Kad nervinė problema vyrui irgi sakė gydantis odontologas,nes jo baigia nudilti apatiniai dantys.Bet gal gali ką nors patarti odontologė?Dėl kirminų ir aš girdėjau iš savo močiutės.Bet ar tai tiesa?
neseniai vyras man uzsimine kad as kai miegu grieziu dantimis!
as net nezinojau tiek metu! o kas blogiausia kad jam tas garsas nepakenciamas, net siurpuliukai begioja per kuna!
taigi as naktim miegu sau ramiai, o mano brangusis negali nei pusvalandzio ramiai nusnaust (nes kaip supratau griezimas pasikartoja periodiskai per visa nakti)
dabar eidama miegoti as jauciu sazines grauzati del tokios nesamones!!
man tiesiog geda pries vyra!!
KA DARYTI??? Padekit!!!

taigi as naktim miegu sau ramiai, o mano brangusis negali nei pusvalandzio ramiai nusnaust (nes kaip supratau griezimas pasikartoja periodiskai per visa nakti)

dabar eidama miegoti as jauciu sazines grauzati del tokios nesamones!!

KA DARYTI??? Padekit!!!

QUOTE(IngridaB @ 2006 03 03, 07:25)
Kad nervinė problema vyrui irgi sakė gydantis odontologas,nes jo baigia nudilti apatiniai dantys.Bet gal gali ką nors patarti odontologė?Dėl kirminų ir aš girdėjau iš savo močiutės.Bet ar tai tiesa?
Odontologas gal kuo ir padetu - pasiulytu kokias kapas ar dar ka... Bet juk nuo to nervines problemos nedingtu

O del kirminuku nezinau kiek tame tiesos - paprasciausia butu atlikti tyrimus ir paziureti. Mazi vaikuciai juk daznai turi kirminuku, nenuostabu, jeigu butu uzkrete ir kitus seimos narius - o juolabiau, kokios dar nervines problemos gali kankinti maza vaika? Tikiu, kad nera malonus dalykas, bet ka darysi.
QUOTE(klaipediete @ 2006 03 03, 07:38)
Bek pas daktarus ir isdestyk savo problemas, tikrai kazkuo pagelbes

QUOTE(IngridaB @ 2006 03 03, 09:25)
Bet gal gali ką nors patarti odontologė?
Ar sunku atsiverst puslapį atgal ir paskaityt

QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 03, 22:02)
kokios dar nervines problemos gali kankinti maza vaika?

QUOTE(Kuzia @ 2006 03 03, 22:11)
Kol tema nebuvo sujungta matyt buvo sunku

QUOTE(monakas @ 2005 11 08, 18:09)
Jei žmogus naktį dantim griežia, greičiausiai turi kirminų.
Nežinau ar dabar taip daro, bet anksčiau darželiuose, mokyklose visus vaikus tikrindavo ar jų neturi. Klijuodavo toki lipnų pleistrą į tarpšiknį ir po to užklijavę ant stikliuko tirdavo per mikroskopą.
Nežinau ar dabar taip daro, bet anksčiau darželiuose, mokyklose visus vaikus tikrindavo ar jų neturi. Klijuodavo toki lipnų pleistrą į tarpšiknį ir po to užklijavę ant stikliuko tirdavo per mikroskopą.
Visiska nesamone.Bobuciu paistalai.Dantim zmogus griezia todel,kad labai stipriai miegadamas sukanda dantis.Tai gali buti ir nuo nervines itampos ir blogo sukandimo.Bet tikrai ne nuo kirmeliu.
Med. kalba tai vadinasi bruksizmas
Del kirmeliu - dickiai irgi gali tureti sio "malonumo". Reikia istirti ismatas, jei ka-isgerti kursa kokio Vermokso. Dar pabandykite pakeisti pagalve i kietesne... Na ir pagalvokite, ar negali buti padideje skrandzio rugstingumas ar koks refliuksas...

Del kirmeliu - dickiai irgi gali tureti sio "malonumo". Reikia istirti ismatas, jei ka-isgerti kursa kokio Vermokso. Dar pabandykite pakeisti pagalve i kietesne... Na ir pagalvokite, ar negali buti padideje skrandzio rugstingumas ar koks refliuksas...