Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas. Kaip nesusirgti?

ir mano sunelis susirgo verysad.gif temperatura daugiau nei 38 ,kosina verysad.gif
netgi pradeda kosinti ir atpila skyscius doh.gif
gal kas patartu kokius vaistukus pirkti nuo kosulio (kosulys toks slapias) ?
temperatura musam INBUFENU,vakar puse dienos jau jos nebuvo o sia nakty vel pakilo iki 38 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 02 18, 04:20)
ir mano sunelis susirgo  verysad.gif  temperatura daugiau nei 38 ,kosina  verysad.gif
netgi pradeda kosinti ir atpila skyscius  doh.gif
gal kas patartu kokius vaistukus pirkti nuo kosulio (kosulys toks slapias) ?
temperatura musam INBUFENU,vakar puse dienos jau jos nebuvo o sia nakty vel pakilo iki 38  verysad.gif

O mes nekostim g.gif Vakar nuo ryto su tempa isvaiksciojo jau laukeu nakties su seubu, nes praaita buvo 40 blink.gif Senakt aciu die nebuvo thumbup.gif Mes visad geriam HEDELIX naturalus is Gebenes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa453 @ 2008 01 30, 18:16)
na taip mano mazoji irgi puses metu susirgo laringitu ir prasidejo verysad.gif.tai ne tik kad uzpuolegripai ir persalimo ligos, tai dar ir pusles uzdegima isitaisem. santariskese daktarai mus jau is tolo atpazista,buvom pas privatu LORA tai dave tokios arbatos prieLOR susirgimu gal kas bandete?

O kas cia per arbata?Kaip vadinasi ? g.gif
Atsakyti
Mes nuo gripo saugomės gerdami Citrosept lašiukus (greipfruto sėklų ekstraktas), po 1 Oscillococcinum per savaitę ir dar po šaukštelį Weledos šaltalankių eleksyro thumbup.gif Kiekvieną dieną į lauką einame, tik va grūdintis tai neišeina. Baisu man jos neprirengti, tai vaikšto lauke apmūturiuota, reikia kažkaip pakeisti mąstymą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gika @ 2009 02 18, 19:24)
Mes nuo gripo saugomės gerdami Citrosept lašiukus (greipfruto sėklų ekstraktas), po 1 Oscillococcinum per savaitę ir dar po šaukštelį Weledos šaltalankių eleksyro  thumbup.gif Kiekvieną dieną į lauką einame, tik va grūdintis tai neišeina. Baisu man jos neprirengti, tai vaikšto lauke apmūturiuota, reikia kažkaip pakeisti mąstymą  doh.gif

matau kad esate is Vilniaus, ar galite pasakyti kurioje vaistineje gavote Weledos šaltalankių eleksyro ?nes jau nezinau kei perejau, niekur nera ir net nezino paie toki vaistininkes, nes weledos produkcijos yra praktiskai visur skirto sisoriniam vartojimui , o va geriamu tai nepyksta man rasti sad.gif
Atsakyti
labas ir mes susirgom sad.gif kaip visada per savo gimtadieni...maniau kad vietoj sventes pas gytytoja vaziuosim...taip stipriai ir taip baisiai kosteti pradejo sunus.atradau gera dalyka garinima zolelemis....pirmas dienas istisai kas valanda garindavau..o jau dabar 4 diena atsigaves vaikas ir kosulys toks lengvas slapias.manau issisuksim...nemaniau kad garinimas taip lengvina kosuli(zinau kad ypac tai padeda sergant laringitais) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gindrite @ 2009 02 19, 13:35)
labas ir mes susirgom sad.gif kaip visada per savo gimtadieni...maniau kad vietoj sventes pas gytytoja vaziuosim...taip stipriai ir taip baisiai kosteti pradejo sunus.atradau gera dalyka garinima zolelemis....pirmas dienas istisai kas valanda garindavau..o jau dabar 4 diena atsigaves vaikas ir kosulys toks lengvas slapias.manau issisuksim...nemaniau kad garinimas taip lengvina kosuli(zinau kad ypac tai padeda sergant laringitais) smile.gif

[COLOR=red]gindrite,parasyk prasau kaip ta garinima atlieki.Nu as tai uzsidarau virtuvej ir ant virykles puoda pastacius verdu kol visos sienos aprasoja,o vaikas zaidzia nes po skeciu ar arbatiniu jo neislaikysi,jam1,6m o dar kokias zoles dedi?Gal kas dar parasys kokiu garinimo budu,buciau dekinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Naminė @ 2009 02 19, 16:30)
[COLOR=red]gindrite,parasyk prasau kaip ta garinima atlieki.Nu as tai uzsidarau virtuvej ir ant virykles puoda pastacius verdu kol visos sienos aprasoja,o vaikas zaidzia nes po skeciu ar arbatiniu jo neislaikysi,jam1,6m o dar kokias zoles dedi?Gal kas dar parasys kokiu garinimo budu,buciau dekinga mirksiukas.gif

