Įkraunama...
Įkraunama...

Peg Perego

QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 13, 09:50)
O sakykit, prie switco yra rankinė, ar reikia atskirai pirkti ???
Ir dar - gal kuri realiai matėte šių spalvų vežimėlius, ar atitinka spalvos kaip paveikslėlyje ?
user posted image
user posted image

Rankines nera, reikia pirkti atskirai. As pati ja atskirai isigijau, kaina gan nemaza 199lt. O spalvos daug maz atitinka.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 13, 10:05)
Rankines nera, reikia pirkti atskirai. As pati ja atskirai isigijau, kaina gan nemaza 199lt. O spalvos daug maz atitinka.

ohooo kainytė blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 13, 10:11)
ohooo kainytė  blink.gif  blink.gif

Joo...tai dabar ji skaitosi "atpiginta", kai as pirkau tada kainavo 219lt. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 03 13, 12:14)
Joo...tai dabar ji skaitosi "atpiginta", kai as pirkau tada kainavo 219lt.  doh.gif

nu aš gal jau jos nepirksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 13, 17:18)
nu aš gal jau jos nepirksiu  g.gif

Aisku, galima prisitaikyti ir kokia kita tasyte... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 13, 09:50)
O sakykit, prie switco yra rankinė, ar reikia atskirai pirkti ???
Ir dar - gal kuri realiai matėte šių spalvų vežimėlius, ar atitinka spalvos kaip paveikslėlyje ?
user posted image
user posted image

maciau tik melyna spalvyte tai atitiko smile.gif
prie visu rankine atskirai schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 13, 17:18)
nu aš gal jau jos nepirksiu  g.gif

pirksit switcha? kokia jo kaina dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jubrazu-driuke: 13 kovo 2012 - 17:53
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 13, 17:55)

pirksit switcha? kokia jo kaina dabar?

nu pirksim,jau galutinai nuspręsta :rolleyes:tik dėl spalvos dar galvoju. kaina apie 1200 lt
Atsakyti
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 03 13, 18:00)
nu pirksim,jau galutinai nuspręsta  :rolleyes:tik dėl spalvos dar galvoju. kaina apie 1200  lt

idomu kaip raudona atrodo smile.gif imsit raudona? pas jus berniukai? as saviskei ir noriu, bet svarstau apie tamsesne spalva, jau turejau karta sviesu, prasikeikiau doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 13, 18:08)
idomu kaip raudona atrodo smile.gif imsit raudona? pas jus berniukai? as saviskei ir noriu, bet svarstau apie tamsesne spalva, jau turejau karta sviesu, prasikeikiau  doh.gif  smile.gif

pas mane berniukas, bet aš labai noriu raudono lotuliukas.gif o kas sakė,kad raudona tik panelėms bigsmile.gif man gražus tas vežimas ir nemanau,kad labai teplus bus g.gif o tamsaus man nesinori schmoll.gif
Atsakyti
o as mergytei dabar noriu melyno biggrin.gif matyt jau raudona ir uzava igriso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 13, 18:16)
o as mergytei dabar noriu melyno biggrin.gif matyt jau raudona ir uzava igriso biggrin.gif

juk nėra taisyklių,kaip norim-taip ir darom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jubrazu-driuke @ 2012 03 13, 18:08)
idomu kaip raudona atrodo smile.gif imsit raudona? pas jus berniukai? as saviskei ir noriu, bet svarstau apie tamsesne spalva, jau turejau karta sviesu, prasikeikiau  doh.gif  smile.gif

As pries tai turejau visiskai sviesu ir dabar nusipirkom Switch sviesu (Beige Fantazy) ir visai ji netepli. schmoll.gif Pas mane 4 vaikai ir istengiam islaikyti svarut svaruteli. smile.gif O vaziuojam visur, ir i masina dedam, ir pirkinius vezam, jokiu nusiskundimu. cool.gif
Cia kaip kas moka saugoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 13 kovo 2012 - 18:42