Įkraunama...
Įkraunama...

Griežimas dantimis - bruksizmas

Kad nervinė problema vyrui irgi sakė gydantis odontologas,nes jo baigia nudilti apatiniai dantys.Bet gal gali ką nors patarti odontologė?Dėl kirminų ir aš girdėjau iš savo močiutės.Bet ar tai tiesa?
Atsakyti
neseniai vyras man uzsimine kad as kai miegu grieziu dantimis! blink.gif blink.gif blink.gif as net nezinojau tiek metu! o kas blogiausia kad jam tas garsas nepakenciamas, net siurpuliukai begioja per kuna! blink.gif
taigi as naktim miegu sau ramiai, o mano brangusis negali nei pusvalandzio ramiai nusnaust (nes kaip supratau griezimas pasikartoja periodiskai per visa nakti) g.gif

dabar eidama miegoti as jauciu sazines grauzati del tokios nesamones!! blush2.gif man tiesiog geda pries vyra!! blush2.gif verysad.gif

KA DARYTI??? Padekit!!! verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2006 03 03, 07:25)
Kad nervinė problema vyrui irgi sakė gydantis odontologas,nes jo baigia nudilti apatiniai dantys.Bet gal gali ką nors patarti odontologė?Dėl kirminų ir aš girdėjau iš savo močiutės.Bet ar tai tiesa?

Odontologas gal kuo ir padetu - pasiulytu kokias kapas ar dar ka... Bet juk nuo to nervines problemos nedingtu unsure.gif Gal tikrai geriau issiaiskinti tikraja priezasti ir ja pasalinti?
O del kirminuku nezinau kiek tame tiesos - paprasciausia butu atlikti tyrimus ir paziureti. Mazi vaikuciai juk daznai turi kirminuku, nenuostabu, jeigu butu uzkrete ir kitus seimos narius - o juolabiau, kokios dar nervines problemos gali kankinti maza vaika? Tikiu, kad nera malonus dalykas, bet ka darysi.

QUOTE(klaipediete @ 2006 03 03, 07:38)
KA DARYTI??? Padekit!!!  verysad.gif

Bek pas daktarus ir isdestyk savo problemas, tikrai kazkuo pagelbes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2006 03 03, 09:25)
Bet gal gali ką nors patarti odontologė?

Ar sunku atsiverst puslapį atgal ir paskaityt blink.gif ?

QUOTE(Kachiukai @ 2006 03 03, 22:02)
kokios dar nervines problemos gali kankinti maza vaika?

blink.gif tai kaip tik vaikų dar psichika nesusiformavus ir reikalauja daugiausiai darbo perdirbant per dieną gautą informaciją unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2006 03 03, 22:11)
Ar sunku atsiverst puslapį atgal ir paskaityt blink.gif ?

Kol tema nebuvo sujungta matyt buvo sunku wink.gif Be to, biski offtopic'as, bet turbut ne man vienai sudetinga sita paieska naudotis - o detalios pasieskos SM nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(monakas @ 2005 11 08, 18:09)
Jei žmogus naktį dantim griežia, greičiausiai turi kirminų.
Nežinau ar dabar taip daro, bet anksčiau darželiuose, mokyklose visus vaikus tikrindavo ar jų neturi. Klijuodavo toki lipnų pleistrą į tarpšiknį ir po to užklijavę ant stikliuko tirdavo per mikroskopą.

Visiska nesamone.Bobuciu paistalai.Dantim zmogus griezia todel,kad labai stipriai miegadamas sukanda dantis.Tai gali buti ir nuo nervines itampos ir blogo sukandimo.Bet tikrai ne nuo kirmeliu.
Atsakyti
aš anksčiau labai grieždavau, bet praėjo, dabar tik kartais savo malonumui arba vyrui ant nervų pagręžių hihihi.gif
Atsakyti
Aš irgi griežiu dantimis, bet retai. Kartais (vyras pasakojo) per miegus čepsiu (tipo valgau), bet kai papasakoja, tai nepamenu, kad būčiau sapnavus, kad kažką valgau. Tai vyras juokiasi, sako gal tu nedavalgai, gal pavalgyk daugiau ar ką doh.gif smile.gif
Atsakyti
sveikos, gal kuri susidūrusi esat su griežimų dantų? jau taip griežia maniškis.. žinau kad mažiems vaikams taip būna, bet tai suaugusiems - negirdėjus cool.gif gal žinote kaip to išvengti, ką naudoti, kad dingtų griežimas? g.gif
Atsakyti
Aha, maniskis irgi baisiai griezia dantimis nakti blink.gif Kumstelnu i sona, tai tam kartui nustoja. O siaip girdejau teoriju, kad dantimis griezia kai turi kirmeliu, arba del nerviniu problemu... Gal kas turit tikslesnes, pagristesnes info apie tai?
Atsakyti
jo jo, kai mazi vaikai griežia, tai kirmėlių turi, o dičkiai vaikai? g.gif 4u.gif SOS
Atsakyti
Med. kalba tai vadinasi bruksizmas ax.gif
Del kirmeliu - dickiai irgi gali tureti sio "malonumo". Reikia istirti ismatas, jei ka-isgerti kursa kokio Vermokso. Dar pabandykite pakeisti pagalve i kietesne... Na ir pagalvokite, ar negali buti padideje skrandzio rugstingumas ar koks refliuksas... g.gif
Atsakyti