Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 11, 17:05)
bet man teko kažkur matyti,kad 2012 metų modelis  g.gif

Tai juk rėmas nesikeičia, tik medžiagos - kas met nauja kolekcija wink.gif
Nu būna ratai keičias, ar spalva ar pan. Bet modelis išlieka.

2012 gaminami ir easy drive, ir p3, ir switch, ir visi kiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nyka @ 2012 03 11, 14:46)

Gal naivus klausimas, bet berods switch yra "sviezesnis" modelis, bet skelbimuose jis pigesnis uz p3. Kodel? Kas jame blogiau nei p3?

O man kaip tik pasitaike, kad P3 pigesnis nei switch g.gif nors dauguma siulanciu yra M&P switch modeliukus....
Atsakyti
Cia idomiai kalbat, pigesnes ne pigesnis, sviezesnis ne sviezesnis ir pan. Jei PP3 ir PP Switch modeliukai bus nauji ir pirkti nauji, o ne is antru ar kazkelintu ranku, tai tikrai nebus pigesni (jei Jus kalbate apie devetus). Kas nores pirkes virs 1000lt. vezimeli parduot uz kokius 300lt., jei nusipirke is kokiu 3-4-tu ranku praso lygiai tuos pacius 300-400lt. doh.gif
As vezimeli su Borge tase pirkau uz 1390lt., tai ka dabar as turiu parduot uz kokius 350lt. g.gif Tai geriau, kaip sakant, "nudrosiu" ir dar parduosiu uz kokius 200lt. Nors aisku, perkantys dazniausiai ne velnio nesupranta, kodel vienas kainuoja tiek, o kitas vezimelis tiek, kodel skirtumas toks didelis, o vezimelis "realiai" toks pats. O nesupranta tol, kol patys naujo nenusiperka ir nereikia keliu tukst. ant vezimelio isleisti ir paskui uz kelis lt. pardavineti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 12, 17:57)
Cia idomiai kalbat, pigesnes ne pigesnis, sviezesnis ne sviezesnis ir pan. Jei PP3 ir PP Switch modeliukai bus nauji ir pirkti nauji, o ne is antru ar kazkelintu ranku, tai tikrai nebus pigesni (jei Jus kalbate apie devetus).  Kas nores pirkes virs 1000lt. vezimeli parduot uz kokius 300lt., jei nusipirke is kokiu 3-4-tu ranku praso lygiai tuos pacius 300-400lt.  doh.gif
As vezimeli su Borge tase pirkau uz 1390lt., tai ka dabar as turiu parduot uz kokius 350lt.  g.gif  Tai geriau, kaip sakant, "nudrosiu" ir dar parduosiu uz kokius 200lt. Nors aisku, perkantys dazniausiai ne velnio nesupranta, kodel vienas kainuoja tiek, o kitas vezimelis tiek, kodel skirtumas toks didelis, o vezimelis "realiai" toks pats. O nesupranta tol, kol patys naujo nenusiperka ir nereikia keliu tukst. ant vezimelio isleisti ir paskui uz kelis lt. pardavineti.  biggrin.gif

Tai ka Jus rasote, manau kiekvienai aisku ax.gif Mes kalbame ne apie konkrecias kainas, o tiesiog, kuris modeliukas pigesnis, kuris brangesnis (P3 ar switch) - tiek panaudoti, tiek nauji, mano atveju pigesni yra P3... rolleyes.gif
Beje, ne visi gali sau leisti isleisti tiek tukstanciu ant vezimelio... Saunu, kad Jus galite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sallyte @ 2012 03 12, 19:06)
Tai ka Jus rasote, manau kiekvienai aisku ax.gif  Mes kalbame ne apie konkrecias kainas, o tiesiog, kuris modeliukas pigesnis, kuris brangesnis (P3 ar switch) - tiek panaudoti, tiek nauji, mano atveju pigesni yra P3...  rolleyes.gif
Beje, ne visi gali sau leisti isleisti tiek tukstanciu ant vezimelio... Saunu, kad Jus galite 4u.gif

P3 ir naujas pigesnis nei switcas, nes juk jame daugiau "navarotų" lotuliukas.gif Dėl naujumo, aš kadangi vieną pirkau dėvėtą ir labai nusivyliau,tad sportinukui nepagailėsiu pinigų ir pirksiu naują blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguoliukas33: 12 kovo 2012 - 19:38
QUOTE(sallyte @ 2012 03 12, 19:06)
Tai ka Jus rasote, manau kiekvienai aisku ax.gif  Mes kalbame ne apie konkrecias kainas, o tiesiog, kuris modeliukas pigesnis, kuris brangesnis (P3 ar switch) - tiek panaudoti, tiek nauji, mano atveju pigesni yra P3...  rolleyes.gif

Supratau. mirksiukas.gif
Na, cia ziurint kur pirksite, kainos truputi svyruoja... Bet PP Switch zinoma bus brangesnis (perkant nauja), o devetas, ko gero nuo bukles. g.gif
Naujas PP3 999LT. su koju uzklotuku, be koju uzklotuko 889LT. O PP Switch su uzklotuku 1129-1164lt., be uzklotuko 989lt. Svoris skiriasi tarp ju apie 1kg.
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 12, 19:38)
P3 ir naujas pigesnis nei switcas, nes juk jame daugiau "navarotų"  lotuliukas.gif Dėl naujumo, aš kadangi vieną pirkau dėvėtą ir labai nusivyliau,tad sportinukui nepagailėsiu pinigų ir pirksiu naują  blush2.gif

