sveria apie 7 kg, gal ir daugiau, ugis apie 63cm
Ir as manau, kad SI per anksti. Jei nuo kokiu 5 sakyciau imkit SI, bet dabar as uz Plico3, o dar geriau uz switch (su apsukama sedyne), tik beda, kad dalis lengvumo prapuola taip renkantis
Lengviausias is ju SI.

dabar jam 2,5 menesio. Gristam i LT uz poros savaiciu be vezimo, ir noriu kad kai grisim jau buti nupirkus vezima, tad ir nezinau koki pirkti
SI ankstoka sakyciau, jis pilnai neissitiesia, sioks toks kampas pakiles lieka. Labai mazas dar jusu leliukas.
dekui uz patarimus. Tad reikia ieskoti peg perego P3, o veliau kai vaikas paaugs pirkti SI, nes norisi lengvo vezimuko
QUOTE(_Aushra_ @ 2012 02 08, 20:29)
dekui uz patarimus. Tad reikia ieskoti peg perego P3, o veliau kai vaikas paaugs pirkti SI, nes norisi lengvo vezimuko
Na nesunkus tas peg perego pliko p3 pirkau as ir siaip tikrai smagus,patogus ir gana gerai vaziuoja keliais,vakar ir siandien jau isbandziau

Sekmes renkantis

A tai vis dėlto įsigyjai P3
Sveikinu apsisprendus

QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 09, 17:47)
Na taip ir zinok galvojau vaziavimas prastesnis bus,bet

QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 09, 18:00)
Na taip ir zinok galvojau vaziavimas prastesnis bus,bet
tikrai visai
dar labai noriu Quinny pink emily bet neturejo spalvytes kurios as norejau tai pirkom ppp3 ,nes kazkaip labiau patiko nei kiti 

aš beveik du metus jį stumdau ir kolkas man jis pats pačiausias. Net baisu kad naujasis gali ant tiek nepatikt

QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 09, 18:02)
aš beveik du metus jį stumdau ir kolkas man jis pats pačiausias. Net baisu kad naujasis gali ant tiek nepatikt 

as kaip pirma vezimuka emuka pirkau sakiau nekeisiu ir jokiu kitu nebandysiu o dabar jau 3

Bet siaip ppp3 tikrai fainas

QUOTE(Hellada9 @ 2012 02 09, 18:08)
as kaip pirma vezimuka emuka pirkau sakiau nekeisiu ir jokiu kitu nebandysiu o dabar jau 3
ir norisi dar keleta isbandyt

na bandymas dėl bandymo, tai čia pinigų metymas, gal geriau už tuos pinigus atostogauti varyt

O del kažkurio quinio zapp, tai na šiaip jais nesidomiu, tik kartą atkreipiau dėmesį, kad kažkas dungsi. O gi quinis mus lenkia ir ratai dungsi ant kiekvieno plytelių sudūrimo. Bet tikrai negaliu pasakyt ar čia visi jie taip daro, ar tiesiog tas.

QUOTE(srauni_upe @ 2012 02 09, 18:21)
na bandymas dėl bandymo, tai čia pinigų metymas, gal geriau už tuos pinigus atostogauti varyt
O del kažkurio quinio zapp, tai na šiaip jais nesidomiu, tik kartą atkreipiau dėmesį, kad kažkas dungsi. O gi quinis mus lenkia ir ratai dungsi ant kiekvieno plytelių sudūrimo. Bet tikrai negaliu pasakyt ar čia visi jie taip daro, ar tiesiog tas.

Aha dunksi priekinis ratas.
Vaziuosim ir atostogaut jau vezimuka maza turim galesim lekt,nes su mura labai jau masina prikrauta budavo