Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

QUOTE(vai2 @ 2011 05 16, 17:04)
O kaip trečiokai gali duris papuošti?
Pas mane ir 3, ir 4kl.

Daržely mačiau popierine pėdas ant žemės klijuoja g.gif be.t maniškiai viską sutryps.
Kažkaip labai nusivyliau vaikais, vis ir girdžiu: "specialiai blogai darysiu, nevaidinsiu, nevažiuosiu, man nerūpi ir t.t." nesinori tokiems nei pirkti dovanų, nei puošti. Nes jau girdžiu kaip sakys :"neįdomu, beryšio, lievai..."
Ar jūs susiduriat su tokiu elgesiu, ar čia pas mane specifinė klasė ir kaimo sindromas doh.gif

Sveikutės. Tikriausiai šiais laikais visur tokių yra. Mano klasėje tokios 3 personos. Bet kaip nervina, kad mad.gif Dabar lieka paskutinės dienos, todėl negadinkim sau nuotaikos.
Kad nebūtų taip bėgom nuo vilko, užlipom ant meškos (kaži kokie ateis pirmokai g.gif
O klasę puošiasi patys vaikai - leidžiu improvizuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 16 gegužės 2011 - 19:11
Kai dalinau Šeimos šventės koncerto žodžius, dviem savo "gražuoliams" žodžių nedaviau, nes repetuojant dainas ir šokius išsidirbinėjo. Kai sustojom repetuot, kai kartojomės žodžius, garsiai pasakydavau, kad čia tų vaikų žodžiai, bet jie nenori dalyvauti šventėj, tad žodžius perleisiu tiems, kas norės. (Abu tada sėdėdavo žiūrovų vietose) Ir jau kitą dieną vienas pasižadėjo būti drausmingu, nes labai norėjo dalyvauti šventėj. O po dar vienos ir kitas "gražuoliukas" užsinorėjo. Taigi dabar repetuojam be jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 16, 19:31)
Kai dalinau Šeimos šventės koncerto žodžius, dviem savo "gražuoliams" žodžių nedaviau, nes repetuojant dainas ir šokius išsidirbinėjo. Kai sustojom repetuot, kai kartojomės žodžius, garsiai pasakydavau, kad čia tų vaikų žodžiai, bet jie nenori dalyvauti šventėj, tad žodžius perleisiu tiems, kas norės. (Abu tada sėdėdavo žiūrovų vietose) Ir jau kitą dieną vienas pasižadėjo būti drausmingu, nes labai norėjo dalyvauti šventėj. O po dar vienos ir kitas "gražuoliukas" užsinorėjo. Taigi dabar repetuojam be jokių problemų thumbup.gif

Pas mane ta pati situacija buvo. Ir tie kuriė įsiprašė vaidinti, per šventę visą spektaklį sugadino ir dabar didžiuojasi, kad ant durniaus vaidino doh.gif . Gerai, kad nors kiti vaikai pasistengė. Ir kitos mokytojos klausė, "kam tu juos leidai?"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2: 16 gegužės 2011 - 20:44
Mes tai darysim ilgą popierinį taką iš pėdų.Ant jo užrašysim,,Mes kiekvienas paliekame pėdas,Kai einam laukais.Jeigu gilios-ilgam jos išlieka,Jei teisingos-tampa takai."O ant pėdų vaikai užrašys savo vardus ir palinkėjimus pirmokams.Gal rugsėjo 1 vėliau tiks.Į paštą įmečiau drugelius, gal langams tiks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2 @ 2011 05 16, 22:43)
Pas mane ta pati situacija buvo. Ir tie kuriė įsiprašė vaidinti, per šventę visą spektaklį sugadino ir dabar didžiuojasi, kad ant durniaus vaidino doh.gif . Gerai, kad nors kiti vaikai pasistengė. Ir kitos mokytojos klausė, "kam tu juos leidai?"

O kaip jų neleisti, ypač kai Šeimos šventė? Tegul pamato tėvai savo vaikelį tarp kitų ir gal padarys išvadas, kad ne vien tik mokytoja bloga g.gif
Nors... Vieną iš tų neleidau dalyvaut Vasario 16-osios šventėj, nes viską gadino. Sėdėjo žiūrovų vietoje ir stebėjo programą. Mačiau, kad jam buvo "ne pyragai". O kaip kitaip, jei jo ambicijos aukščiau visko. O dar šventėje dalyvavo svečių iš rajono... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 gegužės 2011 - 05:32
pagelbėkit 4u.gif neberandu pašte varpeliu su saldainiais doh.gif mačiau, o dabar neberandu verysad.gif gal galite man i AŽ atsiųsti. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2011 05 17, 18:38)
pagelbėkit 4u.gif  neberandu pašte varpeliu su saldainiais doh.gif  mačiau, o dabar neberandu verysad.gif  gal galite man i AŽ atsiųsti. ačiū 4u.gif

Įmečiau į paštą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2011 05 17, 21:36)
Įmečiau į paštą lotuliukas.gif

ačiū, jau radau, daugybe laiškų iš naujo perverčiau doh.gif va ką reiškia neišsisaugoti ir galvoti, kai reiks rasiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kolegės. Labai reikia pagalbos. Dūnus pertvarke kompą ir nebegaliu perskaityti kai kurių laiškų. Buvo vienos kolegės įdeta programos nuoroda, kurią parsisiunti ir viskas buvo gerai, o gabar negaliu kai kuriu darbų atsispausdinti. Pagelbėkite.
Atsakyti
Mes laimėjom "Aš policijos bičiulis", varysim penktadienį į respublikinį, į Vilnių nail.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2011 05 17, 19:49)
Sveikos 4u.gif kolegės. Labai reikia pagalbos. Dūnus pertvarke kompą ir nebegaliu perskaityti kai kurių laiškų. Buvo vienos kolegės įdeta programos nuoroda, kurią parsisiunti ir viskas buvo gerai, o gabar negaliu kai kuriu darbų atsispausdinti. Pagelbėkite.

Sveikutės bigsmile.gif Aš tos nuorodos neturiu, bet man atrodo, kad mačiau praeitame forume. Reikia tik paieškoti, gal surasite. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2011 05 17, 21:56)
Sveikutės bigsmile.gif Aš tos nuorodos neturiu, bet man atrodo, kad mačiau praeitame forume. Reikia tik paieškoti, gal surasite. g.gif

3 perėjau net galva susisuko
Atsakyti