Sveikos

Netyčiom užlėkiau į Eurokos pasižiūrinėt be jokio tikslo iš tiesų ir kažkaip akis užkliuvo už "Parisienne" plaukų aliejuko su linų sėmenų aliejais, kainavo 17lt su centais. Niekada kaina nebuvo mano kelrodė žvaigždė kokybės paieškose (na žinot neva kuo brangiau tuo geriau), taigi konsultantės paskatinta pasigriebiau šitą ir ką jūs manot NEPRAŠOVIAU. Naudoju jau gal savaitę, galvą plaunu kiekvieną dieną, man pakanka poros paspaudimų sakyčiau tikrai sausiems galiukams ir plaukų pas mane daug. Mano plaukai tokie gana stipriai banguoti, tai patinka tas, kad šis aliejukas neleidžia plaukams pūstis, bet tuo pačiu ir labai gražiai suformuoja garbanas, na ta prasme neapsunkina jų, plius, kad tepu ir ant sausų plaukų jei pasišiaušia nuo drėgmės, tai irgi pasaka

nes nesuriebaluoja plaukai (žinoma aliejuko nepadauginu), glotnūs pasidaro ir iš garbanų tiesių stagarų nepadaro ir aiškų matau ne tik kosmetinį poveikį, bet ištikrųjų galiukai pasidarė tikrai ne tokie sausi, nors žinoma tų kuriuos reik pakirpt tikrai nesulipdys į gražų plauką, bet db iš tų 8cm kuriuos galvojau, kad reiks kirpt be gailesčio pasidare koki 3tik, liko tik patys sausiausi

Eilinį kartą įsitikinau, kad kaina, tai dar nėra kokybės ženklas.