Kol neturejom inhaliatoriaus, tai buvau kazkuriam forume skaicius fantastiska buda. Viena mama saunuole (as irgi isbandziau, labai gera ideja) darydavo taip: paimi negera elektrini virduli, ipili vandens, ispaudi eucabalo, resorbano ar pan. dalyko i vandenuka. Nusinesi savo maziu i vonia su zaislais, kad turetu ka veikti, iki vonios atsivedi prailgintoja. Tada uzdarai duris ir plysiukus po durimis uzkamsai, ir ijungi virduli atidarytu dangteliu. Virdulys atidarytu dangteliu nuolat verda ir neiissijungia, o garas nuolat kyla. Patikekit daugiabuciu vonioje pasidaro kaip pirtyje, o maziukai tuo tarpu prisikvepuoja. Cia vienas is budu. labai geras, na tik paskui viskas dregnoka vonioje buna, bet ko nepadarysi del savo zuikuciu blush2.gif
Atsakyti
as dedu ciobreles,brukniu lapai,ruksciu takazoliu lapai ir dar kokiu turiu nuo kosuliozoleliu.bet stipru stipru kad tamsus vanduo butu.kadangi sunus mano jau gan didelis tai mes sedim po adijalu apsidenge...kol buvo maziukas tai loveleje kol miegodavo ijungdavom elektrini virduli per plysiuka ir virdavo tos arbatos ten,,,,as tik lovyte uzdengdavau,,,jo arba REZORBANA IDEDU KARTAIS TAI TEN TIE KVAPAI LABAI GERAI JAUCIASI....
Papildyta:
QUOTE(Naminė @ 2009 02 19, 16:30)

ARBA TEISINGAI VONIOJE GALIM KAIP NORS PRIGALVOT VIS GARU PATENKS...
Papildyta:
QUOTE(gindrite @ 2009 02 19, 17:10)
as dedu ciobreles,brukniu lapai,ruksciu takazoliu lapai ir dar kokiu turiu nuo kosuliozoleliu.bet stipru stipru kad tamsus vanduo butu.kadangi sunus mano jau gan didelis tai mes sedim po adijalu apsidenge...kol buvo maziukas tai loveleje kol miegodavo ijungdavom elektrini virduli per plysiuka ir virdavo tos arbatos ten,,,,as tik lovyte uzdengdavau,,,jo arba REZORBANA IDEDU KARTAIS TAI TEN TIE KVAPAI LABAI GERAI JAUCIASI....
Papildyta:

ARBA TEISINGAI VONIOJE GALIM KAIP NORS PRIGALVOT VIS  GARU PATENKS...

BET PORMOM DIENOM AS LABAI DAZNAI KVEPUODAVAU SU MAZIUM VOS NE KAS VALANDA....
Atsakyti
O mums teko krikstynas atsaukt del sito bjaurybes!!! Visi kritom. Aisku mazuju labiausiai gaila, kai nebegali niekuom padet -ziuri i juos - jau ziaugcioja nuo tu vaistu. Tik musi.....musi... temperatura.... Labiausiai neramina dukra - jai klausa sutriko (matyt isburko ten , nes ir ausys , ir gerkle labai skaudejo, o ir sloga didziule)..tikiuosi atsistatys.
5 paras karsciavo stipriai (40), isseke abu. Skycius pompuojam, bet ir tai per vargus.
Kazkada labai gerai mum padedavo grip-heel , bet si syk, nesuveike....
Atsakyti
QUOTE(maam @ 2009 02 19, 17:31)
O mums teko krikstynas atsaukt del sito bjaurybes!!! Visi kritom. Aisku mazuju labiausiai gaila, kai nebegali niekuom padet -ziuri i juos - jau ziaugcioja nuo tu vaistu. Tik musi.....musi... temperatura.... Labiausiai neramina dukra - jai klausa sutriko (matyt isburko ten , nes ir ausys , ir gerkle labai skaudejo, o ir sloga didziule)..tikiuosi atsistatys.
5 paras karsciavo stipriai (40), isseke abu. Skycius pompuojam, bet ir tai per vargus.
Kazkada labai gerai mum padedavo grip-heel , bet si syk, nesuveike....

vargsiukai....laikykite s dabar toks laikas daugybe maziuku palusta ....oi kaip man nusibodo tos ligos ligeles....nors mes pasiskiepijom siemet....tik nezinau kaip tikliai vakcina vadinasi...tai gal ir padeda...sysyk legvesne forma sirgom...
Atsakyti
QUOTE(gindrite @ 2009 02 19, 18:23)
vargsiukai....laikykite s dabar toks laikas daugybe maziuku palusta ....oi kaip man nusibodo tos ligos ligeles....nors mes pasiskiepijom siemet....tik nezinau kaip tikliai vakcina vadinasi...tai gal ir padeda...sysyk legvesne forma sirgom...

Nu va...as kazkaip apie tas vakcinas dar negalvojau.. esu girdejus apie jas visokiausiu nuomoniu. unsure.gif
Atsakyti