Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų galiukai, 6 tema

QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 05 22, 22:50)
drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif [img]mano plaukai pradejo greit atsigavinet nuo nuolatiniu dazymu. nors jie is prigimties lb lb ploni,silpni. keistai kazkaip bet panaudojus tuos aliejus jie blizga,svelnus ax.gif atrodo sveiki bigsmile.gif

o kur šituos perkat? smile.gif norėčiau išbandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 05 23, 08:11)
o kur šituos perkat? smile.gif norėčiau išbandyt  ax.gif

Jei jūs iš Klaipėdos, tai aš pirkau Aidos studijoje esančioje parduotuvėje. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 05 23, 09:11)
o kur šituos perkat? smile.gif norėčiau išbandyt  ax.gif

Kristianoje smile.gif nera lb brangus. Aliejiukas kainuoja apie 40 lt
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 05 23, 08:25)
Jei jūs iš Klaipėdos, tai aš pirkau Aidos studijoje esančioje parduotuvėje.  ax.gif

gaila, ne iš Klaipėdos.. Aš iš Vilniaus.
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 05 23, 08:46)
Kristianoje smile.gif nera lb brangus. Aliejiukas kainuoja apie 40 lt

o Vilniuje kažin bet kurioje gali būti? g.gif
ačiū, merginos! 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 23 gegužės 2012 - 10:41
čia gi vieni silikonai nono.gif biggrin.gif

Aš turiu tą argan oil elixir. Nei gero nei blogo negaliu pasakyt. Tik kvapas nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 23, 12:56)
čia gi vieni silikonai nono.gif  biggrin.gif

Aš turiu tą argan oil elixir. Nei gero nei blogo negaliu pasakyt. Tik kvapas nepatinka.

ai jau nusibodo tas gąsdinimas silikonais biggrin.gif nu ir kas kad silikonai? biggrin.gif kiba jūs jau vien tik ekologiškai gyvenat ir viską tik super eko natur ir t.t. naudojat? smile.gif
Atsakyti
Juokauju tik. biggrin.gif plaukų galai kaip tik apsaugomi silikonų dėka. mirksiukas.gif Ps. tas Rich gana netaupiai naudojasi, bent man.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 05 18, 17:47)
as look fantastic uzsisakineju siuntimas nemokamas  ax.gif

aciu uz nuoroda:) ir seip visokiu ten dalykiuku yra, tai tyrineju ta puslapi dabar:)
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2012 05 23, 11:41)
gaila, ne iš Klaipėdos.. Aš iš Vilniaus.

o Vilniuje kažin bet kurioje gali būti? g.gif
ačiū, merginos!  4u.gif

aš pirkau SALON+ (Vilniaus Akropoly)
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2012 05 23, 13:04)
Juokauju tik.  biggrin.gif  plaukų galai kaip tik apsaugomi silikonų dėka.

drinks_cheers.gif pritariu. nezinau nei vienos efektingos ekologiskos priemones plauku galams, visi natur aliejai gerai , bet tik kaukems ir t.t. galus patepus sulipina, suriebaluoja ir bek is naujo galva plaut.
Atsakyti
As to rich jau viena buteliuka baigineju, dar viena nauja turiu. Bet ji naudoju pakaitom su marrakesh, nezinau nuo kurio, bet plaukus kirpau vasari, o dar neradau issisakojusio nei vieno galiuko. Siaip tas rich lengvai padauginamas, ir gali riebint. O ant pabaigos ir pakuotes pompa kazkaip pagedo nelabai issispaudzia ir pro sonus bega. Is esmes marrakesh man labiau patinka.
Atsakyti
patinka man marrakesh aliejukas, bet jau kvapas, tai fui, fui rolleyes.gif schmoll.gif turiu rich abu aliejus (vienas atrodo aliejus, kitas eleksyras ar pan), bet dar neisnaudoju niekaip marrakesh al. rolleyes.gif
Atsakyti