Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

sveria apie 7 kg, gal ir daugiau, ugis apie 63cm
Atsakyti
Ir as manau, kad SI per anksti. Jei nuo kokiu 5 sakyciau imkit SI, bet dabar as uz Plico3, o dar geriau uz switch (su apsukama sedyne), tik beda, kad dalis lengvumo prapuola taip renkantis g.gif Lengviausias is ju SI.
Atsakyti
dabar jam 2,5 menesio. Gristam i LT uz poros savaiciu be vezimo, ir noriu kad kai grisim jau buti nupirkus vezima, tad ir nezinau koki pirkti
Atsakyti
SI ankstoka sakyciau, jis pilnai neissitiesia, sioks toks kampas pakiles lieka. Labai mazas dar jusu leliukas.
Atsakyti
dekui uz patarimus. Tad reikia ieskoti peg perego P3, o veliau kai vaikas paaugs pirkti SI, nes norisi lengvo vezimuko
Atsakyti
QUOTE(_Aushra_ @ 2012 02 08, 20:29)
dekui uz patarimus. Tad reikia ieskoti peg perego P3, o veliau kai vaikas paaugs pirkti SI, nes norisi lengvo vezimuko

Na nesunkus tas peg perego pliko p3 pirkau as ir siaip tikrai smagus,patogus ir gana gerai vaziuoja keliais,vakar ir siandien jau isbandziau thumbup.gif galvojau po dideliais ratais turetu vezimu bus ne kas o dabar nuomone visai pakeiciau,kad nera jie tokie blogi.Ir kaip rinkausi si visai nepatiko schmoll.gif na nezinau siauras kazkoks man jis schmoll.gif na ,bet cia kiekvienai savo wub.gif
Sekmes renkantis thumbup.gif
Atsakyti
A tai vis dėlto įsigyjai P3 smile.gif Sveikinu apsisprendus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 09, 17:47)
A tai vis dėlto įsigyjai P3 smile.gif Sveikinu apsisprendus smile.gif

Na taip ir zinok galvojau vaziavimas prastesnis bus,bet thumbup.gif tikrai visai thumbup.gif dar labai noriu Quinny pink emily bet neturejo spalvytes kurios as norejau tai pirkom ppp3 ,nes kazkaip labiau patiko nei kiti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 09, 18:00)
Na taip ir zinok galvojau vaziavimas prastesnis bus,bet  thumbup.gif  tikrai visai  thumbup.gif  dar labai noriu Quinny pink emily bet neturejo spalvytes kurios as norejau tai pirkom ppp3 ,nes kazkaip labiau patiko nei kiti wub.gif

aš beveik du metus jį stumdau ir kolkas man jis pats pačiausias. Net baisu kad naujasis gali ant tiek nepatikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 09, 18:02)
aš beveik du metus jį stumdau ir kolkas man jis pats pačiausias. Net baisu kad naujasis gali ant tiek nepatikt smile.gif

as kaip pirma vezimuka emuka pirkau sakiau nekeisiu ir jokiu kitu nebandysiu o dabar jau 3 blush2.gif ir norisi dar keleta isbandyt ax.gif
Bet siaip ppp3 tikrai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 09, 18:08)
as kaip pirma vezimuka emuka pirkau sakiau nekeisiu ir jokiu kitu nebandysiu o dabar jau 3 blush2.gif  ir  norisi dar keleta isbandyt ax.gif
Bet siaip ppp3 tikrai fainas thumbup.gif

na bandymas dėl bandymo, tai čia pinigų metymas, gal geriau už tuos pinigus atostogauti varyt biggrin.gif
O del kažkurio quinio zapp, tai na šiaip jais nesidomiu, tik kartą atkreipiau dėmesį, kad kažkas dungsi. O gi quinis mus lenkia ir ratai dungsi ant kiekvieno plytelių sudūrimo. Bet tikrai negaliu pasakyt ar čia visi jie taip daro, ar tiesiog tas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 09, 18:21)
na bandymas dėl bandymo, tai čia pinigų metymas, gal geriau už tuos pinigus atostogauti varyt  biggrin.gif
O del kažkurio quinio zapp, tai na šiaip jais nesidomiu, tik kartą atkreipiau dėmesį, kad kažkas dungsi. O gi quinis mus lenkia ir ratai dungsi ant kiekvieno plytelių sudūrimo. Bet tikrai negaliu pasakyt ar čia visi jie taip daro, ar tiesiog tas. smile.gif

Aha dunksi priekinis ratas.
Vaziuosim ir atostogaut jau vezimuka maza turim galesim lekt,nes su mura labai jau masina prikrauta budavo doh.gif O jus su ppp3 smeliu vaziave? Nes pagalvojau kazin kaip riedes...
Atsakyti