QUOTE(sallyte @ 2012 03 12, 19:06)
Tai ka Jus rasote, manau kiekvienai aisku

Mes kalbame ne apie konkrecias kainas, o tiesiog, kuris modeliukas pigesnis, kuris brangesnis (P3 ar switch) - tiek panaudoti, tiek nauji, mano atveju pigesni yra P3...
Beje, ne visi gali sau leisti isleisti tiek tukstanciu ant vezimelio... Saunu, kad Jus galite
Supratau.
Na, cia ziurint kur pirksite, kainos truputi svyruoja... Bet PP Switch zinoma bus brangesnis (perkant nauja), o devetas, ko gero nuo bukles.
Naujas PP3 999LT. su koju uzklotuku, be koju uzklotuko 889LT. O PP Switch su uzklotuku 1129-1164lt., be uzklotuko 989lt. Svoris skiriasi tarp ju apie 1kg.
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 12, 19:38)
P3 ir naujas pigesnis nei switcas, nes juk jame daugiau "navarotų"

Dėl naujumo, aš kadangi vieną pirkau dėvėtą ir labai nusivyliau,tad sportinukui nepagailėsiu pinigų ir pirksiu naują
Na, kaip Jus sakote "navarotu" daugiau PP3 daugiau nepastebejau, nebent man jie tookie nedideli pasirode, kad ju neuzmaciau.
O del Jusu antrosios minties visiskai pritariu, nusipirkai nauja ir zinai, kad naujas "nenudroztas", kad bet kada iskilus kokiai problemai gali kreiptis i garantini.
Bet...kaip bebutu gaila, ne visi teveliai tai isgali, tai belieka tiketis, kad deveta taip pat nusipirks ganetinai gera, o gal ir visai gera.
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 12, 19:38)
P3 ir naujas pigesnis nei switcas, nes juk jame daugiau "navarotų"

Dėl naujumo, aš kadangi vieną pirkau dėvėtą ir labai nusivyliau,tad sportinukui nepagailėsiu pinigų ir pirksiu naują
nenuskaiciau Jusu minties, va ka reiskia operacija ir narkoze.

Na, navarotu nieko daugiau neturi, tik tiek, kad keiciama sedynes padetis, tai renkasi tevliai kam ko reikia. Aisku ir svoris jau skiriasi 1 kg.