Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šauniosios pradinukės...,Greit vasara :)

Ir aš užsukau į naujus namučius po pertraukėlės. Sveikata buvo stiprokai sušlubavusi, tai kurį laiką ne darbas buvo galvoje unsure.gif . Dabar jau vėl įsivažiuoju į seną ritmą smile.gif Noriu paklausti, ar išleisdamos ketvirtokus ką nors jiems dovanojate nuo savęs prisiminimui?
Atsakyti
Ačiū už vėl naujus namučius ir galimybę bendrauti, dalintis.
Atsakyti
Kaip smagu naujuose namučiuose 4u.gif . Jauku mirksiukas.gif Dar ačiū už burtažodį bigsmile.gif
QUOTE(lamur @ 2011 05 05, 18:50)
Labas
Galima Powert Point galima issaugoti kaip foto. Spausi Save As, tada atsidaro lentele, pazymi kur nori issaugoti  ir apacioje kur parasyta Save As Type pasirenki
JPEG file format. Ir išsaugos kaip nuotrauką.

Aš mėginau taip daryti, tada įkėliau tą foto į maximafoto.lt, kad užsisakyčiau pasigaminti nuotraukas, tai man leidžia tik 10x15 nuotraukas darytis, nes jei didesnė, tai neva kokybė netinkama. Ar jūs irgi tokias mažas darėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 05 gegužės 2011 - 20:28
Ačiū už naujus namučius ir slaptažodį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mes dovanojame molinius varpelius.Norėčiau dar ką nors, bet niekaip nesugalvoju...
Atsakyti
ir aš jungiuosi prie padėkų už naujus namučius ir visas karaoke AČIŪ!
bET SLAPTAŽODŽIO DAR TIKRAI NEGAVAU schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 05 05, 22:38)
ir aš jungiuosi prie padėkų už naujus namučius ir visas karaoke AČIŪ!
bET SLAPTAŽODŽIO DAR TIKRAI NEGAVAU schmoll.gif  verysad.gif

Ir aš dar slaptažodžio negavau, bet tikuosi, kad gausime 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kara117 @ 2011 05 05, 22:33)
Ačiū už naujus namučius ir slaptažodį 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Mes dovanojame molinius varpelius.Norėčiau dar ką nors, bet niekaip nesugalvoju...

O varpelius už savo pinigus perkate, ar mokykla nuperka?
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2011 05 05, 21:47)

Tokius dalykus visada tik pačios perkame. Juk pačios norime dovanoti biggrin.gif Bent jau aš taip manau tongue.gif
Man patiko dovanoti ir puodelius. Tokius labai linksmus. Linkėjau visus vasaros rytus prisiminti mokyklą ir laukti naujų mokslo metų...
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2011 05 05, 23:06)
Tokius dalykus visada tik pačios perkame. Juk pačios norime dovanoti biggrin.gif Bent jau aš taip manau tongue.gif
Man patiko dovanoti ir puodelius. Tokius labai linksmus. Linkėjau visus vasaros rytus prisiminti mokyklą ir laukti naujų mokslo metų...

Aš irgi visada už savo pinigus perku, bet esu girdėjusi, kad kitose mokyklose iš mokyklos lėšų tuo pasirūpina, todėl ir paklausiau smile.gif Labai įdomi puodelių idėja . Čia gal specialus jų užsakymas buvo, kad užrašus ant jų padarytų? Ar šiaip iš parduotuvės pirkti?
Atsakyti
Perkame už savo pinigėlius ohmy.gif puodelius- thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kara117 @ 2011 05 05, 23:12)
Perkame už savo pinigėlius ohmy.gif puodelius- thumbup.gif

Aš vieniems savo ketvirtokams dovanojau taupykles gerumui, žinioms ir kitiems geriems darbams taupyti smile.gif
Atsakyti
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbut juokauji:lotuliukas:Ar dar buna tokiu mokyklų?
mes dazniausiai uzsakome keramikinius medalius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linastri: 05 gegužės 2011 - 21:23
[quote=linastri,2011 05 05, 23:21]
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbut juokausi lotuliukas.gif
[/quote]
Galvojau, gal dar būna kažkur stebuklų smile.gif
Atsakyti