Na, kaip Jus sakote "navarotu" daugiau PP3 daugiau nepastebejau, nebent man jie tookie nedideli pasirode, kad ju neuzmaciau. biggrin.gif
O del Jusu antrosios minties visiskai pritariu, nusipirkai nauja ir zinai, kad naujas "nenudroztas", kad bet kada iskilus kokiai problemai gali kreiptis i garantini. smile.gif
Bet...kaip bebutu gaila, ne visi teveliai tai isgali, tai belieka tiketis, kad deveta taip pat nusipirks ganetinai gera, o gal ir visai gera. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 12, 19:38)
P3 ir naujas pigesnis nei switcas, nes juk jame daugiau "navarotų"  lotuliukas.gif Dėl naujumo, aš kadangi vieną pirkau dėvėtą ir labai nusivyliau,tad sportinukui nepagailėsiu pinigų ir pirksiu naują  blush2.gif

nenuskaiciau Jusu minties, va ka reiskia operacija ir narkoze. lotuliukas.gif Na, navarotu nieko daugiau neturi, tik tiek, kad keiciama sedynes padetis, tai renkasi tevliai kam ko reikia. Aisku ir svoris jau skiriasi 1 kg.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 12, 19:45)
Supratau.  mirksiukas.gif
Na, cia ziurint kur pirksite, kainos truputi svyruoja... Bet PP Switch zinoma bus brangesnis (perkant nauja), o devetas, ko gero nuo bukles.  g.gif
Naujas PP3 999LT. su koju uzklotuku, be koju uzklotuko 889LT. O PP Switch su uzklotuku 1129-1164lt., be uzklotuko 989lt. Svoris skiriasi tarp ju apie 1kg.
Papildyta:
Na, kaip Jus sakote "navarotu" daugiau PP3 daugiau nepastebejau, nebent man jie tookie nedideli pasirode, kad ju neuzmaciau.  biggrin.gif
O del Jusu antrosios minties visiskai pritariu, nusipirkai nauja ir zinai, kad naujas "nenudroztas", kad bet kada iskilus kokiai problemai gali kreiptis i garantini.  smile.gif
Bet...kaip bebutu gaila, ne visi teveliai tai isgali, tai belieka tiketis, kad deveta taip pat nusipirks ganetinai gera, o gal ir visai gera.  smile.gif

pp3 sedyne tik i viena puse, switch i abi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jubrazu-driuke: 12 kovo 2012 - 19:53
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 12, 19:53)
pp3 sedyne tik i viena puse, switch i abi.

Taip, zinau, nes pati turiu Switch. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 12, 19:51)
nenuskaiciau Jusu minties, va ka reiskia operacija ir narkoze.  lotuliukas.gif  Na, navarotu nieko daugiau neturi, tik tiek, kad keiciama sedynes padetis, tai renkasi tevliai kam ko reikia. Aisku ir svoris jau skiriasi 1 kg.

o jau aš norėjau pulti teisintis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
na man tai laabai didelis pliusas persisukanti sėdynė, nes nežinia ką patiria mažas vaikiukas nematydamas savo mamos o tik nežinomą pasaulį. o tas kg, tai tik juokai..aš kasdien 11kg tąsau ant rankų,tai kilas šen ar ten jokios rolės nevaidina lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danguoliukas33: 12 kovo 2012 - 21:08
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 12, 21:08)
o jau aš norėjau pulti teisintis  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na man tai laabai didelis pliusas persisukanti sėdynė, nes nežinia ką patiria mažas vaikiukas nematydamas savo mamos o tik nežinomą pasaulį. o tas kg, tai tik juokai..aš kasdien 11kg tąsau ant rankų,tai kilas šen ar ten jokios rolės nevaidina  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Vat butent del to ir as pirkau PP Switch, nes norejau ir noriu matyti savo vaikuti, neabejoju, kad po kol kas mano mazyle taip pat nori matyti mane, o paskui, kai nusibosiu, sedyne apsuksiu i kita puse. biggrin.gif O apie kg as is vis nemasciau, man tas visai netrukdo, iprasta tampytis daugybe mantos, 4 vaikus ir visa kita, taip kad tie vezimelio kg "mielac" kaip sakoma. biggrin.gif
Atsakyti
Jusu padrasinta uzsisakiau switch. Su pirma dukra tiek BBC, tiek sportinuka Chicco pirkau naujus, o pardaviau pusvelciui doh.gif siai dukrai BBC lopsini paskolino drauge ir jos vaiko devetas vezimelis buvo tiek pat liuksiskas, kiek naujas, tai sketuka antrajai nusprendziau imt deveta. Bet betkuriuo atveju turiu dar Mothercare mychoise3 vezima "tanka", tai PP man tik miestui ir prekybos centrui.
Viliuosi, kad bus nenudroztas.

Bet tiesa sakot, visi nurodo, kad "vieno vaiko" sad.gif
Atsakyti
O sakykit, prie switco yra rankinė, ar reikia atskirai pirkti ???
Ir dar - gal kuri realiai matėte šių spalvų vežimėlius, ar atitinka spalvos kaip paveikslėlyje ?
user posted image
user posted image
Atsakyti