Įkraunama...
Įkraunama...

Griežimas dantimis - bruksizmas

maniskis irgi griezia (smuikininkas smile.gif ) mane tai ziauriai erzina... mad.gif
ir skrandzio rugstingumas pas ji padidejes, net nesuvedziau, kad cia gali buti susije...
kazin ka daryt..
Atsakyti
bruksizmas gydomas ne vaistais ir ne baksnojimu i sona, o specialiomis miorelaksacinemis kapomis, gaminamomis pas odontologa kiekvienam individualiai. jos devimos miegant, tam kad apsaugotu nuo danties audiniu nusitrynimo ir kitu po to sekanciu problemu...
Atsakyti
Girdejau, kad praeina kuris laikas, kol pripranti jas nesioti verysad.gif
Atsakyti
Deja, kiek žinau, suaugusiems šisd yprotis neišgydamos. Ir šiaip nėra aiškių priežasčių, kodėl taip yra (daktarai tai pripaišo "jautriems nervams" smile.gif ).
O stomotologai tai pataria tas kapas nešioti, nes kitaip dantys į senatvę nuo pastovaus brūžinimo nudyla...
Atsakyti
QUOTE(tik drugelis @ 2006 11 19, 22:52)
Med. kalba tai vadinasi bruksizmas  ax.gif
Del kirmeliu - dickiai irgi gali tureti sio "malonumo". Reikia istirti ismatas, jei ka-isgerti kursa kokio Vermokso. Dar pabandykite pakeisti pagalve i kietesne... Na ir pagalvokite, ar negali buti padideje skrandzio rugstingumas ar koks refliuksas... g.gif

mane ir nervina kai MB griežia...net nžn ką daryt, sakau gal tikrai skrandis ar nervai...bet taip garsiai kai pavaro doh.gif
Atsakyti
yra nervine itampa.Ir miegodamas todel sukanda stipriai dantis.O del kirminu tai bobuciu pasakos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana& @ 2006 11 22, 01:29)
O del kirminu tai bobuciu pasakos. smile.gif

Neskubek neigti.
Atsakyti
Buvau su vaiku pas psichologę dėl nervinio tiko.
Mano vaikas taip pat naktį griežia dantimis. Tai psichologė pasakė, kad gali buti 30 priežasčių. Tai gali buti ir nuo per didelio jautrumo, ir jeigu yra problemos su skarandžiu, ir t.t.
Išrašė vaikus homeopatinių vaistukų. Jam jau geriau. Ir tikas dingsta, ir dantų griežimas.
Atsakyti
Visai neseniai ir as susiduriaus su sita problema doh.gif na tas grezimas dantimis dar butu ne tokia didele problema jeigu ne tai kad girezdama dantimis labai smarkiai pazeidziau dantenas , jos pradejo kraujuoti , patino verysad.gif esu uzsiregistravusi pas stomotologa bet vizitas tik gruodzio 1 d. . Vyras mano jau pradejo del manes nerimauti kad cia gal jau kazkas su nervais man blogai ar kaip cia dabar . niekada nebuvau susidurusi su sita problema. verysad.gif
Atsakyti
Oi gerai žinau ta problemą, man pačiai tai prasidejo kažkur prieš 1,5 metų...manasis mane vadina griezle...ir kas man labiausiai nervina, pati to nejaučiu...vasara, kai buvo ramesnis laikas, daugiau poilsio, sakė, kad negbegriežiu, o tik prasidėjus rudeniui- darbams ir mokslui vėl viskas is pradžių, nors išgėriau ir Vermox ir raminamų žolių, ir šiaip stengiuos nusiramint... padeda tik tai kai brangusis naktį pridedą pirštą prie lūpų, tada nusiraminu..ir tada pabundu.... blush2.gif unsure.gif bet jaučiu, kad teks pas odontologą pėdint daryt to idėklo.... unsure.gif
Atsakyti
Nu va net negalvojau kad yra tokia tema. As visa gyvenima greziau dantim taip garsiai kad net pati prabusdavau nuo garso. Ir del kirmeliu tyrimus irgi dariau, aisku nieko nerado, nes tai gal daugiau vaikams buna. Daugiau tikiu kad tai del itampos, nors net nezinau g.gif Dabar jau kokie metai jau jokiu garsu neskleidziu, nes ir vyras nieko nesako ir pati neprabundu, nors nervine itampa liko ta pati. Tai net nezinau nuo ko. Dantis per visa grezimo laika liko sveiki, nors sakau greziau visa gyvenima ir jokiu ideklu nereikejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2006 10 06, 08:55)
sveikos, gal kuri susidūrusi esat su griežimų dantų? jau taip griežia maniškis.. žinau kad mažiems vaikams taip būna, bet tai suaugusiems - negirdėjus  cool.gif gal žinote kaip to išvengti, ką naudoti, kad dingtų griežimas? g.gif

As taip pat miegodama grieziu dantimi ir kartais per miega save pagaunu tai bedarant.Gal cia su nervais susije?
Atsakyti