "prrikasti liezuvi" dazniau, saugojant save.
Magam yra portininkė, xi xi xi, na turinti porta po odele, kaip ir NBA, beje, zinau, kad ji- NBA  ligonineje Viniuje. Gal net su musu TIKESIU vienoje.

Kas ten per vaistas? Pirma kart girdziu. Jis receptinis?



Ne, jis nereceptinis, lietuviškas, dabar dar pažiūrėjau sudėtį, yra magnio, tik man nepatiko gale dažiklis - titano dioksidas. Hm..,, reikės pažiūrėti. Bet šiaip vertingas, pagamintas iš augalų, yra magnio, fui, jei ne tas dioksidas, kurį dabar pamačiau, nzn.

Sėdėdama ir kalbėdama? Labai sunku pasakyti, nes yra skirtingos visos dienos. Va, šiandien nekokia, nes blogai miegojau, gal ir dėl pilnaties, todėl iš karto tokiais atvejais dusina. Žinoma, visada to oro reikia daugiau, bet aš mankštinuosi, darau kvėpavimo pratimus, reikėtų ir daugiau jų daryti, o tai persigiriu, gal ir organizmas adaptuojasi, bet yra nepalyginti lengviau, kaip buvo. Labai svarbu treniruoti tą sveikąjį plautį, rašoma, kad tada jo tūris didėja ir tada, aišku, gali daug daugiau nuveikti.
Atsakyti
Džiaugiuosi Patricija , kad tau viskas gerėja.Manau kvėpavimo pratimai tikrai jėga.Internete esu mačiusi įvairiausių kvėpavimo technikų.

Depresuojančias galiu pateisinti, artėja mėnulio pilnatis.Mane tai tikrai veikia.

Šiandien prie urologo durų atsėdėjau 6 val schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif REKORDAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jei prie lapimtakio vėl neužaugs metastazė spalio 14 išims.Aš sakiau , kad taip toli neplanuoju.

Tarp kitko ir į Palangą ir į Kauną važiavau su 1 cm plaukuosena, be jokių skarų.Pastebėjau žvilgsnių, bet dzin. lotuliukas.gif

Magam prašau nesimandražinti ir apsilankyti.

Отрывок из романа Толстого <<Война и Мир>>
письмо Безухова Наташе Ростовой



Дорогая Наташа, в тот великолепный
летний вечер,

когда я встретил вас на балу у императора,

я понял, что всю жизнь хотел иметь

жену, такую же прекрасную, как и вы. Я
глядел на

вас весь вечер, не отрываясь ни на минуту,

всматривался в малейшее
движения,пытался заглянуть

в каждое, пусть самое маленькое,
отверстие

вашей души. Я ни на секунду не отводил
глаз от

вашего великолепного тела. Но увы, все
мои усилия,

привлечь ваше внимание были
безуспешны.Я думаю,что

будут лишь пустой тратой времени

все мольбы и обещания с моей стороны.

Ибо я знаю, что у меня слишком маленький

статус.Достоен вас лишь королевскогого
двора постоянный

член. Но все же хочу вас заверить, что

вы самое прекрасное существо на свете.

Я никогда, никогда не встречал такой у-

дивительной женщины,сделавшей так много
для нашей

родины. И лишь ваша преогромнейшая

скромность скрывает это. Мое сердце
разрывает

грудь, заставляет желать вас!



Наташа, я люблю вас!



Пьер Безухов

21. X .1807

А теперь прочитай через строчку,читай
первую, следующую пропускай и
т.д.Как тебе Лев Николаевич-шутник?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .GABIJA.: 13 liepos 2011 - 17:08