Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

QUOTE(domassss @ 2011 05 14, 00:33)
Nereikia specialios programėlės. Paimi skaidrę, paspaudi Save As, ten apačioje pasirenki ,,išsaugoti JPG formatu" ir viskas. Nu nelabai moku paaiškint, gal kas nors suprantamiau galės...  smile.gif

Supratau lotuliukas.gif Labai ačiū už pagalbą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2011 05 14, 14:04)
Labutis, nusiunciau ir as  4u.gif
Is keliu variantu gal koki pritaikysi ir sau, arba sudarysi nauja sarasiuka  mirksiukas.gif
Papildyta:
Mokslo metu gale 3 ir 4 kl. vaikams, kas daug skaite ir labai graziai rase, daviau pagyrimus. Tai A4 lapas sulankstytas i 3 dalis, o viduje iklijuoti zodziai. Nusiusiu i pasta  smile.gif  Gal kas pasinaudos.
Vaikams labai patiko  ax.gif

Sveikutės 4u.gif labai norėčiau pamatyt šiuos pagyrimo raštus...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 14, 16:13)
Aš irgi kiekvienam surasiu už ką įteikti pagyrimus. Jei ne už mokslą, tai už draugiškumą... Šiandien kaip tik parsinešiau pagyrimo raštus padarytus kaip nuotrauka. Dabar tereikia užrašyti kam ir už ką. Vis bus įdomesni. O dar akcija pasitaikė... rolleyes.gif

Labas 4u.gif . O kokio dydžio nuotraukos išėjo? Internetu užsakinėjant daugiau kaip 10x15 neleidžia, o norisi didesnių ax.gif . Gal nunešus į fotoatelje padaro didesnio formato? Labai prašau išduoti paslaptį , nes man tai aktualu dabar mirksiukas.gif . Tiesa, aš jau su įrašais padariau... Ačiū už pagalbą iš anksto 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 15 gegužės 2011 - 14:30
QUOTE(smilga1972 @ 2011 05 15, 16:29)
Labas  4u.gif . O kokio dydžio nuotraukos išėjo? Internetu užsakinėjant daugiau kaip 10x15 neleidžia, o norisi didesnių  ax.gif . Gal nunešus į fotoatelje padaro didesnio formato? Labai prašau išduoti paslaptį , nes man tai aktualu dabar  mirksiukas.gif . Tiesa, aš jau su įrašais padariau... Ačiū  už pagalbą iš anksto 4u.gif .

Aš dariau 10x15. Man visai jų tokių pakanka thumbup.gif
O ir didesnių galima internetu užsisakyti. Pati esu užsisakinėjus A4 formato. Aš darau copy1 centre mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 gegužės 2011 - 14:54
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 15, 15:51)
Aš dariau 10x15. Man visai jų tokių pakanka thumbup.gif
O ir didesnių galima internetu užsisakyti. Pati esu užsisakinėjus A4 formato. Aš darau copy1 centre mirksiukas.gif

Bet jei aš prašau didesnio formato, man išmeta lentelę, kad nuotraukos nepakankamos kokybės blush2.gif . O copy1 galima internetu užsakinėti?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2011 05 15, 16:57)
Bet jei aš prašau didesnio formato, man išmeta lentelę, kad nuotraukos nepakankamos kokybės  blush2.gif . O copy1 galima internetu užsakinėti?

Taip. Aš visada ten darausi ir užsisakinėju internetu mirksiukas.gif Šiaip kai aš dariau didesnes irgi rodė, kad nepakankamos kokybės, bet surizikavau ir gavosi thumbup.gif
Nenoriu tavęs įkalbėti, kad nenusiviltum ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 gegužės 2011 - 15:03
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 15, 15:59)
Taip. Aš visada ten darausi ir užsisakinėju internetu mirksiukas.gif

Ačiū dar kartą už pagalbą, bandysiu čia užsakinėti, gal pavyks kiek didesniu formatu pasidaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, darbštuolytės smile.gif
Vos spėti galima su jumis - man dar daug laiko iki mokslo metų pabaigos, o čia žiūriu jau visos pasiruošusios jo užbaigimui ax.gif - velkuosi iš paskos ax.gif . Man iki trečiadienio atestacijos dokumentus priduoti blink.gif.
Džiaugiuosi, jog mano pamokymas versti pateiktis į nuotraukas toks naudingas thumbup.gif . Jau kelinti metai taip darau. Galiu pasidalinti savo patirtimi. Jei neleidžia nuotraukų daryti didesnių - pasiruoškite galimam nusivylimui. Galutiniame rezultate gali vaizdas "iškvadratėti" ir patampti nebe toks ryškus. Siūlyčiau pasirinkti kelis patinkamus pateikčių variantus ir tuomet pasidaryti. Be to, žiūrėkite kokį dydį rodo pateiktis paversta į jpg formatą. Kuo jis mažesnis, tuo blogiau 4u.gif
Ar aš blogai supratau, ar kažkas ruošėsi ant nuotraukų rašyti? O kam taip daryti? Aš tai skaidrėje viską surašau ir tik tuomet formatuoju - mažiau darbo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutagra: 15 gegužės 2011 - 19:52
QUOTE(rutagra @ 2011 05 15, 21:51)
Ar aš blogai supratau, ar kažkas ruošėsi ant nuotraukų rašyti? O kam taip daryti? Aš tai skaidrėje viską surašau ir tik tuomet formatuoju - mažiau darbo  bigsmile.gif

Aš taip darau, nes kitaip nežinojau, kad galima. Kažkuri buvo įmetus padėkų raštų pavyzdžių pašte, jie su linijom kur galima įrašyti ką reikia, tai juos atsispausdinau. Kadangi dar nenusprendžiau ką rašyt, o buvo nuotraukoms akcija, tai ir pasinaudojau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2011 05 15, 21:03)
Aš taip darau, nes kitaip nežinojau, kad galima. Kažkuri buvo įmetus padėkų raštų pavyzdžių pašte, jie su linijom kur galima įrašyti ką reikia, tai juos atsispausdinau. Kadangi dar nenusprendžiau ką rašyt, o buvo nuotraukoms akcija, tai ir pasinaudojau ax.gif

ax.gif - aš buvau įmetusi pavyzdukus, bet nenorėjau skelbti vaikų pavardžių, tai juos ištryniau. Tada nelabai supratote tos galimybės 4u.gif . Mokate pasidaryti pateiktis? Aš pateikčių pavyzdžių parsisiunčiu iš http://office.micros...T010117262.aspx. Čia pasirenku pagal temą. Toliau dirbu kaip su paprastom pateiktim. Pabaigoj išsaugau jpg formatu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutagra @ 2011 05 15, 21:41)

Labaaaaai ačiū už nuorodą thumbup.gif
Atsakyti
klausimas ketvirtokems ax.gif kaip puosiate klases paskutiniam skambuciui? jau pats laikas galvoju, tik ideju pritrukau doh.gif ant langu zadu pakabinti ispjaustytus varpelius, lenta sventei puosiu didele saka, o kaip puosiates jus?
Atsakyti