Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Aura_K @ 2012 02 07, 16:16)
Sveikos mamos,

O idomu iki kurio laiko mazdaug tinka lopsys navetta? Raso lyg iki 9 kg, o cia mazdaug kiek menesiu vaikuciui buna? Jau nepamenu smile.gif

laabai įvairiai, maniškė gal pusantrų metų tiek svėrė smile.gif
O kitas ir pusės metų gali tokį svorį pasiekt
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 07, 17:19)
laabai įvairiai, maniškė gal pusantrų metų tiek svėrė smile.gif
O kitas ir pusės metų gali tokį svorį pasiekt

Tai vat manau as ir kad ne nuo svorio... nes gali vaikiukas svert nedaug bet ugio turet ir netilpt smile.gif nes dabar paziurejau as ta lopsi idejus kombinezoniuka ugiui pamatuoti.. tai ir ne kazin kiek vietos belieka.. o dydis kombinezono tai mazas 56 cm lyg smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 07, 16:13)
Tik dabar supratau, kad modeliukas, kurį užsisakiau su kažkokia 'eco-leather' ir niekur neradau,ką jie turi omenį.  g.gif Kas čia, odos imitacija, dermanitnas, klijonkė, oda?
Baisu kad eco katinas, tos eco leather su eco nagais nepadraskytų doh.gif Nes namie dermantininės kėdės tai jau tokios orą ir prakaitą praleidžiančios per jį  doh.gif

Faktas , kad ne oda, o dirbtinis sintetinis produktas. Ta eko oda dabar daug kur naudojama, paziurek kokiuose balduose, dabar daugiausiai ta eko oda naudojama. Atsiliepimuose apie baldus, daznas nusiskundimas, kad ji greitai pradeda trupeti nuo intensyvaus naudojimo. Nuo katino ko gero teks saugot.
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 07, 16:13)
Tik dabar supratau, kad modeliukas, kurį užsisakiau su kažkokia 'eco-leather' ir niekur neradau,ką jie turi omenį.  g.gif Kas čia, odos imitacija, dermanitnas, klijonkė, oda?
Baisu kad eco katinas, tos eco leather su eco nagais nepadraskytų doh.gif Nes namie dermantininės kėdės tai jau tokios orą ir prakaitą praleidžiančios per jį  doh.gif

Na, pagal viska eko-laather, tai eko oda,,, g.gif O koki modeliuka uzsisakete?
Atsakyti
Nu tipo šitą, bet dabar dėl tų medžiagų susinervinau, nes lietuviškam ouslapį jokios nfo nebuvo, kad čia kitokia medžiaga, o radau atsitiktinai.
Tai jei ji kaip gitulia sako aptrupės, tai nieko gero. Pas mane tos kėdės yra. Nu senos jos, bet parupėjusios.

user posted image
Papildyta:
Na parašiau į parduotuvę, sako kad to smedžiagos švelnios ir kokybiškos to modelio. Nu tikiuosi, kad taip ir bus...
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 07, 17:00)
Nu tipo šitą, bet dabar dėl tų medžiagų susinervinau, nes lietuviškam ouslapį jokios nfo nebuvo, kad čia kitokia medžiaga, o radau atsitiktinai.
Tai jei ji kaip gitulia sako aptrupės, tai nieko gero. Pas mane tos kėdės yra. Nu senos jos, bet parupėjusios.

user posted image
Papildyta:
Na parašiau į parduotuvę, sako kad to smedžiagos švelnios ir kokybiškos to modelio. Nu tikiuosi, kad taip ir bus...

Na, bet kokiu atveju, jeigu kazkas atsitiks, juk yra tam skirta garantija... Bet reiks tiketis, kad jos neprireiks. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 02 07, 17:05)
Na, bet kokiu atveju, jeigu kazkas atsitiks, juk yra tam skirta garantija... Bet reiks tiketis, kad jos neprireiks.  mirksiukas.gif

Nu jo, du metai smile.gif

Papildyta:
Jei ką , galėsiu suverst kaltę ant mb, nes ji sšitą išrinko, o aš buvau už beige labiau, o dar labiau už violetinį biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
nu ta proga ir apie eko odos baldus skaitau. Tai priklauso nuo gamintojo kaip jei laikosi pasirodo Vienu po metų nusitrynę, kiti tris metus uogienėm laisto su mažais vaikais ir nieko
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

ziurineju internete dabar peg perego uno, nu man jis taip limpa, bet cia Klaipedoje nera kur gyvai ji paciupineti, pastumdyti, tik Vilniuj ir Kaune, o man idomu ar tas vezimas aukstiem zmonem patogus, nes raso 105 cm, bandziau pasimatuoti, nu bet ne tas kai gyvai doh.gif o dar ar pats vezimas nera zemai g.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 07, 18:18)
Nu jo, du metai smile.gif

Medziagom garantija lyg puse metu, remui du metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astro @ 2012 02 07, 18:28)
Medziagom garantija lyg puse metu, remui du metai smile.gif

g.gif tai pusė metų mažai smile.gif
ale tik dabar pažiūrėjau kad ir bebecar iš tos pačios medžiagos vežimų turi, ir PP culla baltas iš tos. Lyg ir inglesina (nesu tikra), tai gal ok bus
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 07, 17:00)

user posted image
Papildyta:

Juk as sakiau ,kad su oda issirinkai bigsmile.gif nesuregavai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 07, 18:52)
Juk as sakiau ,kad su oda issirinkai bigsmile.gif  nesuregavai? blink.gif

matyt neužfiksavau.
Na ten ne oda, o tos tipo pakaitalas. Nežinau kaip ten ta technologija, bet ten kaip po odinė medžiaga ar kažkas tokio smile.gif
Atsakyti